خیلی بعیده تسهیلاتی برای دارندگان مودم وایمکس درنظر بگیرن.نقل قول:
باید منتظر بود ببینیم چی میشه. فعلا که مودم یه گوشه افتاده خاک میخوره.
فعلا از بسته های 3G یا 4G اوپراتورها استفاده کنید.
شبانه نامحدود هم ایرانسل داره هم همراه اول.
Printable View
خیلی بعیده تسهیلاتی برای دارندگان مودم وایمکس درنظر بگیرن.نقل قول:
باید منتظر بود ببینیم چی میشه. فعلا که مودم یه گوشه افتاده خاک میخوره.
فعلا از بسته های 3G یا 4G اوپراتورها استفاده کنید.
شبانه نامحدود هم ایرانسل داره هم همراه اول.
من هنوز خبری که اینو تایید کنه پیدا نکردم هنوز:n15:نقل قول:
من الان نگاه کردم. تو منو های من نیستش دیگر - این کارشون زیاد جالب نیست مخصوصا اگر کسی بخواهد به عنوان اینترنت پشتیبان استفاده کند ( که تو برنامه ام بود.):n23:نقل قول:
ظاهرا فقط انهایی که ادرسشون جزو یکی از استان های زیر باشه رو قبول می کنند.
آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی و فارس
قبل از اینکه من بیام ایرانسل قبلا IPW داتک تلکام رو داشتم برای چند سال که وقتی جمع کردن یک سری امتیازات بهم می دادن ( از جمله انتقال سرویس که داشتم با نوع شیر و سرعت IPW رو ADSL - سیستم IPW مشابه سیستم 3G الان هست البته با یک استاندارد دیگر) که اگر فقط امکان سرعت بالاتر رو می زاشتن من می موندم ولی سرعت بیشتر وایکمس باعث شد بیام اینور .... حالا باز باید دید ایرانسل اگر بخواهد وایمکس رو جمع کند ( که من هنوز اطلاعات پیدا نکردم ) اصلا مشتری رو ادم حساب می کند یا خیر:n23:.نقل قول:
وایمکس جا برای توسعه و حتی رقابت با 4G رو داره - چون بر عکس 4G ترافیک انتن های وایمکس به لطف متحرک نبودن مشترک هاش ( بخاطر اینکه سرویس های و نوع سیارش رو راه ننداختن ) قابل کنترل تر از 4G است و همچنین پینگ و jitter بهتری نسبت به موبایل و این کیفیت خطوط خنده دار است - ( من اگر کیفیت ارتباط GPRS رو تو المان ندیده بودم هیچوقت نمی فهمیدم چقدر وضع ما خراب است، انجا من با GPRS تماس اینترنتی حالی داشتم و وقتی هم ثابت بودم راحت می رفتم رو 3G و تصویری ارتباط داشتم.... عمرا با این نوسانات شدید تو اینترنت، پینگ و jitter ما بتونیم حتی با 4G از لحاظ کیفیت با GPRS خارج رقابت کنیم.)
اگر بر اساس وضعیت فعلی باشه، 4G تو ایران نمی تونه جای WIMAX رو بگیره به عنوان اینترنت ثابت مگر اینکه کیفیت و قیمتش توان رقابت رو ایجاد کنه که تا الان از دید من نداشته :n41:
اگر کسی هم که کار stream/game انجام می ده من کلا بهتره سمتش نیاد با این نوسانات شدید....
پ ن:
البته بگذریم از این موضوع که تو خارج هم 4G اصلا نوع استفاده و هدفش فرق می کنه با ایران:n02:
خب چاره چیه، گزینه دیگه ای نداریم.نقل قول:
ایرانسل چند سال هیچ تغییری تو سرعت و تعرفه های وایمکس نداد. حداقل نکرد مثلا سرعت چهارمگ رو اضافه کنه.
شبانه هم که حذف کرد. تنها طرح وایمکس که قابل استفادس الان طرح های نامحدود یک مگ و دو مگه. که اونم هزینش بالاست.
یعنی هم مشکل حجم داریم هم سرعت!
درود با سپاس از پاسختوننقل قول:
یعنی الان ایرانسل خدمات وایمکس رو برداشته؟ شما نمیتونید ازش استفاده کنید؟شما تهران هستید؟
آخه من استفاده میکنم.
من تبریزم، وقتی میام تهران مودمم رو هم میارم و ازش استفاده میکنم، پس الان نمیشه ازش استفاده کنم؟!:n05::n27:نقل قول:
سرعتش طی اخرین استاندارد جای پیش بینی تا 1 Gbit/s را دارد در تئوری و در عمل تا 365 Mbit/s ( گرچه باسه ما حتی دیدم عدد دو رقمی هم رویا است:n09:. - شاید اخرین روزی که خواستن جمع کنن دلشون بسوزه یکبار max سرعت رو باسه همه بزارن که خاطره ای برای عمر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
ای که زخم دل تازه کردی - منم حسرت به دل سرعت بالاتر هستم:n14:.
بازار 3m و 4m وجود داره با قیمت مناسب( گرچه احتمالا می ره تو دسته های بالاتر از گروه مصرف کننده های معمولی و میانگین - دانلودر ها تو این محدوده خطرناک هستند اگر ببینن کسی کارشون نداره و کل شبکه رو سنگین می کنن در کنار اینکه اگر خیلی محدود کنند کاربر عادی رو به شدت اذیت می کنه مثل 10 ماه پیش که صدای همه را در اورد
این حجمی شدن سیستم اینترنت که دارن مد می کنن خیلی بده چون همش ادم رو احساس می کنه از یک لوله می گذره که اگر حواسش نباشهو فشار داخلی یکم زیاد شه راحت متلاشی میشه - در حالی که سیستم کنترل منطقی - نه اینی که 10 ماه پیش ایرانسل گذاشت که حتی داد مصرف کننده متوسط رو در اورد، یادم نمی ره اون دوره رو:n23: - حالت لوله انعطاف پذیر رو داره که تا حدی یک محدوده مصرف بالا رو با انعطاف رد می کنه و بخشش داره.
هنوز وایمکس طی اخباری که من دارم هستش و با این قیمت های 4G-LTE هم فکر نمی کنم به این سرعت بره کنار.نقل قول:
اشتباه گرفتی مورد بحث مارو:n01:
انهایی که از ان شهرها ثبت نام و ادرس مال ان شهر ها باشد یک سری سرویس های دیگر هم دارن که باسه ماهایی که ان شهر ها نیستم قابل انتخاب نیست.
تو هر جا بخوای می تونی مودم رو استفاده کنی اگر تحت پوشش باشه ( که من از این مورد زیاد استفاده کردم اخیرا.):n06:
بچه های ایرانسلی وایمکس - اعلام اماده باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشترک گرامی، بدین وسیله به اطلاع می رسانیم به دلیل به روز رسانی شبکه وایمکس در تاریخ جمعه 1395/05/06، دسترسی شما از ساعت 00:00 تا 10:00 صبح قطع خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن: خیلی وقت بود از این پیغام ها برام نیامده بود.:n09:
سلام من یه مودم wixfmm-130 دارم بعد 1 سال حدودا غیرفعال بودن دوباره فعالش کردم پول تعرفه هم دادم واسش تو حساب کاربریشم راحت میتونم برم واسه تنظیماتش به مشکل خوردم pdf تنظیماتشو از سایت ایرانسل گرفتم همونجور که گفته بود تنظیم کردم اما چراغهای انتن چشمک میزنن که یعنی وصل نشد تو پنل مودممم هم میرم ضربدر قرمز رو مودم خورده بعد اینکه مودم رو هم اپدیت کردم گفتم شاید درست بشه دیگه state مودم رو نشون نمیده همه رو n/aمیزنه کسی میدونه چه مشکلی داره ایپی چیزی لازم داره واسه وصل شدن
من که میخوام وایمکس نامحدود یک یا دومگی رو فعال کنم.
خوبیش اینه که هر موقع دانلود داشتی میزنی دانلود. نه اینکه بشینی نصف شب با بسته نامحدود 3G دانلود کنی.
هزینم یکم میره بالا ولی دیگه راحتم و همش به فکر حجم و دانلود شبانه نیستم!
4G اصلا سرعت 1000 مگ! وقتی حجم نباشه دوزار می ارزه؟!
بهترین گزینه همین طرح نامحدود وایمکس ایرانسله.
سرعتهای یک یا دو مگابیت قانون مصرف منصفانه داره ظاهراً ؛ یعنی اگر بیش از حد دانلود کنی محدود میشی . در همین تاپیک در مورد این مسئله صحبت شده بود .نقل قول:
ظاهرا قانونش بگیر نگیر داره. واسه یکی اعمال میشه واسه یکی نمیشه.نقل قول:
من تا 200 گیگ در ماه دانلود کردم، نه سرعت کم شد و نه sms تهدیدآمیز فرستادن.
بله حق با شماست بگیر نگیر داره اگر برگردید عقب و صفحات قبلی رو مطالعه بفرمایید گفته های دوستان این مطلب رو نشون میده منم بعضی از ماه ها رو یک مگ بودم و خیلی دانلود داشتمنقل قول:
ولی محدود نشدم البته به صورت چند ماه مداوم نبود...
هنوز زندست وایمکس؟
دلیل استفاده تون با وجود 4g چیه؟
دليلش اينه كه هنوز مودم رودستمون مونده و نميخوايم هزينه مودم جديد داشته باشيم :n27::n27:
تا 2 یا 3 ماه دیگه قراره تخفیف جزیی داده بشه برای خرید مودم TDD-LTE برای کاربران وایمکس
مودم وایمکس رو هم پس میگیرن ؟نقل قول:
پس اينهايي كه دنبال مودم ميگردن براي خريد TD هستننقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
خبری که از یکی از آشناها توی ایرانسل شنیدم همین بود عین نقل قول که به من گفتنقل قول:
"وایمکس که دیگه کلا تکنولوژی منسوخ شده هست و خیلی ها هم دیگه استفاده نمیکنن بنابراین به کاربران وایمکس تخفیف داده میشه برای تهیه TDD "
حرفی که در جلسه زده شده این بوده ولی هنوز تصمیم 100% نشده ولی با توجه به این که خودشون هم گفتن منسوخ شده فکر میکنم میخوان این تخفیف رو بدن و کم کم هم کلا جمع کنن وایمکس رو همچنین به همین دلیل احتمال این که بخوان مودم پس بگیرن و پول بدن یا به جاش بیشتر تخفیف بدن من که فکر میکنم 0 هست
دوستان وایمکس دیگه شبانه نداره؟
و همچنان آپلوش افتضاحه؟ آپ رایگان؟
وضعیت پینگو بازی چطوره؟
سلام
من تبریزم. میخواستم تعرفم رو عوض کنم از شش ماهه به یه ساله و سرعتش رو هم ببرم بالا. رفتم تو سایت ایرنسل و تعرفه ها رو دیدم که همه یه ماهه و سه ماهه و... رو داره اون وقت تو حساب کاربری فقط پایه ها هست... زنگ زدم بهشون گفتم یعنی چی ؟ میگه فقط یه مهه داریم و بقیه حذف شدن!!! منم گفتم خب اولا اگه حذف شده پس این تعرفه ها چیه تو سایتتون؛ خب برشون دارین. بعدشم میتونستیم اعلان عمومی بکنین که همه بدونیم دیگه. و بهشون گفتم از وقتی این 3جی و 4جی اومده دیگه اصلا وایمکس رو ول کردید و خدماتتون مسخره شده.
والا آخه!!! همش باید پول بدیم مودم بخریم که حالا از ضرر امواجش به سلامتی گذشته ، فقط پول بره به جیب اینا و خدمات هم در حد متوسط یا ضعیف!!!
جوابی هم گرفتی؟ قرار نیست جدی اضافه کنن؟ چون که قیمتای فعلی و بدون شبانه اصلا خوب نیست!
مودم وایمکس رو با 3جی یا 4جی عوض نمیکنن؟ 40تومنم تو حسابم مونده بی استفاده
امروز داشتم میگشتم ببینم خبری از تعویض وایمکس با مودم های 4G هست یا نه .
چیزی پیدا نکردم ، یعنی نبود چیزی که پیدا کنم !
ولی دیدم کسی را که این مودم ها را میخره ! که البته نمایندگی داره ! حالا جریانش چیه نمیدونم !
یکی از دوستان نوشته تخفیف جزئی ! تخفیف جزئی یعنی چقدر ؟ 50 تومن ؟ 100 تومن ؟ چقدر مثلا کم می کنند ؟
این مودم های LTE همین الان هم برای بنده خیلی گران هست ( برای بقیه را نمیدونم )
اگر قرار هست تخفیف جزئی باشه که طرف 100 تومن میخره ، بهش بفروشم بهتره تا بعدا بندازم سطل زباله !
حداقل با 100 تومن دو تا پفک نمکی که میدن ! نمیدن ؟! از وقتی با خنده های اوشون تورم تک رقمی شد ( زهی خیال باطل ) دیگه از خوشحالی و ارزونی نمیدونم به کدامین سمت بدوم ! والا ! :n02:
---------------------
دوستانی که آشنایی دارند که نمایندگی ایرانسل داره ، از اونها بپرسند که صد درصد خبری باشه زودتر از ماها متوجه می شوند .
یک نفر را میشناسم و خودم شمارش را پیدا کنم میرم ببینم چیزی به ما میگه یا نه !
فکر میکنم دوره وایمکس با توجه به توسعه اینترنت اپراتور ها داره تموم میشه من امروز مودم وایمکیسم رو به برق زدم ببینم چه خبره دیدم واسه اینترنت 265 پیشرفته 26 هزارتومن بدهی دارم !!!!
واسه 256 26 هزارتومن . خیلی زیاده
کاملا مشخصه که ایرانسل ارتقا وایمکس رو کلا ول کرده. بسته ها رو آپدیت نمیکنه. تخفیف فصلی نمیذاره کلا بیخیالش شده حتی دیگه تو فکر توسعه استانی هم نیست
همین روزا هم کلا سرویس وایمکس از دور خارج میشه.
زمانی بیخیال وایمکس شد که شبانه را حذف کرد و اینکار را کرد که کسی دوباره تعرفه نگیره .نقل قول:
به حق لقب دزد برازنده ی ایرانسل و مبین نت بوده و هست !
ایرانسل در یک و نیمسال آخر عمر وایمکسش ( برداشته شدن شبانه ها ) با تخفیف و به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر اومد مودم ها را با تخفیف خوبی فروخت ( به ملت انداخت ) چون میدونست به زودی ...
الان تعرفه های 3G و 4G را نگاه کنید ، خیلی شیک و قشنک با کم کردن روز و حجم اینترنتش را گرونتر کرده !
( مثلا تعرفه 6 ماهه 30 گیگ و به قیمت 60 تومان را حذف کرده )
از اونطرف هم دولت اصرار و اصرار که اینترنت ارزون شده ، تورم تک رقمی شده !
چه زیبا گفت حسین محب اهری در خنداونه
رامبد جوان ازش پرسید اگر رئیس جمهور بودی چکار میکردی ؟
گفت اگر رئیس جمهور بودم اصلا حرف نمی زدم فقط صبح تا شب جلوی دوربین اینطوری میکردم ( خنده )
یعنی از این قشنگ تر نمی شد جواب داد ! واقعا غیر از خنده چیزی ندیدیم از آقایون !
این مرد هم مثل زنده یاد ناصر عبداللهی و ناصر حجازی در حافظه ام ماندگار شد .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
الان برای سرشماری میگن برید اینترنتی .... یک گیگ هم اینترنت هدیه میدیم !
حالا همین اوپراتورها میگن نه ابلاغیه ای نیومده ! خبری نیست !
تصمیم گرفتم به هیچ عنوان اینترنتی شرکت نکنم ، هر کسی آمار میخواد چشمش کور بیاد در خونه !
-----------------------------------------------------------------------------------------------
از سال 1383 از اینترنت استفاده میکنم .
تا سال 90 دیال آپ
90 تا 92 از GPRS
92 تا اردیبهشت 95 وایمکس مبین نت و ایرانسل
الان هم 3G ایرانسل
چرا ؟ چون 12 ساله منطقه ما ADSL نمی دهند !
بعد میگن بیا سرشماری شرکت کن ! حتما ! نون داره واسم !
- - - Updated - - -
زمانی بیخیال وایمکس شد که شبانه را حذف کرد و اینکار را کرد که کسی دوباره تعرفه نگیره .نقل قول:
به حق لقب دزد برازنده ی ایرانسل و مبین نت بوده و هست !
ایرانسل در یک و نیمسال آخر عمر وایمکسش ( برداشته شدن شبانه ها ) با تخفیف و به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر اومد مودم ها را با تخفیف خوبی فروخت ( به ملت انداخت ) چون میدونست به زودی ...
الان تعرفه های 3G و 4G را نگاه کنید ، خیلی شیک و قشنک با کم کردن روز و حجم اینترنتش را گرونتر کرده !
( مثلا تعرفه 6 ماهه 30 گیگ و به قیمت 60 تومان را حذف کرده )
از اونطرف هم دولت اصرار و اصرار که اینترنت ارزون شده ، تورم تک رقمی شده !
چه زیبا گفت حسین محب اهری در خنداونه
رامبد جوان ازش پرسید اگر رئیس جمهور بودی چکار میکردی ؟
گفت اگر رئیس جمهور بودم اصلا حرف نمی زدم فقط صبح تا شب جلوی دوربین اینطوری میکردم ( خنده )
یعنی از این قشنگ تر نمی شد جواب داد ! واقعا غیر از خنده چیزی ندیدیم از آقایون !
این مرد هم مثل زنده یاد ناصر عبداللهی و ناصر حجازی در حافظه ام ماندگار شد .
الان برای سرشماری میگن برید اینترنتی .... یک گیگ هم اینترنت هدیه میدیم !
حالا همین اوپراتورها میگن نه ابلاغیه ای نیومده ! خبری نیست !
تصمیم گرفتم به هیچ عنوان اینترنتی شرکت نکنم ، هر کسی آمار میخواد چشمش کور بیاد در خونه !
از سال 1383 از اینترنت استفاده میکنم .
تا سال 90 دیال آپ
90 تا 92 از GPRS
92 تا اردیبهشت 95 وایمکس مبین نت و ایرانسل
الان هم 3G ایرانسل
چرا ؟ چون 12 ساله منطقه ما ADSL نمی دهند !
بعد میگن بیا سرشماری شرکت کن ! حتما ! نون داره واسم !
دوستان کسی جدیدا از این طرح 128 ویژه استفاده کرده؟ مودم رو تبریز گرفتم... سرعت دانلودش چنده؟
لطفا سریع تر جواب بدین یه مقداری تو حساب وایمکسم مونده میخوام تموم شه بندازم دور ...
دوستان الان از چه طرحی استفاده میکنن؟
راستی 128 پایه هم حذف شده، الان واقعا تعرفه هاشون خنده داره
دوستان یعنی بازدید این تاپیک اینقدر کم شده؟ همه رفتن 4جی گرفتن؟؟ خواهشا یکی جواب منو بده ، فوریه!
وایمکس ایرانسل چند تا شهر بیشتر نیست , مبین نت هم که گرونه به صرفه نیست , بقیه شرکت ها هم که افسانه هستن, الان 3 جی به دهات هم رسیده خوب معلومه بهتره تا وایمکس وایمکس از نظر پینگ مثل همون آسیاتکه که شما تو امضات داری ..
پیام من یه چیز دیگه بود...
اگه کسی در مورد 128 ویزه اطلاعی داره بگه
سرعتش همون 16ک میشه یا بیشتره؟
سلام . دوست عزیز من یک مگ رو دارم و هیچ وقت بالاتر از 128 سرعت دانلود نداشتم . طرح 512 هم یکی از دوستان داره که اون هم دانلودش روی 64 کیلوبایت هست . با این اوصاف 128 هم نهایت همون 16 خواهد بود و ایرانسل روی وایمکس ازین کارا معمولا نمیکنه . البته اینم بگم که من طرح نامحدود دارم شاید در طرح های محدود شرایط فرق بکنه ...نقل قول:
قبلا شنیده بودم 128 <ویژه> 128ک میده .نقل قول:
چن روز دیگه تلفن میدن، اگه خدا بخواد دیگه لازم ندارم وایمکس رو!
با 128 پایه مشکلی ندارم، اما DOTA 2 باید 256 داشته باشی! به خاطر همین 128 ویژه اگه یکمم بالاتر باشه عالیه
ببینید دوست عزیز من الان وایمکس دارم 256 هستش این تست الانم با speadtest.net
گویا همه سرویسا همون سرعت اسمیه.... اما این 128 ویژه فرق میکنه.... تو همین فروم ، پارسال میگفتن! سوال من اینه کسی جدیدا استفاده کرده؟
کلا این سرویس وایمکس و تاپیکش فراموش شدست!!! گویا کسی این 128 ویژه رو استفاده نکرده :n04:
من ۲ ماه پیش گرفتم ولی آخه ۵ گیگ خیلی کمهنقل قول:
سرعتش هم همون ۱ به ۱ یعنی سرعت دانلودش همون ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه میشه
بچه ها من دارم دیگه کلافه میشم
سرعتم ۵۱۲ نامحدود بود که این ماه کردمش ۲۵۶ نامحدود
الان پینگم نزدیک بین ۱۳۰۰ تا ۲۱۰۰ شده یعنی فاجعه
نمیدونم چیکار کنم
حتی یه سایت که باز میکنم تا نزدیک بین ۳۰ ثانیه تا ۲ دقیقه طول میکشه تا ارتباط با سرور برقرار شه
یعنی داغون داغونه
چیکار کنم؟
مودم هم x130
پشتیبانی که بوقه بوقه
کسی راه حلی داره؟
باید مودم بفروشیم بریم سراغ یه چیز دیگه وایمکس عمرش سر اومده
اوایلش راضی بودم
کسی مودمُ ازمون میخره؟
Sent from my LG-D856 using Tapatalk
128 کیلوبیت؟ یعنی 16 کیلوبایت؟ یا 128 کیلوبایت؟5 گیگ واسه من کافیهنقل قول:
- - - Updated - - -
128 کیلوبیت؟ یعنی 16 کیلوبایت؟ یا 128 کیلوبایت؟نقل قول:
5 گیگ واسه من کافیه
لطفا اگه افراد دیگه از این سرویس استفاده کردن اعلام کنن
خود ایرانسل نه.... به نظرم تو سایت تنظیم مقررات ازشون شکایت کنیمنقل قول:
کیلو بایتنقل قول:
همون سرعتی که تو idm میزنه
128 KB/sec
۱ به یک میده
شما نگران نباش همون ۱۲۸ بگیر چیزیه که فکر میکنی دقیقا ۸ برابر حالت عادیه ۱۲۸ یک به ۸ میشه
من ماهی ۴۰ گیگ هم واسم کمه، دانلود ندارم همشو برا وبگردی لازم دارم
پینگ من درست شد
الان از گوگل بین ۲۰۰ تا ۲۲۰ هست
پینگ بقیه چقدره؟
من الان با PINGTEST گرفتم:نقل قول:
274میلی ثانیه
150 حدودا ، سرویس 128 پایه!نقل قول:
اگه اینطوریه، عالیه، میخواستم 256 بگیرم اما این که خیلی بهتره
به مشکل خوردم:
الان حدودا 20 تومن تو حسابم هست منم تغییر به 256 پایه زده بودم که موجودیش بود و زد تایید شد (تا 5 آبان که سرویس فعلیم تموم میشه)
الان دیشب که تغییر به 128 ویژه زدم (کع باید حدودا 4تومن واریز کنم) امروز که پنل رو چک میکنم چیزی نمینویسه! مثلا قبلا که 2مگ نامحدود داشتم مینوشت که 20 تومن دیگه واریز کن که فعال شه! الان چی کار کنم؟