داداش اصلا به مرحله پسورد نمیرسه . کانکت رو که میزنی یه خط پر میشه بعد میزنه نات فوند وای فای ! اون حالتم انتخاب کردم بازم نشدنقل قول:
Printable View
داداش اصلا به مرحله پسورد نمیرسه . کانکت رو که میزنی یه خط پر میشه بعد میزنه نات فوند وای فای ! اون حالتم انتخاب کردم بازم نشدنقل قول:
سلام ولی هنوز اینترنت قطع و وصل میشه اینترنتم 128 کیلوبایت قاعدتا باید سرعت دانلودم 16 باشه ولی از 9 کیلوبایت دانلودم بالاتر نمیره میگن مشکل از خط تلفن هست ولی این منطقی نیست الان دوتا عکس از صحفه مودم گراشتم لطفا به دادم برسید از امروز هم سایت های جستجو گر مثل گوگل و یاهو رو باز نمیکنه همین الان هم واسه اپلود عکس خیلی اذیت شدم تا یه سایت پیدا کردم
تو سحفه ای دی اس الم پهناشو رو 1056 بستن ولی نمیدونم چرا اینجوری دوستم هم با مودم خودش به شماره من وصل شد و تونست با سرعت 18 کیلوبایت دانلود کنه ولی مال خود اکانت 64 کیلوبایت هست و سرعت دانلودش هم 9 بالاتر نمیره
خدا وکیلی موندم توش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
سلام یه سوال داشتم شاید به اینجا زیاد مربوط نشه ولی خوب خیلی ها باهاش سر و کار دارند ممنون میشم پاسخ بدین!
ما یک خط تلفن داریم که میخوام هم زمان هم Adsl استفاده کنیم و هم از تلفن منزل بتونیم استفاده کنیم!
من این مراحل رو رفتم:
الان از دم در خونتون از سیم اصلی یه دو شاخه کشیدید بعد میخوره به یهترمینال دو سوکته درسته؟
یه سوکتش میاد میخوره پشت مودم یه سوکت دیگش هم میخوره به سیم تلفنتون؟
درست؟
الان من همین کارو میکنم ولی نمیدونم چرا تلفن رو که بهش وصل میکنم بوق نمیزنه!
حدس میزنم مشکل از ترمیناله باشه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
مشکل از خط نیست!!خط سالم هست و الان دارم استفاده میکنم ولی میخوام به طور هم زمان هم از اینترنت و هم از
تلفن منزل استفاده کنیم.
ممنون میشم پاسخ بدین :11:
نقل قول:
خوب می خوام تا جایی که ممکنه هزینه رو کم کنم
خوب یک سوال دیگه مودم وای فالی اومده که بشه روش ویپ استفاده کرد
خوب اگه نشه و من بخوام با گوشیم وصل بشوم بهترین راه همینه که اینترنت وارد پی سی بشه و با یک فرستنده و گیرنده وای فای باسه ی کامپیوتر اون رو بفرستم روی گوشی
بله سرعت ما در حین کار پایین می آید
ببخشید می دونید قیمت این وای فای های کامپیوتر چنده و ی شه یک قیمت مودم وای فای هم بیدن ممنون می شوم
الان چه برندی قیمت مناسب تره با کارایی های بهتر
سلام و ببخشید دیر اومدم. کمی مشکل داشتم!نقل قول:
در رابطه با امکان تداخل با سیم برق، مگر اگر سیم تلفن فویل دار باشد بازهم نویز میندازه؟
یه جای خونه که مشکل داشت خودمون سیم کشیدیم از نوع فویل دار! بازهم مشکل داره!
حذف شود........
حذف شود ....
سلام.من مودم روتر asus n10 11n دارم که وایرلسه. این مودم اینترنت رو به اشتراک میذاره ولی فایل ها رو نه.لطفا یکی کمک کنه.من میخوام با گوشی از طریق all share فایل های توی کامپیوترم رو ببینم که نمیتونم.
دوست عزیز اگه منظورتون اینه که وقتی هردو سیم رو صل میکنید یکی تلفن و یکی مودم بعد تلفن قطع میشه و بوق نمیخوره اینه شما اول تلفن رو وصل کن بعد کار کرد سوکت مودم رو هم وصل کن اگه از کار افتاد این کار رو بکننقل قول:
اول سوکت رو به پشت مودم خودت وصل کن حتما اطمینان حاصل کن که سوکت سیمهاش در نیومده باشه برای این کار میتونی به تلفن جداگانه وصل کنی اینجوری راحتتر میتونی بفهمی
بعد از این کار میری و سوکت رو به پریز وصل میکنی بعد تلفن رو هم وصل میکنی شاید درست شه
ما من عین شما اگه مشکلتون رو درست حدس زده باشم درست بود
من وقتی سوکت هردو رو وصل میکردم تلفن قطع میشد پشت مودمم سوکت دراومده بود نیگاه مرده بودم دیدم یه سیم از داخل سوکت اومده بود بیرون رفتم با اچر مخصوص خودش یه سوکت رو از اول درست کردم و چسباندم
بعد همه کار رو از اول انجام دادم درست شد
در مورد حدس دوم اگه صدای تلفن خش خش میکنه از اسپلیتر استفاده کن
موفق باشی
--------------------------------
دوستان هنوز مشکل دارم کسی نبود
سلام
من مودم پورشه مدل ADSL DSL-911WIFI رو گرفتم ایا بدرد میخوره؟
کد:http://www.porscheit.com
با سلام به دوستان عزیز
وقتی سیستم رو روشن میکنم یک مثلث زرد رنگ روی ایکن internet access میاد و دیگه کانکت نمیشم که با یکی دو بار خاموش / روشن کردم مودم مشکل حل میشه . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید که ایراد از کجاست.
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
سلام دوستان
تو محل کار یکی از این مودم ها داریم.اینترنتش هم وصله.من میخام برای اینترنتش پسورد بزارم تا کسی نتونه ازاون استفاده کنه باید چیکار کنم؟اگه لطف کنید دقیقا توضیح بدین ممنون میشم.:41:
سلام دوستان مشکل حل شد از سایت ساخت سیستم برداشتم
کد:http://www.sakhtesystem.com/spsakht/default.aspx?page=download&app=downloads&docid=12051&docparid=11460&catparid=-12051
ببینید برای اون مثلت که در کنار ساعت ویندوز و در نوار ابی پاین صحفه ظاهر میشه باید از اول مودم رو کانفیگ کنید و برای تنظیمات صحیح از ISP که اکانت رو گرفتین تنظیمات رو بخواید ولی از مخابراته تنظیماتش اکثر راحت هست بعد از این ببینید سیمتتون مشکلی نداره چون اگه اکانتتون PPOE هستش وقتی وصل میشید ببینید چه اخطاری میاره شماره اخطار رو بزارید اکثرا این اخطار به منظور سیم کشی ساختمان هستش که باید سیم ها رو چک کرده ببیدن سالم هستند یا نه کلا یه چک کنید سیستم (کانفیگ مودم ..) بعد سیم ها و مودم رونقل قول:
سلام لطفا یکی کمک کنه.من یه مودم outdoor bm8301 دارم ریستش کردم و چون اشتراکم با ایرانسل تموم شده نمی تونم config کنمش اومدم آپدیت کنمش که ردیف شه نشد خواهش می کنم اگه کسی از این نوع مودم داره من برای اشتراک دیگه ای که از ایرانسل دارم می خوام ازش استفاده کنم لطفا کمک کنید تا بتونم تنظیمش کنم:18:
سلام من یه مودم دیلینک 2640T دارم چند وقتیه که وایر لسش دیر به گوشی وصل میشه بنظرتون مشکل سخت افزاری یا با اپدیت یا تنظیمات خاصی درست میشه ؟؟ لطفا راهنمایی کنید:41:
سلام
میشه رو مودم دی لینک 2640 یو تنظیمات چیز پی ان گذاشت که همیشه بی هیلتر ازش استفاده کرد!؟
سلام.نقل قول:
برو توی کانفیگش ببین V_P_N داره یا نه. اما فک نکنم داشته باشه.
تو کانفیگش اینو داشت:
اون اطلاعاتی که میخواد از کجا باید بیارم؟!
سلام
از مخابرات سرویس ADSL تهیه کردم .
میخواستم دوستان لطف کنن نظرشونو درباره مودم های زیر بگن .
در نظر دارم با لپ تاپ هم به صورت بیسیم استفاده کنم .
فروم ها را که مطالعه کردم بعضی از دوستان از خوبی و بدی لینک سیس میگفتن و بعضی نیز از خوبی و بدی مودم های tplink . واقعا نتونستن به یک ثبات عقلانی در انتب مودم مورد نظرم برسم .
لطفا بین دو مدل tplink زیر یک کدام را پیشنهاد کنید و همچنین از بین مودم های tplink زیر و مودم linksys کدام یک را پیشنهاد میکنید.
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8950ND
wag120n linksys
ممنون
آره همینه.نقل قول:
از جایی که V=P=N گرفتی بپرس.
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
ببین دوست من نمیشه گفت کدوم خوبه و کدوم بد ! چون هر دو شرکت واقعا تو زمینه شبکه کارشون بیسته.نقل قول:
Linksys متعلق به شرکت Cisco بزرگترین شرکت ارائه دهنده ی تجهیزات شبکه تو دنیا هستش.
بنابراین من Linksys رو پیشنهاد میکنم. هر چند که TPLink رو هم رد نمیکنم!
موفق باشی.
سلام يه سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد من مودم tp-link td-w8961 دارم از ديروزه كه نميتونم به به اينترنت وصل شم مودم رو كه روشن ميكنم چراغ اينترنت خاموشه و چراغ adsl و wlan روشن .
١-اون دكمه QSS چكار ميكنه ؟
٢- و معني اين چراغ ها چيه ؟
٣-مشكل اتصال من به اينترنت چيه ؟
دوستان من 2-3 روزه که مودمم تو قسمت تنظیمات نمیره !!مودمم tp-link هست و تا چند روز پیش راحت میرفت ()کد:http://192.168.1.1/
سلام
من میخوام از وایرلس مودمم برای گوشیم استفاده کنم
این تنظیمات رو چی بزارم؟
بخصوص این قسمت Encryption باید کدوم گذینه رو انتخاب کنم
با مرورگر دیگه تست کن. همچنین تنظیمات Prox|y رو هم چک کن که Disable باشه.نقل قول:
نقل قول:
وقتي وارد تنظيمات مودم نميشه از مودمت پينگ بگير ببين پينگ ميكنه يا نه، اگه پينگ نكرد مشكل از سيستم خودته و با يه بار رست كردن مودم همه چي درست ميشه اما اگه مودم رو پينگ كرد ولي وارد تنظيمات نشد به احتمال بسيار زياد مشكل از isp شما هستش و با جدا كردن سيم تلفن از مودم احتمالا بتونيد وارد تنظيمات بشيد.
پ ن :
وقتي مودم رو پينگ ميكنيد بايد 0ms پينگ بده
واسه پينگ كردن وارد cmd بشيد بعد تايپ كنيد: Ping 192.168.1.1
با سلامنقل قول:
اول از همه باید به صورت pppoe مودم رو تنظیم کنید.برای اینکار؛
تصویر اول همون گزینه ی pppoe که انتخاب هست رو انتخاب کنید و سپس یوزر نیم و پسوردی که شرکت بهتون داده رو زیرش وارد کنید. برای VCI هم که مقدار 33 هست رو باید از شرکتتون بپرسید ولی معمولا 35 هست.
تصویر دوم رو 'گزینه ی سوم mixed رو انتخاب کنید.
در تصویر سوم هم wep رو انتخاب کنید. و سپس یه پسورد 10 رقمی برای وایرلس باید تعریف کنید.
و بعد هم ذخیره کنید.
موفق باشید.
دوستان كمكم كنيد بي اينترنتي بد درديه (:نقل قول:
hamed//
سلام يه سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد من مودم tp-link td-w8961 دارم از ديروزه كه نميتونم به به اينترنت وصل شم مودم رو كه روشن ميكنم چراغ اينترنت خاموشه و چراغ adsl و wlan روشن .
١-اون دكمه QSS چكار ميكنه ؟
٢- و معني اين چراغ ها چيه ؟
٣-مشكل اتصال من به اينترنت چيه ؟
سلام یکی من رو هم کمک کنه مشکل hamed// عزیز رو من هم دارم یعنی چراغ اينترنت خاموشه و چراغ adsl و wlan روشن هزار بار روی pppoe تنظیم کردم ولی اتوماتیک با روشن شدن کامپیوتر وارد اینترنت نمیشه فقط از طریق کانکشنی که در کامپیوتر ساختم وارد اینترنت میشه با گوشی وارلس هم امتحان کردم وصل شد اما انترنت روی گوشی نمیفرستاد وقتی vpi رو روی 0 و vci رو روی 35 تنظیم میکنم دیگه با کانکشن داخل کامپیوتر وصل نمیشه و با خاموش و روشن کردن مودم دوباره vci &vpi میره حالت پیشفرض که 1 و 32 هست کمک کنید مودم 8901 و اینترنت مخابرات کرمانشاه
درستش کردم ممنون
دقیقا منم همچیم مشکلی را دارمنقل قول:
و نمی تونم اینترنتم را از طریق مودم وایرلس بدون روشن بودن pc بفرستم
یعنی حتما باید pc را روشن باشه و از طریق کانکشنی که ساختم به نت واصل باشه تا مودم بتونه اینترنت را روی لپ تاپ بفرسته
وقتی pc خاموشه ، لپ تاپ مودم را می شناسه و connected می ده ولی به انترنتش وصل نمی شه
حالا باید چکار کنم که لپ تاپ و گوشیم انترنت را بدون دخالت pc مستقیما از مودم بگیره ؟؟؟
ممون از راهنمایی
linksys رو من امتحان نکردم ولی ظاهرا از مودم های دیگه بهتره !نقل قول:
اما دو تای دیگه رو دارم استفاده می کنم و به نظرم TP-Link TD-W8950ND خیلی بهتره !
سلام.نقل قول:
دوست من شما باید مودمت رو روی حالت PPPoE بزاری.
درود دوست مننقل قول:
ممنون که جواب دادید
من رو جفت PPPOE و PPPOE vc-mux تنظیم کردم
ولی بازم لپ تاپ کانکت می شه به مودم ولی می نویسه no access internet یا internet limited
یا گوشی اندروید کانک می شه ولی اینترنت انتقال نمی ده
تنظیمات مودم را با همون ای پی خودش تو IE انجام دادم
به نظر شما مشکل از چی هست ؟؟
ای پی کانکشن ها را تو جفت سیستم ها automatically گذاشتم
خیلی خیلی ممنون
به نظر من اشکال از همون کانفیگ مودم شماست. اگه روی PPPoE بود دیگه نیازی به ساختن کانکشن نبود و خودش اتوماتیک وصل میشد.نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتی ؟ شاید ISP شما از PPPoE پشتیبانی نمیکنه.
من از شاتل گرفتمنقل قول:
شرکت معتبری هم هست ولی تصاویر مربوط به تنظیمان اینا هستند اگر می تونید راهنمایی بفرماید
کد:http://s2.picofile.com/file/7128783545/untitled.jpg
کد:http://s2.picofile.com/file/7128784301/untitled1.jpg
کد:http://s2.picofile.com/file/7128784943/untitled2.jpg
کد:http://s2.picofile.com/file/7128785050/untitled3.jpg
من اول وایرلس نداشتم وقتی وایرلش را نصب کردم ویندوز را عوض کردم
الان تو کانکشن هام چیزی به اسم وایرلس ندارم یه مودم را شناخته که اصلا مدل مودم من نیست
نمی دونم چکار باید بکنم ؟؟
منمنون
خب دو تا چیزی رو چک کن. تو عکس اولی از پشتیبانی بپرس ببین مقدار VPI , VCI و همچنین Encapsulation درسته یا نه ؟
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی توننقل قول:
زنگ زدم پرسیدم و زدم و درست شد
ایشالله که موفق باشید
واقعا ممنون
یک مودم لینک سیس خریدم ان120 هر کاری میکنم چراغ سبز اینترنتش روشن نمیشه وارور 678 میزنه از مخابرات adslگرفتم اونجا هم که پشتیبانی نداره گرفتار شدم بعد عمری میخواستم کمی سرعت بالا تو نت با شم نشد که نشد
خواهش میکنم:40:نقل قول:
مشکلش چی بود و چی شد که حل شد ؟
همون که گفتید زنگ زدم vci , vpi را گرفتم و زدم و درست شد اینترنت شر شدنقل قول:
بازم ممنون