دوستان نظرتون در مورد پخش های استوک چیه؟؟:n06:
از همونایی که تو زابل زاهدان زیاده؟؟:n09:
به درد میخورن؛یعنی ارزش خرید دارن!؟؟؟؟:n23:
قدرتشون و.......:n01:
دوستان نظرتون در مورد پخش های استوک چیه؟؟:n06:
از همونایی که تو زابل زاهدان زیاده؟؟:n09:
به درد میخورن؛یعنی ارزش خرید دارن!؟؟؟؟:n23:
قدرتشون و.......:n01:
سلام من چند سال زابل زندگی کردم قبل از اینکه مرز رو ببندن خداییش پخش میخریدم که لنگش تو ایران نبود ..هفته پیش رفتم زابل هیچ خبری از اون بازارای پخش نبود:n03: هر چی پخش بود قیمت بالا .. که بهتر از اونا رو میتونی نو بخری .. چون همشون یا مالزی بود یا سنگاپور .دیگه ژاپنی نبود .. من که نخریدم اومدم از تهران 8019 سفارش دادم ....سال 85 یه پخش خریدم 2 پنل برقی که یکیش تصویر بود یکیش کلید و ولوماش مارک کنوود ساخت ژاپن به 150خریدم .. فروختم به 180 :n14: چقدرم ذوق داشتم ..یه جفت ساب mtx آمریکایی با باکس فابریکش که آمپلی داخل خودش داشت به برق که میزد سابا از تو باکس میومد بیرون التماس میکرد 100 بخرم گفتم میخوام چیکار:32:الان دارم منفجر میشمنقل قول:
چرا هر کی میگه یه ساب روی طاقچه معرفی کن زود RS 12 free air گلیدن رو معرفی میکنه ؟ غیر ساب برای روطاقچه وجود نداره ؟ این ساب قدرت زیادی نداره
من از این ساب خوشم نمیاد گزینه های دیگر ؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز این ساب 600 rms خروجی داره!!:n04:
تازه ساخته شده برای استفاده روی طاقچست
شما میگی قوی نیست؟تا حالا صدای سابی رو از نزدیک گوش دادید؟
شما میخواید ساب 1000یا2000 واتی بذاری روی طاقچه؟اینطوری طاقچت وزنشو تحمل نمیکنه و شکم درست میشه....
تازه کل ماشین هم به صدا میوفته...
بطور معمول برای ساب روی طاقچه تا 300 rms میذارن و زیاد هزینه نمیکنند و بیشتر برای زیبایی به نظر من
بیشتر از اینا استفاده میشه:
kenwood 3013
infinity1260
Pioneer TS-W309D4
Pioneer TS-W309
و.....
سلام تا ١تومن يه بخش و باند خوب معرفي كنين ممنون ميشم. نظرتون رو بخش kiv700 جيه
kiv-700 کنوود خیلی پخش خوبیه هست فقط تنها مشکلش :نقل قول:
پنلش جدا نمیشه و به راحتی توسط دزدان به سرقت میره :n10:
صفحه نمایش با کیفیتی ندارد و زیر نور خورشید به راحتی دیده نمیشود
سرعت خواندن فلش کند است .
تا 1 تومن :
بلنگو 7100 کنوود
امپلی 8601 کنوود
پخش 3550 پایونیر
من مشخصات رو ندیده بودم یعنی انقدر قددرتش زیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بعدش این با چه باندی صداش دلنشین تر میشه ؟ از کامپوننت زیاد دل خوشی ندارم
امپلی چی میخواد ؟
اونوقت این ساب با این همه قدرت نیاز به خازن نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه ..پخش کنوود 9006 یا 8006 گیر میاد؟ اگه باشه قیمتش چنده؟
سلامنقل قول:
نه عزیز نیازی به خازن نیست تازه اونم این خازنای 60 تومنی!
شما اگه برق کشی رو صفر گیج بکشید دیگه خازن نمیخواد تازه خازن هم مال ساب های 800 یا 1000 وات به بالاست....
من مدل معمولی این ساب رو دارم توباکس 50 لیتر پورتد و 300 rmsبیشتر بیشتر بش ورودی ندادم اونوقت از تو پخش هم ولوم ساب رو منفی کردم......
شما تو سایت های ارشیو فیلم مثل youtubeاگه اسم ساب رو بزنید و دو تا ویدیو نگاه کنید کلا نظرتون عوض میشه!!!!
با ساب هم کامپوننت بهتره!چه بدی از کامپوننت دیدید؟
هر چی تصمیم گرفتید بگیرید سعی کنید از یه برند باشه
برای امپلی ساب هم از کنوود 8105و8106و9105 اگه اشتباه نکنم میتونید استفاده کنید
که اولی و دومی 300 وات و سومی 500 وات خروجی میده
اگر هم نمیخواید اینقد هزینه کنید میتونید
از ساب هایی که بالا گفتم استفاده کنید که mx12plusهم گزینه خوبیه و امپلی ارزون تری نسبت به gladenr rs12f-r نیازدارن
سلامنقل قول:
اشکالات رو جناب fariفرمودن ولی برای پخش و باند پیشنهاد بهتری دارم
پخش کنوود 7016قیمت 410
امپلی پایونر5500tقیمت290
کواکسیال:audio system co609 plusقیمت 400 حدودا
بدون آمپم ميشه؟ من صداي واضح ميخوام نه تيز نه خفه نظرتون فعلان رو آمپ و كامپانت چيه به جز پخش كه كنوود چشمو گرفتهنقل قول:
من اين٧٠١٦ سرچ ميزنم بالاي ٥٠٠ قيمت زدن جايي سراغ ندارين
نظر اساتيد محترم رو پخش ٨٠١٩ چيه؟ ممنون ميشم جواب بدين
خیلی پخش خوبیه هست و پنلش جدا میشه و مشکلات kiv-700 رو ندارهنقل قول:
اما دیگ زیر 550 گیر نمیاد .....
یک سوال کامپوننت صدای بلند تری
نسبت به کواک داره یا خیر ؟؟؟؟؟؟
نمیشه دقیق گفت... کامپوننتی هست که 150 Watt Rms قدرتشه که از اکثر کواک ها قدرت بیشتری داره....نقل قول:
مثل این میمونه بگیم پراید تند تر میره یا موتور... خب میشه موتوره 1000 باشه سوسکش کنه میتونه موتور گازیم باشه :n02: عجب مثاله زاقارطی زدم :n08:
ولی میشه گفت در کل کامپوننت از نظر تفکیک صدا و کیفیت در اکثر موارد از کواک قوی تر هست
دوستان اطلاعاتی ندارن در مورد این پخشا؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پخش خوبیه امکاناتشم زیاد و دقیقه .. من که ازش راضیم :n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
بله بدون امپ میشه ولی اگه میخواید هیچ وقت امپ نگیرید دیگه لازم نیست باند 400 تومنی بگیرید و یه باند 150 یا 200 تومنی هم کارتونو راه میندازه و در همون حد بدون امپلی براتون کار میکنه!
8019 هم پخش خوبیه ولی الان فکر کنم حکم طلا داشته باشه......
اینجا اهواز من قیمت کردم دوستان شاید باورتون نشه یارو میگفت 725 تومن!!!:n04:
سلام حمید جان . هدیونیت من کنوود 8019 که واقعا عالیه کواک DLS R1073 و آمپ کنوود 7205 هستش ولی کابل RCA و برق جالبی ندارم , کابل برق و RCA درست و حسابی چه مارکی و از کجا بگیرم و چطوری بفهمم RCA که دارم می گیرم اصل هستش ؟ ممنون
رو اين آمپ ميشه سابم بش وصل كرد ميكشه يا نه؟ البته ماله بعدننقل قول:
اين كواك آديو سيستم اصلي تقلبي داره؟ پيدا كردنش راحته؟ گيج ٢بگيرم خوبه واسه اين سيستم با مارك ساند استريمً؟
پخش کنوود 8016BTL
این پخش محبوب شده اما فروشندگان هم از این محبوبیت سو استفاده کرده و قیمت ان را بالا برده اند .
الان قیمت یکی میگه 650 یکی میگه 720 یکی میگه 560 و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من یه آمپ mb 800w با خروجی 60 rms با پخش 2550 پایونیر . باند چی بزارم؟ صدای با کیفیت می خوام با بیس آروم ولی به اصطلاح بزنه تو سینه ! :n02:
الان یه 6941 سونی دارم ولی قدیمیه حال نمی کنم. یه ذره زنگ هم زده !
718ex ؟
DSL 960 ؟
JBL 938 ؟
MTX 693 ؟
pionner 6965 ؟
نسبت به قیمت...
کسانی که پخش کنوود 7016 یا 8016 یا 8019 دارن .
این پخش چراغ کلید هاش چند رنگ داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای هماهنگی با داشبورد میگم .
سلامنقل قول:
8019 دارای24 رنگه. بقیه رو نمیدونم
خیر نمیشهنقل قول:
بهتره امپ مونو بگیرید بعدا
یا میتونید همین الان یه امپ 4 کانال بگیرید که بعدا ساب رو اضافه کنید
خیر تقلبی نداره
برای خریدش میتونید از مدیر عزیز(hamidr15)مشاوره و کمک بگیرید
گیج2 ساند خوبه
سلام از mtx و pioneer استفاده کنیدنقل قول:
چون امپتون به بقیه خوب جواب نمیده و ضعیفه
718 هم که کلا صدای در همی داره
jblتقلبی زیاد داره
dlsهم باز امپ قوی میخواد
با اجازه حمید اقانقل قول:
کابل برق رو از مارک های :
جوشکاب یزد
استینگر
ساند استریم
استفاده کنید
2 گیج یا 4گیج خوبه
برای rca هم مارک گلدن و ساند استریم عالیه
سلامنقل قول:
1-طراحی شده برای این کار
2-بهترین انتخاب در بین کالاهای همکارش:n02: در این قابلیت هست
3-قدرت RMS 400 وات
4-دارای متریال مرغوب،جنس ووفر از کاغذ مخصوص.
5-"من از این ساب خوشم نمیاد"شما تا به حال این ساب ووفر رو از نزدیک مشاهده فرمودید؟با مثلا پایونیر یا کن وود مقایسه کردید؟
دست رو دلم نزار که خونه.حیف یه تعداد قدیم 9006 آمد دیگه نیامد.تولیدم دیگه نمیشه :n28:نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگر کابل خوب و استاندارد میخوای گلیدن سری HI-End بگیر حدود 100 تومن.سری Performance هم 35 تومن.من خودم های اند دارم معرکه هست.
کابل برق هم اگر فقط کابل مثبت و منفی میخوای و پک برق نمیخوای جوشکاب یزد 35mm بگیر.
خیر تقلبی تو این برند نیست.نقل قول:
اگر ساب زیر 1000 وات دارید گیج 4 کافیه.
امیر خان کدوم پست؟من چیزی ندیدم پاک شده باشه!!نقل قول:
سلام بی زحمت برای پخش 7016 باند با آمپ وبدون آمپ معرفی کنید.ضمنا اینکه فرمودین بدون آمپ باند150یا200تومنی درهمون حدجواب میده واقعا اینطوره؟نام ببریدباشرح(2نمره):n09:نقل قول:
سلام به همگی.
چرا این دو مدل ساب بااین اندازه و قیمت قدرت خلاصه عضمتی که دارن اصلان طرفدار ندارن ؟:n13:
Pioneer TS-W8102SPL
swx 1042d
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نسبت پخش که باند معرفی نمیکنن دوست من!
با امپلی که dls1070و audio co609plus و hertz 690وalpine spr-69و....
بدون امپلیMTX-THX693 و PIONEER-TS-A6985________________________________
مثلا شما 400 تومن پول میدید که یه کواک با 120 rmsخروجی و کیفیت تو ولوم بالا داشته باشد اونوقت پخش شما در هر صورت 25 وات بیشتر تو بهترین شرایط خروجی نمیده! و اینطوری از 80 درصد قدرت و حجم صدای بی استفاده میمونه!خوب چه کاریه؟شما که نمیخوای امپ ببندی از یه کواک با 60 rms قدرت استفاده کنید!
چون شما بیشتر 25 وات بهش ورودی نمیدید !
مثل اینه که بخواید برای جایی لوله اب بگیرید و مقدار اب مورد نیاز اون خونه در هر ثانیه فرضا 1 لیتره و بیشتر از این مقدار ابی وارد لوله نمیشه که شما باید یه لوله با این مشخصات بگیری که این حجم ابو تو 1 ثانیه از لوله خارج کنه
جالا اگه شما یه لوله با خروجی 4لیتر در ثانیه بگیرید ایا در مقدار اب خروجی تفاوتی ایجاد میشه؟
این قضیه باند ها هم همین طوره دیگه........
البته در صورتی که باند ارزون تز بدون امپ هم دارای کیفیت مناسب باشه.......
سلامنقل قول:
دوست عزیز ساب هایی که فرمودید دارای قدرت 1500 و 3000 ار ام اس خروجی هستن
1- باکس بزرگ میخوان
2- قیمت بالایی دارن
3- امپ مورد نیاز براشون گرونه
4-برای استفاده ازشون نیاز به باتری 100 امپری اضافست(شایدم بیشتر1 دونه)/کابل برق00گیج (متری40تومن)/خازن درستو حسابی(300تومن)/دینام قوی(300تومن)
و بیشتر برای کل کلو مسابقات استفاده میشن.....
شما اگه بخواید از اون پایونره استفاده کنید باید 4 یا 5 میلیون هزینه کنی........(فقط برای سابو اکسسوری قوی)
پخش و کامپو ....... به کنار
pionner کلا صدایه ساباش قشنگ نیست فقط قور قور میکنه... شما سابه ار12 الپاینو گوش بده 1000 وات پایونیره 1000 واتیم گوش بده میفهمی... و سابه قوی راه انداختنش هزینه داره و به ماشین خیلی فشار میاره مثله ماله من که دیوونم کرده....نقل قول:
دوستان من شنیدم پایونیر دوباره قیمتای اجناسش رو کاهش داده تا جائیکه 1550 به قیمت 205 تومن رسیده. این خبر درسته؟؟
کسی قیمت جدید 8550 رو می دونه؟؟
در ضمن کسی می دونه فرق 6450 پایونیر با 8550 چیه؟؟
سلام دوستان
بنده قصد خرید باند بدون آمپ دارم تا 200 ت
کیفیت هم بیشتر از حجم صدا اهمیت داره, چی بگیرم بنظرتون؟!
سلامنقل قول:
بله کاهش مجدد داشته.قیمتها رو نمیدونم.
سری 8 بالاتر از سری 6 هست.
8550 در بخش تیونر رادیو سیستمRDS داره
8550 کلیدها با تنظیم رنگ و سفارشی کردن رنگ دکمه ها قابل تنظیم هست
8550 سیستم تشخیص صدا داره (برای آی فون) و کلا در بخش بلوتوث با آپشنهئی که داره پیشرفته تر هست از 6450
8550 با آندروید ورژن2.3 سازگار هست
از لحاظ کیفیت صدا و DAC تفاوتی ندارن.
آلپاین SPJ-69C3گزینه مناسبی هست.نقل قول:
سلام حمید جان. خوبی آقا؟ پوریا هستم. عزیز جان این اسپیکر alpine spj-69C3 چجور اسپیکریه؟ صداش چطوره ؟ قیمتش چنده راستی؟؟؟بخصوص صداش در مقایسه با MTX THX693 چطوره؟
میخواستم یک جفت باند با قدرت و با کیفیت همراه با امپ و یک پخش خریداری کنم . ممکنه بعدا ساب هم ببندم پس این قابلیت رو داشته باشه .
باند های زیر رو درنظر دارم .
DLS 1073
pioneer 6975 V2
hertz 690
Co 609
امپ هم باید باند مشخص شه . ولی بازم بیگن کدوم امپ برای باند انتخابی خوبه . و یک پخش هم میخوام که در پخش اصلا CD نمیزارم . فقط USB خور باشه و خروجی 3RCA داشته باشه .
بودجه هم 1.300 در نظر گرفتم .
سلام ورودتونو تبریک میگم:n16::n16:نقل قول:
دوست من 6975 های الان همه تقلبی ان و کلا بیخیال 6975 بشید مگر اینکه مال سال 83 به قبلشو پیدا کنید
اگر میخواید در اینده ساب بگیرید بهتر که کامپوننت بگیرید نه کواکسیال!
تو باند ها هم co 609 plus بهتر از بقِیست !
امپ هم پایونر 5500t و پخس کنوود 7016/8016/8019هر کدومو گیر بیارید خوبه
ولی اگه توانایی افزایش بودجه رو دارید(200 تومن حدودا)بهتره که امپ هم از شرکت سازنده co609 که همون audio systm خریداری کنید
که به مراتب بهتر از 5500 اّن
دوستان خسته نباشید.
چند وقت پیش ضبط و باند منو دزدیدن دیگه نزاشتم ولی دروغ نگم دیگه تو ترافیک میمونم کف میکنم یه جورایی:n02:
میخواستم ببینم بهترین راه برای اینکه فقط از باندهای ماشین به عنوان اسپیکر استفاده کنه آدم و مثلا گوشی و mp3 player وصل کنه بهش چیه؟
از این فندکی ها هم یکی گرفتم خراب در اومد اصلا کار نکرد.
یه جوری میخوام مستقیم باشه برق رو از خوده ماشین بگیره فقط یه خروجی از این کابل های audio مثل اسپیکرهای معمولی بده و ترجیحا یه دکمه ای چیزی برای قطع کردن برق هم داشته باشه که وقتی چیزی وصل نیست نویز نندازه بره رو مخ
تو تهران هم جایی سراغ داشتید معرفی کنید ممنون میشم. (پروفایل)
ممنون از همگی پیشاپیش
سلام دوستان
بنظر شما کدوم یکی انتخاب بهتریه ؟
alpine spj-69C3
pioneer a6964
گزینه بهتری هم هس برای استفاده بدون آمبلی فایر ؟
مرسی:n16:
ممنونتم داداش حسین :n16::n12:.نقل قول:
Co 609 و 5500t رو خریدم . الان فقط مونده پخش که رفتم کنوود KDC-U7056BT خریدم به قیمت 440 هزار تومن و دارای 3RCA هست . امروز میدم نصب کنن .
نکته ای رو بگم این پخش کنوود KDC-U7056BT شاید باورتون نشه ولی خیلی خیلی از 8019 و 7016 بهتر هست . با این حرف ها نمیشه ثابت کرد باید خودتون صداشو بشونید . 8016 فقط اسمش در رفته خوب
این پخشی که گرفتم هم ارزون تر دراومد و هم تمامی تنظیمات 8016 رو داره و مشکلات 8016 رو نداره صفحه گرافیکی و خوانا --- سرعت خواندن usb هم کاملا راضی کنندست و دقیقا عین پخش های پایونیره
من که راضی هستم ......
با اجازه اقا حمیدنقل قول:
سری جی الپاینو قبل خرید حتما صداشو گوش کن احتمال اینکه خوشت نیاد زیاده!
این ام تی ایکسم خیلی عالیه شاید یکم حجم صداش برا بعضیا کم باشه یه زمانی 75 بود اشتباه کردم چند دست نخریدم ازش:n01:
مبارک باشهنقل قول:
احتمالا پخش خوبیه مشخصات که خوبه