-
در گفت و گو با فارس
علوي: اوليايي نخواهد هرگز به پرسپوليس برنميگردم
خبرگزاري فارس: هافبك سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هنوز با پاس همدان قراردادي امضا نكردهام؛ اما اگر اوليايي نخواهد هرگز به پرسپوليس بازنخواهم گشت.
محمد علوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در روزهاي اخير تمرينات انفرادي انجام داده و خوشبختانه شرايط خوبي دارم. آمادهام كه در ليگ برتر به ميدان بروم.
وي افزود: شايد بهتر از سالهاي گذشته بودم؛ اما وقتي در پرسپوليس به ميدان نميرفتم نميتوانستم خود را نشان دهم.
علوي در مورد درخواست افشين پيرواني براي بازگشت وي به پرسپوليس گفت: هنوز با پاس همدان قرارداد رسمي امضا نكردهام؛ اما با توجه به علاقه قلبي و قولي كه به اوليايي دادهام اگر او نخواهد هرگز به پرسپوليس برنميگردم.
وي يادآور شد: خوشحالم كه پيرواني و مسئولان باشگاه مجددا روي من نگاه ويژه دارند. البته از رفتن قطبي خوشحال نيستم،چراكه هدف من بازي كردن و موفق بودن است و كاري به تغيير و تحول در تيم ها ندارم.
-
در گفت و گو با فارس
مصطفوي: عليآبادي اصول مديريت حرفهاي را رعايت ميكند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: رئيس سازمان ورزش با حمايت از هيئتمديره و مربيان جوان پرسپوليس نشان داد اصول مديريت را به صورت حرفهاي رعايت ميكند.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشحالم كه سازمان تربيت بدني در شرايطي كه جو نامناسبي عليه پرسپوليس به راه افتاده بود، دخالت كرده و از باشگاه و كادر فني حمايت كرد.
وي افزود: دنبال بازي گرمي نيستم و هرگز به خاطر رئيس سازمان تربيت بدني كه از من حمايت كرد اين حرفها را نميزنم. علي آبادي با حمايتهايش از هيئت مديره و كادر جوان مربيگري پرسپوليس نشان داد اصول مديريت را به صورت حرفه اي رعايت ميكند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص احتمال بازگشت محمد علوي به تهران گفت: همه چيز به خود اين بازيكن بستگي دارد. قطبي نيازي به وي نداشت؛ اما پيرواني او را مي خواهد. اميدوارم علوي بتواند نظر مساعد مسئولان پاس براي بازگشت به پرسپوليس را جلب كند.
وي در خصوص قول قبلي خود مبني بر كاهش جريمه ابراهيم توره در صورت گلزني تاكيد كرد: مهاجم سنگالي مقابل پيكان خوب كار كرد؛ اما گل هاي او باعث پيروزي تيم ما نشد. بي شك اگر درخشش وي با پيروزي پرسپوليس توام باشد، از جريمه اش كاسته خواهد شد.
مصطفوي در پايان خاطر نشان كرد: به خاطر مردم و باشگاه پرسپوليس بهتر بود شب گذشته در برنامه تلويزيوني نود حرفي نزنم. برابر استقلال اهواز يك بازي حساس داريم و هواداران ما از ما گل ميخواهند به همين دليل تمام فكر خود را به اين بازي معطوف كرده ايم.
-
در گفت و گو با فارس
ميثاقيان: با هيچ تيمي به پرسپوليس نباختهام
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: در هر تيمي بوده ام به پرسپوليس نباخته ام و فردا هم براي پيروزي به ميدان مي رويم.
اكبر ميثاقيان در گفت و گو با خبرنگار فارس، در ارتباط با بازي فردا مقابل پرسپوليس اظهار داشت: براي انجام بازي مردانه به مصاف پرسپوليس مي رويم و كاري به شرايط تيم حريف نداريم. به اين تيم و هوادارانش احترام مي گذاريم.
وي در ارتباط با اين كه شرايط فعلي پرسپوليس مي تواند بهترين موقعيت براي آنها باشد تا به پيروزي برسند، عنوان كرد: فوتبال ربطي به اين مسائل ندارد. اول بايد شرايط تيم خود را بهبود بخشيم. پرسپوليس هميشه پرسپوليس بوده است و هر تيم شرايط خاص خود را دارد.
سرمربي آبي پوشان اهوازي ادامه داد: آنها پر مهره ترين تيم ليگ هستند و به قول پيرواني در شرايط مالي خوبي قرار دارند و فقط بدشانس هستند. من هم هميشه در هر تيمي بوده ام تا آخرين نفس جنگيده ام.
وي در مورد بازي جنجالي هفته گذشته اين تيم مقابل سپاهان تصريح كرد: از لفظ جنجالي نبايد استفاده كرد. كارشناسان هم گفتند داور 2 پنالتي ما را در اين بازي نگرفت. مگر تيم ما در يك بازي چند موقعيت دارد كه داوران چنين فرصت هايي را از ما مي گيرند. ما بايد صادقانه بگوييم و نبايد همه چيز را به شوخي بگيريم.
ميثاقيان تاكيد كرد: اين تيم شخصي است. قبول دارم كه اشتباهات داوري مثل مربيگري است اما نبايد فاحش باشد. استقلال اهواز به لحاظ فوتبالي مشكلي ندارد. به چند جوان ميدان داده ايم و هر هفته هم هماهنگتر مي شويم. ما بايد با هم همدل تر شويم. تيم ما در حال حاضر تيم جنگجويي شده است و مشكل خاصي نداريم.
ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز فردا در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
تيم استقلال اهواز براي اين بازي علاوه بر اين كه ناصر شكرون را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد، رضا جلالي ثابت را نيز به دليل مصدوميت به ميدان نمي فرستد.
-
پتروويچ به تركيب اصلي بازگشت
تركيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار مقابل استقلال اهواز
خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار فردا مقابل استقلال اهواز مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني قصد دارد با توجه به رضايت كامل در بازي مقابل پيكان،قصد دارد برابر استقلال اهواز تيمش را با يك تغيير(پتروويچ به جاي نوري) به ميدان بفرستد.
تركيب احتمالي پرسپوليس به شرح ذيل است:
عليرضا حقيقي، مجتبي شيري، سپهر حيدري، نبيا... باقريها، عليرضا محمد، ايوان پتروويچ، كريم باقري، علي كريمي، مازيار زارع، ابراهيم توره و عليرضا نيكبخت واحدي
مربيان پرسپوليس فيلم بازي تيم فوتبال استقلال اهواز مقابل پاس همدان را نيز روز گذشته آناليز كردند و قرار است نكات لازم در خصوص نقاط ضعف و وقت حريف اهوازي امشب براي بازيكنان تشريح شود.
-
در تماس با هافبك سابق تيم ملي
پيرواني خواستار بازگشت علوي به پرسپوليس شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با محمد علوي در خصوص حضور مجدد در پرسپوليس گفت و گو كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علوي كه در ابتداي فصل جاري از پاس همدان به پرسپوليس تهران پيوسته بود، در پي نيمكت نشيني در تيم تهراني و با موافقت مسئولان و مربيان باشگاه پرسپوليس به همدان بازگشت.
با استعفاي افشين قطبي و حضور افشين پيرواني در راس كادر فني، سرمربي جديد خواستار بازگشت علوي به پرسپوليس شد.
پيرواني در همين رابطه با اين بازيكن گفت و گو كرد تا شرايط بازگشت وي به پرسپوليس فراهم شود.
قرار است علوي كه قرارداد جديد خود با پاس همدان را ثبت كرده است، با كاظم اوليايي مديرعامل اين باشگاه مذاكره كند و در صورت رضايت وي، به پرسپوليس بازگردد.
-
در پي كسب 4 سهميه در ليگ قهرمانان صورت گرفت
تقدير مصطفوي از مسئولان فدراسيون فوتبال
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران در پي قطعي شدن 4 سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا، از تلاش مسئولان فدراسيون فوتبال قدرداني كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفوي كسب 4 سهميه را از سوي باشگاه مردمي پرسپوليس تهران به مسئولان فدراسيون تبريك گفت.
وي ابراز اميدواري كرد نمايندگان ايران عملكردي قابل قبول در ليگ قهرمانان ارائه داده و پس از مدت ها، قهرماني آسيا در رده باشگاهي را براي ايران به ارمغان آوردند.
مصطفوي همچنين آرزو كرد تيم ملي فوتبال ايران نيز با صعود به جام جهاني، موفقيت هاي ايران را تكميل كند.
-
محمدي در گفت و گو با فارس:
از قطعي شدن 4 سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا خوشحاليم
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: خوشحاليم كه تلاش يك ساله ما براي كسب 4 سهميه در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه داد.
عزيز محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، با اشاره به نهايي شدن 4 سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: در يك سال گذشته در فدراسيون فوتبال زحمات زيادي را براي كسب 4 سهميه متحمل شديم و اين تلاش با حمايت باشگاهها و همكاري خوب مسئولان فدراسيون ايران با كنفدراسيون فوتبال آسيا ثمربخش شد.
وي افزود: پس از جلسه امروز صبح مسئولان afc با علي كفاشيان، ايران به همراه كشورهاي كره جنوبي، ژاپن، چين و عربستان، 4 سهميه خود را براي حضور در ليگ قهرمانان دريافت كرد.
رئيس سازمان ليگ تصريح كرد: از روز 7 مهر ماه سال جاري پس از آخرين تعامل با مسولان afc دريافت 4 سهميه در ليگ قهرماني آسيا قطعي شده بود و 5 آذر مدارك تكميلي را ارسال كرديم تا بدون هيچ مشكلي ايران بتواند 4 نماينده در مسابقات داشته باشد.
وي گفت: امارات امتياز بيشتري نسبت به ايران داشت؛ اما اين كشور فقط سه نماينده ميتواند در مسابقات داشته باشد و استراليا نيز امتيازهاي بيشتري نسبت به ما داشت؛ اما به دليل اينكه ليگ اين كشور 8 تيمي است به آنها فقط دو سهميه دادند.
محمدي خاطرنشان كرد: پس از بازگشت كفاشيان به ايران براي حضور قدرتمندانه در ليگ قهرمانان آسيا با سران 4 نماينده ايران(پرسپوليس، استقلال، سپاهان، صباباتري) جلسهاي ويژهي را برگزار خواهيم كرد تا بتوانيم عملكرد خوبي در اين رقابت بينالمللي داشته باشيم.
-
الونگ در گفت و گو با فارس:
منتظر پرسپوليس ماندم اما با بازيكن ديگري قرارداد بستند
خبرگزاري فارس: مدافع كامروني سابق پرسپوليس گفت: بعد از جراحي كه انجام دادم، منتظر ماندم؛ اما با بازيكنان خارجي ديگري قرارداد بستند.
الونگ الونگ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دوران خوبي در پرسپوليس داشتم و همراه با اين تيم، موفقيتهايي را به چشم ديدم. در اين تيم همواره مورد محبت هواداران قرار داشتم؛ اما برايم با همه دلبستگي كه به اين تيم داشتم، شرايطي پيش آمد كه مجبور به ترك آن و پيوستن به سپاهان شدم.
اين بازيكن ادامه داد: در پرسپوليس همه به من لطف داشتند. آقاي كاشاني، مدير فصل قبل برايم زحمت زيادي كشيد و حكم پدر را برايم داشت؛ همينطور آقاي فرخزادي. در كنار اين دو، افشين قطبي برايم زحمت زيادي كشيد. او حكم برادر بزرگتر را برايم داشت و هميشه اصرار داشت در پرسپوليس بمانم و به تيم كمك كنم.
وي گفت: بعد از جراحي، برايم برخي مشكلات پيش آمد كه نميتوانستم شرايط را تحمل كنم. اميدوارم هواداران پرسپوليس اين نكته را درك كنند زيرا در آن هنگام با من قرارداد داخلي ثبت شد كه در هيئت فوتبال به ثبت نرسيد. كار تا جايي پيش رفت كه فدراسيون اعلام كرد نميتوانم براي پرسپوليس در ليگ برتر و ليگ قهرمانان بازي كنم.
الونگ عنوان كرد: بعد از جراحي، منتظر ماندم و باشگاه رفت و با بازيكنان خارجي ديگري قرارداد بست. با توجه به اين شرايط و با وجود همه وابستگي روحي به پرسپوليس و هوادارانش، وقتي نماينده سپاهان با من تماس گرفت، به عنوان بازيكني كه حرفه اش فوتبال است، شرايط را مناسب ارزيابي كرده و با اين تيم قراردادي يك ساله و نيمه منعقد كردم.
اين بازيكن در مورد آينده پرسپوليس بدون افشين قطبي گفت: كارشناس نيستم و نمي توانم پيش بيني كنم. اميدوارم در اين تيم مردمي همه چيز روبهراه شود و به موفقيت برسد.
اين مدافع كامروني به مدت دو فصل بخت همراهي تيم قهرمان ليگ برتر را پيدا كرد؛ اما در فصل جاري به علت مشكل مصدوميت و نداشتن قرارداد، بخت همراهي تيم را نيافت.
-
اعتراض به صحبتهاي "مصطفوي"
پنجعلي: اظهارنظرها در مورد "قطبي" احساسي است
محمد پنجعلي گفت: ميدان دادن به مربيان جواني چون "افشين پيرواني" خوب است اما مديران پرسپوليس اگر موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا را ميخواهند بايد با مربيان بزرگ، كادر فني اين تيم را تقويت كنند.
محمد پنجعلي كاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اعتراض به صحبتهاي داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس عليه افشين قطبي در برنامه تلويزيوني 90 اظهار كرد: در حال حاضر نميتوان قضاوت كرد كه آيا رفتن قطبي باعث بهتر شدن پرسپوليس شده است يا خير؛ رفتن قطبي شوكي براي اين تيم بود كه ميتواند تاثيرات مثبت يا منفي داشته باشد، اما در مجموع با هيجانات و صحبتهايي كه اكنون مطرح است، نميتوان ارزيابي مناسبي از نتيجه رفتن قطبي داشت.
وي افزود: نظرهاي متفاوتي كه از سوي افراد مختلف ممكن است در اين زمينه بيان شود، احساسي است و مسلما نتيجهگيري و ارزيابي منطقي را ميبايست با گذشت زمان، بدست آورد. امثال من و مربيان ديگر ممكن است به تيمي چون پرسپوليس بياييم و برويم اما اين تيم متعلق به مردم است و مديران آن بايد با دقت بيشتري برنامهريزي كنند و براي تقويت كادر فني فعلي هر سريعتر دست به كار شوند.
پنجعلي ادامه داد: اكنون قطبي از پرسپوليس رفته است و نبايد در بحث كادر فني و هدايت اين تيم در شرايط فعلي احساسي عمل كرد.
پنجعلي همچنين با اشاره به اظهارنظر مصطفوي درباره تغييراتي كه پرسپوليس به لحاظ فني پس از رفتن افشين قطبي در بازي مقابل پيكان به خود ديده است نيز خاطرنشان كرد: از نظر فني اين مسابقه نميتوانست تغييرات چنداني نسبت به بازيهاي گذشته اين تيم داشته باشد و تغييرات هيچوقت به صورت عميق در كوتاهمدت رخ نميدهد.
اين پيشكسوت تيم پرسپوليس همچنين با انتقاد از برخي تصميماتي كه در اين تيم گرفته ميشود، تصريح كرد: "دوكارمو" را به قيمت دويست ميليون تومان به پرسپوليس ميآورند و ميگويند آينده دارد اما مگر آينده او براي تيم ملي برزيل نيست؟، اين بازيكن چه نتيجهاي داشت و چقدر از پول بيتالمال به هدر رفت؟ حال اگر فردي در اين باشگاه بخواهد براي ازدواج خود يك ميليون تومان دريافت كند، ممكن است با زحمت فراوان موفق هم نشود. در حال حاضر 15 نفر از پيشكسوتان پرسپوليس براي اين تيم زحمتهايي در بخشهاي مختلف كشيدهاند اما هنوز پولشان را دريافت نكردهاند.
وي افزود: تيمي كه اكنون پرسپوليس به لحاظ حضور بازيكنان متعدد حرفهاي دارد، به راحتي ميتواند هر سه جام پيشرو را كسب كند و مشكل خاصي ندارد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس افزود: در حال حاضر نيمكت اين تيم بسيار خلوت است و كادر فني بايد تقويت شود؛ اگر مديران پرسپوليس افق حضور قدرتمندانهاي را در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا دارند، بهتر است هر چه سريعتر تكليف كادر فني و مربيان اين تيم را مشخص كنند و نگذارند وسط بازيهاي آسيايي كه اگر مربيان اين تيم نتيجه نگرفتند، تازه به فكر انتخاب سرمربي برجسته و بزرگ باشند.
-
خودم تيتر اين خبر را شنيده ام اما...
رحمتي:با مسئولان پرسپوليس مذاکره اي نداشته ام
دروازه بان تيم فوتبال مس کرمان اظهار داشت که هيچ مذاکره اي با مسئولان باشگاه پرسپوليس نداشته است.
سيد مهدي رحمتي دروازه بان تيم فوتبال مس کرمان به خبرنگار ورزشي برنا گفت:خودم نيز شنيده ام که روزنامه ها از حضورم در باشگاه پرسپوليس خبر داده اند،اما تا اين لحظه هيچ کدام از مسئولان اين تيم با من مذاکره اي نداشته اند و خبر جدايي ام از مس کرمان صحت ندارد. رحمتي افزود:: در باشگاه مس و شهر کرمان شرايط خوبي دارم و ترجيح مي دهم با همين شرايط فوتبال خود را دنبال کنم. دروازه بان اول تيم ملي در انتها اظهار داشت: تمرکز خود را روي ليگ و بازيهاي تيم ملي گذاشته ام و دوست ندارم ذهنم را متوجه شايعات کنم.
-
بازم یه باخت دادن رفتن یه تیم بدبخت پیدا کردن ( حتما نوجوانان پگاه بوده .چون اینا خوراکشون باختن به پگاهه ):31:بهش گل زدن . :46:
-
70 هزار دلار مانده است
طلب مارکو؛دردسر پشت دردسر
مسئولان باشگاه پرسپوليس جدا از درگيري با ماجراي استعفاي قطبي، با مساله طلب مارکوي برزيلي نيز روبرو هستند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" پس از جدايي ناگهاني افشين قطبي از جمع سرخپوشان،مسئولان باشگاه پرسپوليس که پيش از اين اميدوار بودند با وساطت قطبي،مارکو (دستيار قطبي) قيد مابقي طلب خود را بزند،حالا مي بايست هرچه سريعتر باقي مانده پول اين برزيلي را پرداخت کنند. يک منبع آگاه در باشگاه پرسپوليس باقي مانده پول مارکو را حدود 70 هزار دلار ذکر کرد. لازم به ذکر است که مارکو به درخواست افشين قطبي پرسپوليسي شد.
-
شکست تيم ميثاقيان از نان شب هم واجبتر است
پژمان نوري:از مدافع بودن راحت شدم
پژمان نوري حالا مي تواند خيالش راحت باشد که ديگر مجبور نيست به عنوان مدافع چپ در ترکيب پرسپوليس قرار بگيرد. با اضافه شدن رحمان رضايي، نوري از اين به بعد فقط در ميانه ميدان بازي خواهد کرد.
البته اين بازيکن با وجود اينکه از اين موقعيت راضي است، باز هم خود را تابع مربيان مي داند و اعتقاد دارد که بازيکنان تحت هيچ شرايطي نمي توانند و نبايد از دستورات تاکتيکي سرپيچي کنند. هافبک دفاعي سرخپوشان در گفت و گويي با خبرنگار ورزشي برنا به سوالات مطرح شده پاسخ داد:
* مثل اينکه از بازي در خط دفاعي راحت شدي.
- وظيفه من ايجاب مي کند که در هر پستي که مربيان مي خواهند، در خدمت تيم باشم. هميشه گفته ام که کارايي ام در خط هافبک به مراتب بيشتر از زماني است که به عنوان مدافع در جمع يازده بازيکن اصلي قرار مي گيرم.
* البته رحمان رضايي هنوز مجوز بازي اش را نگرفته است.
- اميدوارم هرچه زودتر به ترکيب تيم اضافه شود تا با استفاده از توانايي و البته تجربه اش به وضعيت دفاعي سر و سامان دهد. با اين حال معتقدم بازيکناني هم که از همان هفته هاي اول در خدمت پرسپوليس بودند،مي توانند به عنوان يکي از مهره هاي تاثيرگذار مطرح شوند.
* مي تواني نتيجه بازي فردا مقابل استقلال اهواز را پيشبيني کني؟
- هيچ وقت نمي توانم بگويم که حتماً مي بريم و يا حتماً نتيجه را به حريف واگذار مي کنيم.فقط اين را مي دانم که شکست دادن تيم ميثاقيان از نان شب هم براي ما واجب تر است؛چون اگر نتوانيم آنها را شکست بدهيم،فاصله مان از تيم هايي که توانسته اند خود را مدعيان جدي قهرماني معرفي کنند، باز هم زياد مي شود.
* احتمال برد پرسپوليس بيشتر از است يا حريف اهوازي؟
- وقتي قرار است پرسپوليس در ورزشگاه آزادي بازي کند و 70 هزار تماشاگر براي تشويق ما سنگ تمام مي گذارند، احتمال برد ما برابر يک تيم شهرستاني به طور طبيعي بيشتر مي شود
. * اما امتيازات زيادي را تهران از دست داده ايد
. - به هر حال پرسپوليس در ليگ برتر با يکسري مشکلات مواجه شد که نگذاشت ما آنطور که بايد در نتيجه گيري موفق عمل کنيم.
* "يکسري مشکلات" مشکلاتتان تمام شده است؟
- خدا را شکر که در حال حاضر تيم خوب و هاهنگ و بي حاشيه اي داريم و مي توانيم از اين فرصت استفاده کنيم تا بلکه با پيروزي در بازي هاي بعدي،امتيازات از دست رفته را جبران کنيم. * رفتن افشين قطبي چه تاثيري در روند پرسپوليس مي گذارد؟ - به هر حال وقتي سرمربي تيم جا به جا مي شود، تغييرات زيادي در ترکيب و شرايط کلي تيم مشاهده مي شود. بايد تمام حواسمان را جمع کنيم تا اين تغييرات به نفع تيم باشد و بتوانيم بالاخره پس از مدت ها به جمع تيم هاي بالانشين جدول رده بندي برسيم.
* "پرسپوليس در رده ششم جدول رده بندي" قبول داري که اين جايگاه ناکامي بزرگي براي تيمي چون پرسپوليس است؟
- به هر حال بايد پذيرفت که تيم ما در ليگ هشتم نتوانست تيمي باشد که همه از آن انتظار دارند.البته با افسوس خوردن هيچ چيز درست نمي شود و ما بايد به جاي تاسف خوردن،براي جبران مافات تمام تلاش خود را به کار بگيريم.
-
ممصطفوي به پيرواني اطمينان خاطر داد
تا آخر فصل سرمربي ميماني
انتخاب افشين پيرواني به عنوان سرمربي پرسپوليس در شرايطي که او به عنوان دستيار زير نظر افشين قطبي به فعاليت مشغول بود،اين ذهنيت را به وجود آورده است که پيرواني به طور موقت سرمربي است تا مسئولان باشگاه با گزينه اي مناسب براي هدايت پرسپوليس به توافق برسند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" انتشار خبرهايي مبني بر اينکه داريوش مصطفوي با مربياني همچون نناد نيکوليچ، وينگو بگوويچ. لوکا بوناچيچ و... مذاکره کرده که در روزهاي اخير بارها و بارها مطرح شده است، موجب شده تا افشين پيرواني از مديرعامل باشگاه بخواهد تا تکليفش را مشخص کرده و اگر قرار است به عنوان سرمربي قطعي مشغول به کار شود، اين مساله توسط اعضاي هيات مديره در رسانه ها مطرح شود.
داريوش مصطفوي در جواب پيرواني به او اطمينان داده است که تحت هيچ شرايطي به فکر مذاکره با مربيان خارجي يا داخلي نيست و او تا پايان ليگ برتر مي تواند به عنوان سرمربي روي نيمکت پرسپوليس بنشيند.
لازم به ذکر است که افشين پيرواني در پايان تمرين ديروز به خبرنگاران گفته بود بلاتکليف است و هنوز خود را سرمربي قطعي پرسپوليس نمي داند.
-
مازيار زارع:بايد بازي هاي بهتري انجام بدهم
هافبک دفاعي پرسپوليس اعتقاد دارد که مي تواند بازي هاي بهتري براي تيمش انجام دهد و به همين دليل تلاش مي کند تا با جدي گرفتن تمرينات،خودش را به عنوان يکي از بهترين پرسپوليسي ها مطرح کند
مازيار زارع به خبرنگار ورزشي برنا گفت:من هم مي دانم که نتوانستم آنطور که بايد خودم را در ترکيب پرسپوليس نشان دهم،با اين حال گمان نمي کنم عملکردم انتقاد آميز باشد.
وي ادامه داد: البته سعي مي کنم در ادامه ليگ برتر تاثيرگذاري بيشتري در بازي هاي تيم داشته باشم تا از اين طريق هم در موفقيت هاي تيم نقش داشته باشم و هم اينکه در تيم ملي جايگاهي شايسته به دست آورم.
زارع در مورد رويارويي با استقلال اهواز اظهار داشت:هميشه تيم هاي اکبر ميثاقيان براي پرسپوليس مشکل ايجاد کرده اند، اما اين بار شرايط به ما اين اجازه را نمي دهد که به چيزي کمتر از سه امتياز فکر کنيم.
هافبک دفاعي پرسپوليس در پايان حرف هايش در مورد سرمربيگري افشين پيرواني گفت: آقاي پيرواني از پرسپوليسي هاي قديمي است و با توجه به شناخت خوبي که از جو حاکم بر تيم دارد، مي تواند پرسپوليس را در ليگ برتر و همچنين بازي هاي آسيايي به موفقيت برساند
-
نگاهي به آخرين سکانس از دعواي مديران پرسپوليس با افشين قطبي
فرصتي براي تلافي!
روزي که افشين قطبي طعم شيرين قهرماني را چشيده و روي ابرها رژه مي رفت،هرگز فکرش را نمي کرد که در طرفة العيني ورق برگردد و همان تيفوسي هاي از خود بي خود روي سکوها که تا ديروز برايش حنجره پاره مي کردند، با سنگ به شيشه ماشينش بکوبند و قلب بانو يوروم را به درد آورند.
سرويس ورزشي برنا کار قطبي با مسئولان باشگاه پرسپوليس بيخ پيدا کرده است.وي که در يک شب سرد زمستاني تهران را به مقصد کشور شيخ نشين امارات ترک کرده بود،تصور اين را نداشت که مديران پرسپوليس خيلي زود افشين شماره 2 را جايگزين او نمايند. قطبي که به گواه نزديکانش قصد نداشت پل هاي پشت سر خود را خراب کند،ناگهان خود را در چاله اي عميق ديد؛چاله اي که او در آن گير افتاده بود و مديران پرسپوليس بالاي سرش هلهله سر مي دادند. فرار شبانه قطبي از ايران مصادف شد با واکنش مسئولان باشگاه سرخ.آنها که انتظار نداشتند سرمربي بين المللي(!)پرسپوليس اينچنين بي گدار به آب بزند و توپ را در زمين خودش نگه دارد،از فرار شبانه امپراتور کلي کيفور شدند و آن شب را با انديشه شکايت از سرمربي فراري خود صبح کردند. داريوش مصطفوي ديروز(دوشنبه) دقايقي با قطبي صحبت کرد.مکالمه اين دو نفر ابتدا حالت دوستانه داشت،اما خارج شدن جمله "وکيلم پولم را از شما مي گيرد" از زبان قطبي، پرونده اختلاف آنها را وارد فاز جديدي کرد. مصطفوي به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد:"خواستم جواب قطبي را مثل خودش بدهم،اما تجربه به من ثابت کرده که در موقع خشم نبايد از کوره در رفت."مصطفوي که بسياري او را شيخ الشيوخ فوتبال ايران مي دانند،در پاسخ قطبي مي گويد: "بسيار خب، شما راه خودت را برو، ما هم راه خودمان را مي رويم." روزي که افشين قطبي طعم شيرين قهرماني را چشيده و روي ابرها رژه مي رفت،هرگز فکرش را نمي کرد که در طرفة العيني ورق برگردد و همان تيفوسي هاي از خود بي خود روي سکوها که تا ديروز برايش حنجره پاره مي کردند، ا سنگ به شيشه ماشينش بکوبند و قلب بانو يوروم را به درد آورند.قطبي شايد پشيمان باشد و شايد هم از دعوا با مديران پرسپوليس هدف ديگري را دنبال مي کند،اما با وجود هر هدفي که در مخيله وجود دارد،مي توان حدس زد که بازنده اين بازي چه کسي است. مديرعامل پرسپوليس پا را در يک کفش کرده و مي گويد:"نه تنها مابقي پول قطبي را نمي دهيم،بلکه وي موظف است حدود نيمي از مبلغ دريافتي اش را به باشگاه پس دهد" و اين همان نقطه تقابل قطبي و مديران پرسپوليس مي باشد. مصطفوي ديروز در يک محفل خصوصي اعلام کرده که ظرف دو سه روز آينده اتفاقات مهم و پر سر و صدايي در باشگاه پرسپوليس خواهد افتاد. وي از امروز دست بهکار شد و براي شروع از دوستان فيفانشين خود سراغ گرفت. مديران مجموعه سرخ مي خواهند اقدام غير حرفه اي قطبي را تلافي کنند و براي تلافي،چه کاري بهتر از باز پس گيري اسکناس هاي هديه شده به جناب قطبي.
-
مجتبي شيري در گفت و گو با برنا
استقلال اهواز حريف سختي است
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس،استقلال اهواز را حريفي سخت براي تيمش ميداند.
مجتبي شيري با اشاره به بازي مقابل تيم اکبر ميثاقيان،به خبرنگار ورزشي برنا گفت: آنها با روي آوردن به فوتبالي تکنيکي، توانايي اين را دارند که براي ما خطرساز باشند؛اما از آنجا که در ورزشگاه آزادي و مقابل تماشاگرانمان بازي مي کنيم، چاره اي جز شکست دادن استقلال اهواز نداريم.
بازيکن سابق استقلال اهواز شناختي که از اين تيم دارد را مفيد مي داند و مي گويد:با اکثر بازيکنان فعلي آنها همبازي بودم و مي دانم که با چه ترفندي بايد مانع از تاثيرگذاري آنها شوم.البته غيبت "ناصر شکرون" که يکي از مهاجمان آماده ليگ برتر است،مي تواند به نفع ما باشد؛چون در نبود اين بازيکن کارايي خط حمله استقلال اهواز کم مي شود.
شيري در پايان حرف هايش با اشاره به اهميت بالاي امتيازات بازي فردا براي پرسپوليس،از تماشاگران خواست تا با حضور در ورزشگاه آزادي به بازيکنان روحيه بدهند.
گفتني است ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز در چارچوب هفته شانزدم ليگ برتر فردا برگزار مي شود.
-
در گفتگو با ایسکانیوز باقری: با تمام وجود از پیروانی حمایت می کنم// هنوز صحبتی با قطبی نداشته ام تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان تیم پرسپولیس درباره حضور پیروانی در این تیم به عنوان سرمربی گفت: او یکی از بهترین دوستان من است و با تمام وجود از او حمایت می کنم.
کریم باقری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطرنشان کرد: پیروانی یکی از بازیکنان خوب ایران بود و سال ها با هم بازی کردیم اکنون هم در سمت سرمربیگری تیم پرسپولیس، تا آنجا که بتوانم از او حمایت می کنم.
وی ادامه داد: پیروانی برای موفقیت پرسپولیس تلاش بسیاری می کند و بازیکنان تیم هم می خواهند تا پرسپولیس به اوج خود بازگشته و قهرمان شود پس برای رسیدن به این مهم باید به همدیگر کمک کنیم.
کاپیتان پرسپولیس درباره رفتن قطبی به ایسکانیوز گفت: من در امارات بودم که شنیدم قطبی استعفا داده و از وقتی که آمدم هنوز نتوانستم با او صحبت کنم تا ببینم او برای چه از تیم جدا شد.
وی افزود: قطبی مربی خوبی بود و برای پرسپولیس زحمات زیادی کشید و تلاش فراوانی انجام داد.
باقری درخصوص آخرین وضعیت پرسپولیس عنوان کرد: شرایط بسیار خوب است و هیچ مشکلی در پرسپولیس وجود ندارد.
کاپیتان پرسپولیس تران همچنین درخصوص بازی تیم ملی افزود: بازی با امارات بازی سختی بود و خوشحالم که توانستیم در این بازی امتیاز کسب کنیم.
وی در پایان اضافه کرد: درباره تیم ملی باید بگویم که در بازی های آتی که با کره و عربستان خواهیم داشت فکر می کنم و امیدوارم که تیم ایران در نهایت به جام جهانی صعود کند
-
در گفتگو با ایسکانیوز باقری: با تمام وجود از پیروانی حمایت می کنم// هنوز صحبتی با قطبی نداشته ام
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان تیم پرسپولیس درباره حضور پیروانی در این تیم به عنوان سرمربی گفت: او یکی از بهترین دوستان من است و با تمام وجود از او حمایت می کنم.
کریم باقری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطرنشان کرد: پیروانی یکی از بازیکنان خوب ایران بود و سال ها با هم بازی کردیم اکنون هم در سمت سرمربیگری تیم پرسپولیس، تا آنجا که بتوانم از او حمایت می کنم.
وی ادامه داد: پیروانی برای موفقیت پرسپولیس تلاش بسیاری می کند و بازیکنان تیم هم می خواهند تا پرسپولیس به اوج خود بازگشته و قهرمان شود پس برای رسیدن به این مهم باید به همدیگر کمک کنیم.
کاپیتان پرسپولیس درباره رفتن قطبی به ایسکانیوز گفت: من در امارات بودم که شنیدم قطبی استعفا داده و از وقتی که آمدم هنوز نتوانستم با او صحبت کنم تا ببینم او برای چه از تیم جدا شد.
وی افزود: قطبی مربی خوبی بود و برای پرسپولیس زحمات زیادی کشید و تلاش فراوانی انجام داد.
باقری درخصوص آخرین وضعیت پرسپولیس عنوان کرد: شرایط بسیار خوب است و هیچ مشکلی در پرسپولیس وجود ندارد.
کاپیتان پرسپولیس تران همچنین درخصوص بازی تیم ملی افزود: بازی با امارات بازی سختی بود و خوشحالم که توانستیم در این بازی امتیاز کسب کنیم.
وی در پایان اضافه کرد: درباره تیم ملی باید بگویم که در بازی های آتی که با کره و عربستان خواهیم داشت فکر می کنم و امیدوارم که تیم ایران در نهایت به جام جهانی صعود کند
-
محکوم به شکست استقلال اهواز هستیم پیروانی: روز های خوش پرسپولیس در راه است!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم پرسپولیس تهران با تاکید بر شکست استقلال اهواز گفت: روز های خوش پرسپولیس در راه است و با شکست تیم اهوازی این را نشان خواهیم داد.
افشین پیروانی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: استقلال اهواز حریف سرسختی است و ما باید این تیم را شکست دهیم و به نوعی محکوم به شکست این تیم هستیم.
وی ادامه داد: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته ایم و در بازی روز چهارشنبه با تمام قوا به میدان خواهیم رفت. در مقابل استقلال فقط به پیروزی فکر می کنیم و می خواهیم دوباره پرسپولیس به روزهای خوب خود برگردد.
پیروانی همچنین گفت: برای تیم پرسپولیس هر آنچه را که در توان دارم به کار تا این تیم به موفقیت برسد و هواداران راضی باشند و بعد از آن می خواهم از وظیفه سنگینی که مسوولین باشگاه برعهده من گذاشته سربلند شوم.
وی در خصوص بازگشت علوی به ایسکانیوز گفت: با مسوولین باشگاه صحبت کردم و به آنان گفتم که می خواهم علوی را به پرسپولیس برگردانم. علوی بازیکن خوبی است که می تواند در چندین پست به طور همزمان بازی کند و به اعتقاد من او می تواند به پرسپولیس کمک کند.
وی درباره وضعیت دروازه بان تیم اظهار داشت: اکنون حقیقی به عنوان دروازه بان اول ما خواهد بود و در بازی با استقلال اهواز هم او از دروازه پرسپولیس حراست می کند.
پیروانی در این رابطه عنوان کرد: حقیقی بسیار جوان است و آینده درخشانی در انتظار اوست و او می تواند با تلاش بیشتر به عنوان یکی از بهترین دروازه بان ها در ایران معرفی شود و فقط نیاز به کمی زمان و تجربه دارد./
-
در گفتگو با ایسکانیوز مهدی واعظی: رفتن قطبی کار پرسپولیس را مختل نکرد!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم پرسپولیس درباره حضور دوباره در دروازه این تیم گفت: هنوز به طور کامل خوب نشدم اما به خاطر پرسپولیس تمرین می کنم.
مهدی واعظی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشیخبرگزاری ایسکانیوز ، خاطر نشان کرد: اکنون نسبت به هفته های گذشته خیلی بهتر هستم و درد کمتری دارم اما به طور کامل آماده نیستم و فقط به خاطر شرایط پرسپولیس تمریناتم را آغاز می کنم.
وی ادامه داد: الان پرسپولیس در شرایط حساسی بسر می برد و می خواهم هر طور شده به تیمم خدمت کنم تا پرسپولیس دوباره مثل همیشه و بهتر از همیشه باشد.
دروازه بان پرسپولیس درباره حضور پیروانی در این تیم به ایسکانیوز گفت: پیروانی دوره های مربیگری خوبی را در خارج از کشور گذرانده و باید از مسوولین باشگاه به خاطر انتخاب خوبشان تشکر کرد.
وی در این رابطه عنوان کرد: با این حرکت مسوولین تیم نشان دادند که می خواهند پرسپولیس موفق شود و باید به مربیان جوان نیز اطمینان کرد. مطمئن هستم پرسپولیس از پیروانی نتیجه خواهد گرفت.
واعظی در خصوص رفتن قطبی افزود: قطبی زحمت زیادی برای تیم کشید اما با رفتن او از تیم، کار پرسپولیس مختل نشد و بچه ها با انگیزه بیشتری به کار خود ادامه می دهند.
وی در پایان گفت: قهرمانی برای پرسپولیس دور از دسترس نیست. ما سال گذشته در وضعیتی به مراتب بدتر از این هم بودیم به طوری که هفت امتیاز با سایر رقبا اختلاف داشتیم اما قهرمان شدیم پس دوباره نیز می توانیم به این مهم دست پیدا کنیم
-
پرسپولیس با پیروانی قهرمان می شود باقری ها: اجازه خود نمایی را به شاگردان میثاقیان نمی دهیم!
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم پرسپولیس درمورد حضور پیروانی به عنوان سرمربی جدید این تیم گفت: پیروانی سالها در پرسپولیس بازی کرده و پرسپولیس با پیروانی قهرمان می شود.
نبی اله باقری ها روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: پیروانی تجربه زیادی دارد و سال ها در تیم پرسپولیس و تیم ملی باز ی کرده است. فوتبال را می فهمد و از دانش بالای فوتبالی نیز برخوردار است.
وی ادامه داد: تمرینات ما روز به روز بهتر شده و در روزهای اخیر روی نقاط ضعف خود بسیار کار کردیم . دید من نسبت به عملکرد تیم مثبت است و حرکت رو به جلو خوبی را آغاز شده است.
وی در خصوص بازی با پیکان عنوان کرد: در بازی با پیکان این تیم حرفی برای گفتن در مقابل پرسپولیس نداشت و به جرات می توان گفت که پیکانی ها در مقابل پرسپولیس خیلی خوش شانس بودند که موقعیت های ما به گل تبدیل نشد.
باقری ها درباره آخرین وضعیت خود به ایسکانیوز گفت: در آمادگی کامل به سر می برم و تمرینات خوبی را نیز انجام دادم . امیدوارم که بتوانم در بازی مقابل استقلال اهواز عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارم.
مدافع پرسپولیس در خصوص روند پرپولیس افزود: در ابتدای فصل امتیازات مهمی را از دست دادیم اما اکنون شرایط فرق می کند و در هر بازی فقط به دنبال کسب پیروزی هستیم مطمئن باشید پرسپولیس در این فصل دوباره به اوج خواهد رسید.
باقری ها در پایان بازی با استقلال اهواز را دیداری حساس خواند و به ایسکانیوز گفت: بازیکنان استقلال از انگیزه بالایی برخوردار هستند اما در تهران به آنها اجازه خود نمایی را نمی دهیم و مطمئن باشید این تیم دست خالی تهران را ترک خواهد کرد
-
آشوبی: از کسب نتایج تساوی خسته شده ایم // گذشت زمان موفقیت
پیروانی را مشخص می کند
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: متأسفانه این چندمین بازی است که پیروزی را با تساوی عوض می کنیم و دیگر از کسب نتایج تساوی خسته شده ایم.
فرزاد آشوبی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان ساخت: در بازی با داماش برای چندمین بار در لیگ هشتم بازی برده را با تساوی عوض کردیم و این نتایج بازیکنان را خسته کرده است.
وی ادامه داد: فکر می کنم علت این امر بی توجه بازیکنان ما به کار گروهی است و در مقابل اکثر آنها به فکر بازی فردی هستند.
وی بیان داشت: بازیکنان مس فکر می کنند پس از به ثمر رساندن یکی دو گل بازی به پایان رسیده است که این طرز تفکر کاملاً غیر حرفه ای است.
وی تصریح کرد: دیگر از کسب نتایج تساوی خسته شده ایم و من فکر می کنم تیم مس در تبدیل و یا تعویض پیروزی با تساوی تخصص پیدا کرده است.
آشوبی در خصوص دیدار این هفته با صبا به ایسکانیوز گفت: صبا تیم بسیار خوبی است ، تیمی که فوتبال را زیبا و تاکتیکی بازی می کند البته باید گفت که تیم هایی که کریمی مربیگری آنها را بر عهده داشته همیشه بدنبال ارائه فوتبالی زیبا بوده اند.
هافبک تیم مس همچنین اظهار داشت: صبا بازیکنان خوب و با تجربه ای دارد که هر یک می توانند در نتیجه دیدار تغییر ایجاد کنند اما امیدوارم تیم مس بتواند در مقابل صبا متفاوت ظاهر شود و شکل و نحوۀ بازی اش را تغییر دهد.
وی در خصوص تغییر و تحولات صورت گرفته در کادر فنی تیم پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: در جایگاهی نیستم که بخواهم در مورد رفتن قطبی اظهار نظر کنم اما به عقیده من او حتماً دلایل محکم و قانع کننده ای داشته که چنین تصمیم را اتخاذ کرده چراکه هیچ مربی دوست ندارد سرمربیگری تیم بزرگ و پرطرفداری مثل پرسپولیس را از دست دهد.
آشوبی همچنین در خصوص سپردن سرمربیگری پرسپولیس به پیروانی بیان داشت: پیروانی جزو مربیان جوان، با شخصیت و تحصیل کرده فوتبال ایران است که مدارج مربیگری در فوتبال را هم گذرانده است اما به اعتقاد من گذشت زمان نشان خواهد داد که او می تواند با پرسپولیس به موفقیت دست یابد یا نه!/
-
پیروانی توانایی هدایت پرسپولیس را دارد
پژمان نوری: قطبی خودش خواست از پرسپولیس برود
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم پرسپولیس درباره تغییر در کادر فنی این تیم گفت: به اعتقاد من قطبی مربی بزرگی بود و برای پرسپولیس زحمت بسیاری کشید اما خودش خواست از پرسپولیس برود.
پژمان نوری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ،خاطرنشان کرد: درست است که نباید از کارهایی که قطبی برای تیم انجام داد به سادگی گذشت اما پیروانی مربی خوبی است و تا کنون نیز توانسته تیم را به خوبی هدایت کند.
وی در این رابطه افزود: پیروانی تا کنون تمرینات بسیار خوبی را برای سرخپوشان تدارک دیده و به هر فرد وظیفه خاصی داده است و می خواهد بازیکن با تمام وجودش برای پرسپولیس بازی کند.
وی ادامه داد: همه ما راه سختی را برای موفقیت پرسپولیس در پیش داریم و اگر می خواهیم در هر سه جام موفق باشیم باید بر تلاش خود بیافزاییم.
هافبک تیم پرسپولیس در خصوص بازی با پیکان به ایسکانیوز گفت: بازی راحتی نداشتیم و باید 3 امتیاز این دیدار را از آن خود می کردیم که اگر اینطور می شد می توانستیم فاصله خود را با صدر جدول کمتر کنیم .
وی افزود: اما هنوز چیزی را از دست نداده ایم و می توانیم با کسب امتیازات لازم ضمن جبران امتیازات از دست رفته دوباره به صدر جدول بازگردیم و هواداران را خشنود سازیم.
پژمان نوری درمورد بازی با استقلال اهواز اضافه کرد: به دلیل 3 اخطاره بودن نمی توانم بازی کنم. درمورد استقلال اهواز هم باید بگویم تیم قدرتمند است و بازی قبل خود رانیز واگذار کردند پس برای آنان نیز برای کسب امتیاز به آزادی می آیند.
نوری در پایان گفت: اما با تمرینات خوبی که توسط پیروانی انجام شد مطمئن هستم تک تک بازیکنان با تمام وجود به دنبال کسب پیروزی در این دیدار حساس خواهند بود
-
در گفتگو با ایسکانیوز
دکتر زرینه: واعظی به بازی با راه آهن می رسد
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: پزشک تیم پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت واعظی گفت: درمان لازم در مورد وی صورت گرفته و واعظی در بازی با راه آهن می تواند بازی کند.
دکتر زرینه روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز ،خاطرنشان کرد: واعظی مدتی است که از دیسک گردن رنج می برد و نتوانسته تیمش را در مسابقات همراهی کند اما با توجه به معالجات صورت گرفته او می تواند پرسپولیس را در مقابل راه آهن همراهی کند.
وی افزود: اگر تست های واعظی خبر از بهبودی وی دهد او از اواخر همین هفته می تواند تمرینات خود را با تیم آغاز کند.
وی اضافه کرد: حضور واعظی در تیم به این معنی نیست که او به طور کامل خوب شده باشد بلکه وی همچنان دست به گریبان این مصدومیت است و ما سعی می کنیم سلامتی واعظی را حفظ کنیم . اما مطمئن هستیم او به زمان بیشتری برای معالجه نیاز دارد.
پزشک تیم پرسپولیس همچنین به ایسکانیوز گفت: البته در خصوص واعظی بی گدار به آب نمی زنیم و سعی می کنیم طول درمان وی را کامل کرده تا مشکلی برای وی پیش نیاید.
دکتر زرینه در پایان در خصوص الحایی بازیکن جوان پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: او مشکل خاصی ندارد و فقط از ناحیه کشاله ران کمی احساس درد می کرد که آن هم با فیزیوتراپی برطرف شد.
-
هفته شانزدهم لیگ برتر/ روز سرنوشتساز مصطفوی و پیروانی / انصاریان مقابل پرسپولیس
هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور در حالی از امروز با برگزاری یک دیدار آغاز می شود که فردا در یکی از جذاب ترین دیدارهای هفته تیم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی از استقلال اهواز پذیرایی می کند. به گزارش خبرنگار مهر، بازی پرسپولیس - استقلال اهواز یک مسابقه خاص است، خاص از آن جهت که افشین پیروانی برای اولین بار در ورزشگاه آزادی تیم پرسپولیس را هدایت می کند، علی انصاریان با پیراهن استقلال اهواز مقابل پرسپولیس می ایستد، پرسپولیس پس از دو تساوی و یک شکست در سه بازی اخیر برای پیروزی لحظه شماری می کند، اکبر میثاقیان، سرمربی تیم استقلال اهواز به دنبال ناکامیهای اخیر روی لبه تیغ راه می رود و...تمام موارد یاد شده می تواند بازی تیمهای ششم و هفدهم جدول لیگ برتر را جذاب کند.
مدعی دیروز، قعرنشین امروز
استقلال اهوازی که همیشه در تهران برای استقلال و پرسپولیس حریفی قدرتمند به شمار می آمد، این بار در حال و هوایی متفاوت به تهران می آید. تحمل هشت شکست در 16 بازی و دریافت 27 گل در همین تعداد مسابقه از این تیم، تیمی ضعیف و انتهای جدولی ساخته است که به دنبال معجزه ای برای فرار از بحران می اندیشد.
روز سرنوشت ساز مصطفوی و پیروانی
افشین پیروانی برای دومین بار در فصل جاری پرسپولیس را هدایت می کند. او فردا در ورزشگاه آزادی و مقابل دیدگان تماشاگران پرسپولیس این تیم را هدایت می کند. طرفداران پرسپولیس که در یک سال و نیم گذشته تیمشان را با افشین قطبی دیده بودند و با او مونس شده بودند فردا این تیم را با افشین پیروانی خواهند دید. نتیجه این تیم در بازی فردا تاثیر بسزایی در آینده پیروانی و مصطفوی در پرسپولیس خواهد داشت. بدون شک سکونشینهای ورزشگاه آزادی فردا به اندازه معدود هواداران این تیم در قزوین طاقت ندارند.
- برنامه دیدارهای هفته شانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور به شرح زیر است:
سه شنبه - 5/9/87
* فولاد خوزستان - راه آهن شهرری، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی اهواز
داور: قاسم واحدی، کمکها: حسین خانبان و حمید نظری، داور چهارم: مهرداد ذهبی
چهارشنبه - 6/9/87
* پاس همدان - پیکان قزوین، ساعت 14، ورزشگاه قدس همدان
داور: البرز حاجی پور، کمکها: صادق نوری و بهرام نقوی، داور چهارم: جمشید دانشمهر
* پرسپولیس - استقلال اهواز، ساعت 15، ورزشگاه آزادی تهران
داور: سعید مظفری زاده، کمکها: رضا سخندان و محمد رضا ابوالفضلی، داور چهارم: امیر حسین فتاحی
شنبه - 9/9/87
* پیام مشهد - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 14، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
داور: سعادت باغبان، کمکها: رامین عرفانیان و مهدی عالیقدر، داور چهارم: سید حسین زرگر
* برق شیراز - دماش گیلان، ساعت 14، ورزشگاه حافظیه شیراز
داور: نوید مظفری، کمکها: حسین معتمدی و حجت رضایی تبار، داور چهارم: عبدالحسین ایازی
* ملوان انزلی - ذوب آهن، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی انزلی
داور: رحیم رحیمی مقدم، کمکها: نیکفر نیک نهاد و محمد رضا منصوری، داور چهارم: رسول رهبرفام
* فولاد مبارکه سپاهان - ابومسلم مشهد، ساعت 14:15، ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر
داور: تورج حق وردی، کمکها: مجید ویشگاهی و بابک داوری، داور چهارم: محمدکمانی
* سایپا - استقلال تهران، ساعت 15، ورزشگاه آزادی تهران
داور: هدایت ممبینی، کمکها: اسماعیل صفیری و داوود رفعتی، داور چهارم: محمد ملکی
یکشنبه - 10/9/87
مس کرمان - صبای قم، ساعت 14، ورزشگاه باهنرکرمان
داور: رحیم مهر پیشه، کمکها: صفدر احمدی و غلام آموزگار، داور چهارم: عباس نام بخش
-
در انتظار اولين بازي هستم
رحمان رضايي در گفت وگو با ايپنا: مي خواهم دوباره خودم را ثابت كنم
مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در انتظار اولين بازي براي پرسپوليس هستم تا خيلي از مسايل را ثابت كنم و مهره اي قابل اتكا براي پرسپوليس شوم
مسئولان باشگاه پرسپوليس در انتظار پاسخ سازمان ليگ برتر در خصوص بازي كردن رحمان رضايي هستند. به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، براساس قوانين ليگ برتر در صورتيكه در ميانه فصل يك بازيكن جديد جايگزين بازيكن مصدوم يك تيم شود نيازي به دو هفته بيرون ماندن بعد از ثبت قرار داد ندارد و در صورت آماده بودن مداركش ميتواند بازي كند.
در راستاي همين قانون مسولان باشگاه پرسپوليس اعتقاد دارند كه رحمان رضايي چون جايگزين ميثاق معمارزاده مصدوم شده است مي تواند مقابل استقلال اهواز به ميدان برود.
باشگاه پرسپوليس مكاتبات اوليه را با سازمان ليگ برتر انجام داده و در انتظار پاسخ اين سازمان براي صدور مجوز بازي كردن مقابل استقلال اهواز است.
گفتني است تااين لحظه سازمان ليگ برتر هيچ پاسخي ارائه نكرده است و اين درحالي است كه پرسپوليس فردا چهارشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال اهواز مي رود.
-
در انتظار اولين بازي هستم
رحمان رضايي در گفت وگو با ايپنا: مي خواهم دوباره خودم را ثابت كنم
مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در انتظار اولين بازي براي پرسپوليس هستم تا خيلي از مسايل را ثابت كنم و مهره اي قابل اتكا براي پرسپوليس شوم.
مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در انتظار اولين بازي براي پرسپوليس هستم تا خيلي از مسايل را ثابت كنم و مهره اي قابل اتكا براي پرسپوليس شوم.
رحمان رضايي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، عنوان كرد: اميدوارم سازمان ليگ هر چه زودتر مجوز بازيام را صادر كند تا در ديدار مقابل استقلال اهواز به ميدان بروم. به نظر مي رسد مداركم كامل باشد و مشكلي هم نداشته باشم.
وي ادامه داد: اگر براي پرسپوليس بازي كنم انگيزه هاي زيادي دارم كه خودم را ثابت كنم و به نوعي پاسخ خوبي براي منتقدانم دارم.
رضايي خاطر نشان كرد: احساس مي كنم در كنار ساير مدافعانا پرسپوليس مي توانيم يك خط دفاع قدرتمند را در ليگ برتر تشكيل دهيم و جزو بهترين ها باشم.
مدافع پرسپوليس گفت: هم اكنون ما احتياج به يك پيروزي در ورزشگاه آزادي داريم تا از زير بار فشار و استرس خارج شويم.
-
ه دليل حركت انساندوستانه؛
امتياز مثبت در پرونده نيكبخت واحدي ثبت شد!
عليرضا نيكخت واحدي حركت انساندوستانه اي انجام داده كه باعث درج امتياز مثبت در پرونده وي شدهاست
عليرضا نيكخت واحدي حركت انساندوستانه اي انجام داده كه باعث درج امتياز مثبت در پرونده وي شدهاست. به گزارش خبرگزاري ورز ايران(ايپنا)، سازمان ليگ برتر جهت حمايت از كودكان بي سرپرست اقدام به گرفتن امضاي ستارگان ليگ برتر روي كتابهاي قصه كرده اند كه يكي از اين ستارگان ، عليرضا نيكبخت واحدي است كه با مسئولان سازمان ليگ برتر همكاري داشته است. همين حركت انساندوستانه او باعث شده تا سازمان ليگ گزارشي به كميته انضباطي ارسال كند و از اين كميته درخواست كند تا امتياز مثبتي در پرونده وي درج كند.
در حال حاضر نيكبخت واحدي 120امتياز منفي دارد و در صورت رسيدن اين امتياز به 150 منفي وي بايد در رقابتهاي ليگ دسته اول مشغول به بازي شود.
لازم به ذكر است در اين حركت انساندوستانه علي كريمي، كريم باقري و احمدرضا عابدزاده نيز حضور داشته اند.
-
حكم برائت افشين قطبي صادر شد
كميته انضباطي حكم برائت افشين قطبي را صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در حالي كه افشين قطبي از سمت سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس استعفا كرده و هم اكنون در ايران حضور ندارد، حكم برائت وي پس از شكايت رئي هيات فوتبال استان تهران امروز از سوي كميته انضباطي صادر شد.
گفتني است، محمد هادي آيت اللهي، رئيس هيات فوتبال استان فارس به دنبال حركت قطبي كه باعث تحريك هواداران شده بود از افشين قطبي شكايت كرده بود كه قطبي پس از برگزاري دو جلسه در كميته انضباطي از تخلف تبرئه شد.
-
حتما بخونید
از رايکوف تا عبده
جنجال در باشگاه پرسپوليس فقط به خاطر يک عکس يکي از روزهاي گرم تابستان بود. مهاجم گلزن پرسپوليس به عنوان آقاي گل جام تخت جمشيد راه ميدان توپخانه را در پيش گرفت. مدت ها بود که مجله اي خانوادگي انتظار اين مهاجم طراز اول را مي کشيد و او با خوشرويي اين دعوت را پذيرفته بود. قرار گذاشته بودند از اين مهاجم گلزن با شنل مخصوص و توپ طلايي که در دست دارد عکس بگيرند. دهه 50 رسم قشنگي در مطبوعات وجود داشت. گلزنان برتر و بهترين توپچيان با پوشيدن شنل و در دست داشتن جام يا توپ طلا عکس مي گرفتند. اين سنت خوبي بود تا بهترين ها از اين مزيت برخوردار باشند. در آن بعداز ظهر گرم صحبت هاي گروه ورزشي آن مجله با مهاجم پرسپوليس گل انداخته بود. چند اتاق آن طرف تر يکي از خانم هاي هنرپيشه که از قضا در فيلم هاي فارسي آن زمان برو بيايي داشت و به عنوان بازيگر برتر انتخاب شده بود با خبرنگار سينمايي مشغول مصاحبه بود.مصاحبه اين دو چهره معروف آن سال ها به پايان رسيده و حالا نوبت عکس گرفتن است و عکاس از آن ها مي خواهد در کنار يکديگر بايستند و عکس يادگاري بگيرند. مهاجم پرسپوليس ابتدا با اصرار از عکاس مي خواهد از اين کار منصرف شود اما او اطمينان مي دهد که عکس را به صورت شخصي مي گيرد و قصد چاپ آن را ندارد. 48 ساعت از اين ماجرا نگذشته است که مجله فوق در صفحه وسط و به صورت رنگي عکس مهاجم پرسپوليس در کنار هنرپيشه زن را چاپ مي کند. کار از کار گذشته است.علي عبده در دفتر باشگاه پرسپوليس (بولينگ عبدو) واقع در خيابان شريعتي فعلي با عصبانيت در حال قدم زدن است. خون خونش را مي خورد. کارکنان باشگاه در گوشي حرف هايي مي زنند اما کسي از علت عصبانيت عبده خبر ندارد. او را تاکنون اين قدر برافروخته نديده اند. رئيس باشگاه پرسپوليس مثل تنور سرخ شده و حرارت بدنش مثل تب کرده ها مي ماند گره کراوات خود را کمي شل مي کند تا بتواند در اوج عصبانيت راحت تر نفس بکشد. عبده دائم قدم مي زند. صداي پاشنه هاي کفش او در ميان سکوت کارکنان باشگاه به راحتي قابل شمارش است. از منشي خود سئوال مي کند کجا هستند اين بازيکنان؟ بيچاره خانم منشي از ترس کمي آب دهان خود را قورت مي دهد و با صدايي لرزان مي گويد آقا همه را خبر کردم نمي دانم چرا دير کرده اند. دقايقي طول نمي کشد که بازيکنان پرسپوليس از راه مي رسند. دکتر با همان عصبانيت که حالا به اوج رسيده به سراغ مهاجم گلزن پرسپوليس مي رود و چنان سيلي محکمي به گوش او مي زند که يکي از دندان هاي وي از جا کنده مي شود و با صورت خونين توان حرکت ندارد. عبده با داد و فرياد مي گويد: حالا کار تو به جايي رسيده مي روي با يک هنرپيشه فلان و فلان عکس مي گيري؟ چه کسي به تو چنين اجازه اي داده؟ اين جا باشگاه پرسپوليس است. اين پيراهن که تن توست حرمت دارد . امير عابديني تعريف مي کند بيش از سي سال از اين ماجرا گذشته اما هنوز که وارد بولينگ عبدو مي شوم صداي سيلي مرحوم عبده را که به همبازي ما زد در گوشم مي پيچد. مرحوم حميد شيرزادگان به خاطر همين رفتار عبده با همبازي خود پرسپوليس را به نشانه اعتراض ترک مي کند و به شهباز مي رود. جنجال بر سر يک عکس تمامي ندارد. اما بازيکناني مثل همايون بهزادي، علي پروين، ابراهيم آشتياني و........ نزد عبده مي روند و از او مي خواهند مهاجم گلزن را ببخشد. در جلسه بعدي عبده با مهاجم گلزن خود به گفت و گو مي پردازد، گويي پدر و پسر دور يک ميز نشسته اند. مهاجم گلزن دست مدير باشگاه را مي بوسد و جريان عکس گرفتن آن عکاس مجله را توضيح مي دهد.قضيه فيصله پيدا مي کند و مهاجم گلزن پرسپوليس به تمرينات باز مي گردد. او حالا که مويي سپيد کرده و جزو با اخلاق ترين بازيکنان زمان خود و از پيشکسونان خوشنام به شمار مي آيد بر اين باور است و از آن واقعه به عنوان چوب استاد ياد مي کند که زندگي اش را زير و رو کرد و ياد گرفت يک ورزشکار بايد سالم زندگي کند. درخواست 300 هزار توماني پروين ليگ تخت جمشيد در سال 1354 در راه است. علي پروين در محل باشگاه پرسپوليس با همبازيان خود جلسه کوچکي ترتيب داده اند. پروين از پيشنهاد تيم شهباز مي گويد و اين که مي خواهد از عبده 300 هزار تومان در خواست کند. بازيکنان ديگر به او مي گويند اين کار محال است اما پروين جواب مي دهد: الان به شما ياد مي دهم چطور بايد پول گرفت. پروين در اتاق مرحوم عبده بحث پيشنهاد 300 هزار توماني شهباز را مطرح مي کند اما مدير باشگاه پرسپوليس با صدايي رسا مي گويد اين چک را بگير و تمامش کن. پروين نگاهي به چک مي اندازد که مبلغ آن 150 هزار تومان است اما عبده آن قدر جذبه و ابهت دارد که پروين جرات اعتراض ندارد و با گفتن کلمه: بله قربان اتاق رئيس باشگاه را ترک مي کند. Shoot ديروز مطلبي به قلم استاد ابراهيم افشار خواندم تحت عنوان جغله ها که به بازيکنان استقلال دهه 50 اشاره داشت. واقعه اي که با دخالت به موقع مستر رايکوف مهار شد و فوتباليست ها را از آلوده شدن و رفتن به سوي ضد اخلاقيات بازداشت. نمي دانم اکنون که سي سال از انقلاب اسلامي مي گذرد چقدر در حفظ ارزش هاي اخلاقي و فرهنگي پايبند بوده ايم. به راستي کدام مديري را سراغ داريد اين گونه مقابل ضد ارزش ها اقدام کند و به صورت بهترين توپچي خود سيلي بزند. تاسف آورتر اينجاست که بعضا مديراني را مي بينيم که به جاي مهار حاشيه هاي بازيکنان خود از آن ها دفاع مي کنند و يا اگر مخالف اقدامات آن ها باشند جرات مقابله ندارند. کدام مربي را سراغ داريد به منزل بازيکنان سرک بکشد و از زندگي خصوصي آن ها خبر بگيرد و يا در مقام ارشاد و نصيحت آن ها را به جاده سلامت هدايت کند؟! مديران باشگاه ها و بعضا مربيان ما دانسته يا ندانسته خود در تشديد بازيکن سالاري حرکت مي کنند و زماني که واقعه اي افشا مي شود و يا مشکلي حاد پديد مي آيد رسانه ها را به عنوان پرچمدار بازيکن سالاري معرفي مي کنند. اين خاطره ها براي ما مثل کلاس درس مي ماند
-
-
ممنون حجت
اون دوره ها گذشت
الان فقط باید دعا بکنیم اگه ستاره ها کاری میکنن گندش در حد زیاد بالا نیاد توی جامعه
-
در جلسه سه ساعته امروز مطرح شد
تاكيد هيئت مديره پرسپوليس به حمايت از پيرواني
خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس بعدازظهر امروز به مدت سه ساعت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس امروز به مدت سه ساعت برگزار شد.
در اين جلسه اعضا بر حمايت قاطع از افشين پيرواني تاكيد كردند.
پاداش ويژه براي بردها و انتخاب يك وكيل از سوي باشگاه براي رسيدگي به مسائل مربوط به تسويه حساب با افشين قطبي از ديگر مباحث جلسه امروز بود.
اعضاي هيئت مديره پس از جلسه امروز راهي هتل محل اقامت بازيكنان شدند.
-
...يك حرف...
آقاى قطبى، چرا آمدى ! چرا رفتى !
دكتر حميد قاسمى
بى شك حضور افشين قطبى در فصل گذشته فوتبال ايران، حضورى اثرگذار بود. افشين قطبى كه بيشتر به عنوان يك آناليزور مطرح فوتبال در سطح جهان شناخته مى شد، در امر مربيگرى نيز به نتيجه با ارزشى در فوتبال كشور دست يافت. او سواى نتايج ارزشمندى كه با تيم پرسپوليس كسب كرد، توجه به ادبيات حرفه اى و مبتنى بر انصاف را نيز در فوتبال ما برجسته نمود. قطبى يك فصل تمام در سخت ترين شرايط، احترام به مديران، تماشاگر، رسانه ها و داور را حفظ كرد كارى كه شايد براى خيلى ها دشوار بود. او در اين شرايط پرسپوليس را تا قهرمانى سوپرليگ و ادبيات خود را تا حد يك الگو پيش برد.
با خروج او از تيم پرسپوليس پس از اين يادگارهاى ارزشمند، بسيارى از صاحب نظران بر اين باور شدند كه او مانند بسيارى از مربيان بزرگ، سعى دارد با اين اقدام در سطحى از فوتبال ماندگار شود اما بازگشت او بسيارى از اينگونه پيش بينى ها و معادلات را برهم زد. اين بار تحليل ها دال بر اين بود كه قطبى با دريافت امتيازهاى مناسب شخصى و تيمى، گام به ميدان گذاشته تا با دستى پر، تجربه هاى درخشان تر از گذشته را در فوتبال ايران رقم بزند. همه چيز مثبت بود تا اينكه فراز و فرودهاى پرسپوليس آغاز شد و مهمترين تفاوتى كه نسبت به فصل پيش به چشم آمد، برخورد نسبتا متفاوت قطبى و پايين آمدن محسوس تحمل و ظرفيت او در مواجهه با مشكلات بود. در اين گام، در ادبيات قطبى، كلمات، عبارات و جملاتى شنيده شد كه او را از قطبى فصل قبل متمايز كرد. به نظر مى رسيد كه قطبى يكى از اصلى ترين شاخص هاى محبوبيت خود را كمرنگ كرده است. ولى اين عقبگرد به همين جا ختم نشد و ظرفيت قطبى به حدى كاهش يافت كه تحمل مشكلات پيش رو را نيافت و بار ديگر از فوتبال ايران خارج شد. هرچند منكر مشكلات فوتبال باشگاهى كشور نيستيم ولى اين سوال در ذهن باقى مى ماند كه آقاى قطبى، چرا آمدى ! و حالا چرا به اين نحو رفتى !
آيا بهتر نبود يا نمى آمدى و يا اگر تصميم به آمدن گرفتى، با ظرفيتى بيشتر و حفظ قدرتمندانه از داشته هاى با ارزش قبلى خود در مقابل مشكلات مى ايستادى. اى كاش همان قطبى باقى مى ماندى!
*كارشناس مديريت ورزش
-
فعلا نظرات درباره قطبی خیلی متناقض هستش
ولی بعدا میفهمیم کی رو از دست دادیم.
-
هیچ وقت قطبی نتونست تو شرایط عادی کار کنه
همیشه دور پر حاشیه بوده
واسه همین زیاد نمیشه از نظر فنی دربارش نظر داد
ولی اخلاقا و شخصیتا مربیه خوبی بود
-
واكنش قطبى به مصاحبه هاى مصطفوى:
اگر مجبور شوم خيلى مسائل را بازگو مى كنم
داريوش مصطفوى مديرعامل پرسپوليس در برنامه تلويزيونى ۹۰ حرفهايى عليه قطبى و خروجش از پرسپوليس زد. قطبى كه گويا اين برنامه را شاهد بوده به يكى از نزديكان باشگاه گفته است: من بدون مشكل از پرسپوليس جدا شدم. قهر و دعوايى در كار نبود. واقعاً انتظار چنين برخوردى را نداشتم. اميدوارم همه چيز با خوبى و خوشى تمام شود چون اگر مسئولان تيم بخواهند اينگونه در مورد من اظهارنظر كنند آن وقت من هم مجبور مى شوم خيلى مسائل را بازگو كنم. البته چنين عادتى هيچ وقت نداشته ام واصلاً دلم نمى خواهد واقعيات ديگر را براى مردم نمايان كنم. فعلاً صبر مى كنم تا وضعيتم مشخص شود اما تضمينى نمى دهم كه خيلى چيزها را برملا نكنم!
-
پيروانى ، پرسپوليس را بسته، پس موفق مى شود
افشين قطبى هنوز ميان توده اى از هواداران پرسپوليس محبوب است. آنها كسانى هستند كه به راحتى اسير احساسات مى شوند و مثلاً تحت تأثير اشك هاى تصنعى مربى ۹۰۰ ميليونى تيمشان در تلويزيون قرار مى گيرند. به هر حال همه يك جور فكر نمى كنند و در استقلال هم در تمام ۱۰ ۱۵، سال اخير بحث طرفداران حجازى و قلعه نويى داغ بوده و ناصر حجازى هنوز طرفداران خاص خود را دارد. آنچه بعد از رفتن قطبى مشهود و ملموس بود، حمايت همه جانبه سازمان و باشگاه پرسپوليس از افشين پيروانى بود. سازمانى ها در اولين گام ورود مربى خارجى به ايران را ممنوع اعلام كردند تا خيال افشين پيروانى از هر حيث راحت شود.
•••
افشين امروز در تهران تيمش را به مصاف استقلال اهواز مى فرستد و سپس آنها را براى جام حذفى و بازى مقابل صنايع طلايى سمنان آماده خواهد كرد. پس از آن پرسپوليس يك بازى به مراتب سخت تر مقابل راه آهن در پيش دارد كه كسب نتيجه در آن ديدار اهميت دارد. بازى با راه آهن آخرين ديدار نيم فصل اول ليگ است و بازى بعدى پرسپوليس هم در هفته اول دور برگشت مقابل سايپاست. اگر پيروانى در اين بازى ها نتيجه بگيرد به طور حتم جايگاهش در پرسپوليس مستحكم مى شود. آنچه مسلم است اين روزها همه از پيروانى حمايت مى كنند. افشين كه سال ها در اين فوتبال حضور مؤثرى داشته و با پستى و بلندى هايش آشناست حتماً مى داند كه آينده اش و آينده پرسپوليس ارتباط مستقيمى با نتايج پرسپوليس در بازى هاى آتى دارد.
•••
پيروانى مى گويد اين تيم را خودم بستم و قبل از اينكه تكليف قطبى مشخص شود من شروع به يارگيرى كردم. او درست مى گويد و اتفاقاً اين براى او نكته مثبتى است چرا كه يك مربى «بايد» تيم را خودش ببندد. پيروانى مهره هاى بسيار خوبى را هم در اختيار دارد و از اين حيث مشكل خاصى پيش روى او نيست. تمام تيم هاى ليگ آرزوى داشتن ستاره هايى چون كريمى، نيكبخت، توره، پترويچ و... را دارند اما بايد ديد پيروانى مى تواند از اين همه ستاره و اين همه پتانسيل استفاده لازم را بكند يا نه؟ او بايد كارى را انجام دهد كه قطبى نتوانست. البته فاصله پرسپوليس با صدر جدول هنوز آنقدرها زياد نشده و آنها اگر در ۲ ، ۳ بازى آينده پيروز شوند به طور قطع به صف مدعيان مى پيوندند.
-
حقيقى: پرسپوليس مشكل دروازه بان ندارد
پرسپوليس در فصل جارى كم از خط دروازه ضربه نخورده است. مصدوميت شديد ميثاق معمارزاده و در نهايت خارج شدن اسم او از ليست،مصدوميت هاى پى در پى مهدى واعظى و عملكرد نه چندان خوب عليرضا حقيقى در ديدارهايى كه به ميدان رفته، همگى از عوامل ايجاد بحران در خط دروازه سرخپوشان هستند. حقيقى امروز هم دروازه بان پرسپوليس در ديدار با استقلال اهواز است و بايد ديد او بعد از چند بازى به ميدان رفتن شرايطش بهتر شده است يا نه.ببينيم نظر خودش چيست:
• از وضعيت خودت بگو.
- شكر خدا وضعيتم خيلى خوب است و مصدوميت كمر و همچنين خونريزى انگشت پايم كاملاً برطرف شده و هيچ مشكلى براى بازى امروز ندارم.
• گويا در ديدار با پيكان شرايط چندان خوبى براى بازى كردن نداشتى؟
- براى آن مسابقه كم تمرين كرده بودم و كمردرد اجازه نداد در تعطيلات ليگ با تيم تمرين داشته باشم. حتى روز قبل از بازى هم فكر نمى كردم بتوانم مقابل پيكان به ميدان بروم.
• خيلى ها از عملكرد تو در اين مسابقه انتقاد كردند. نظر خودت چيست؟
- نمى دانم منظورتان از خيلى ها چه كسانى است اما براى من نظر كادر فنى مهم است كه شكر خدا رضايت داشتند.
•خودت را در هيچ يك از گل هاى پيكان مقصر نمى دانى؟
- گل اول كه در حالت تك به تك بود. گل دوم هم توپ بعد از اينكه با سر مدافع خودمان برخورد كرد تغيير مسير داد و در يك حالت خاص وارد دروازه شد. باور كنيد يك لحظه توپ را نديدم وگرنه مهار آن كار سختى نبود.
• قبول دارى انتظار از تو بيشتر از اينهاست؟
- شما اگر بازى را خوب تماشا كرده باشيد مى فهميد كه دروازه ما چقدر تحت فشار بود و حريف موقعيت هاى گلزنى زيادى داشت. فكر مى كنم از اكثر حملات پيكان سربلند بيرون آمدم و يك روز خيلى خوب مقابل صدرنشين ليگ داشتم. همان طور كه گفتم براى من نظر كادر فنى مهم است.
• اما الان كارشناسان معتقدند پرسپوليس تا اينجاى فصل از خط دروازه زياد ضربه خورده است.
- من شخصاً چنين چيزى را قبول ندارم بلكه اعتقاد دارم گل هايى كه در فصل جارى دريافت كرديم اكثراً غيرقابل مهار بود و نبايد مقصر آن را دروازه بان هاى تيم دانست. وقتى يك تيم گل مى خورد همه به يك اندازه در آن سهم دارند.
• ضعف خط دفاع تيمت را كه قبول دارى؟
- تعداد بالاى گل هاى دريافتى ما نشان مى دهد در كنار اينكه از نظر بازى تهاجمى جزو بهترين ها هستيم در كارهاى دفاعى كه مربوط به كل تيم مى شود كارنامه چندان خوبى نداريم. انشاء الله در بازى هاى بعد اين نقص را برطرف خواهيم كرد.
• از بازى با استقلال اهواز بگو.
- بازى راحتى پيش رو نداريم. استقلال اهواز اگرچه در نتيجه گيرى خوب عمل نكرد اما بدون شك مقابل ما تيم متفاوتى خواهد بود. مخصوصاً اينكه اكبر ميثاقيان روى نيمكت اين تيم مى نشيند.
• چرا پرسپوليس به اسم ميثاقيان حساس است؟
- به هر حال تيم هاى او با روش خاصى مقابل ما بازى مى كنند و سخت مى شود به آنها گل زد. اميدوارم بازى امروز گره نخورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]