ممنوننقل قول:
آخه یکی از دوستام این رو نصب کرده
حالا من چه جوری تمیز کنم خوبه ؟
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
1 ماه نشدهنقل قول:
ولی همون اول که خریدم هم نصب نشد !!
Printable View
ممنوننقل قول:
آخه یکی از دوستام این رو نصب کرده
حالا من چه جوری تمیز کنم خوبه ؟
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
1 ماه نشدهنقل قول:
ولی همون اول که خریدم هم نصب نشد !!
سلام من resident evil 5 رو نصب کردم وقتی میخوام بازیرو اجرا کنم بعد از اینکه آرم شرکت capcom میره یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی نشون نمیده!!!
لطفا کمکم کنید!!!!
سیستم من:
cpu : 2.8 core 2 duo
ram: 2gb
graphic: 1gb 9500 gt
windows 7
کرکش رو نصب کردین ؟نقل قول:
تو سی دی ش نوشته بود بدون نیاز به کرک!نقل قول:
ممکنه از ناقص بود بازی باشه ولی احتمالش کمه بهت پیشنهاد میکنم درایور گرافیکت رو به روز کنی...نقل قول:
از دوستان حرفه ای می خواستم بپرسم که :
به نظر شما بهترین بازی ماشین سواری از همه لحاظ چیه ؟
لطفا لینک دانلودش هم بذارین
ممنون:40:
بی زحمت به این سؤال پاسخ بدبد؟نقل قول:
در ضمن یه بازی ماشین سواری خو ب که به سیستم بخوره رو معرفی کنید
کرین آخرین بازی بود که انجام دادم
با مایه ظرفشویی درست میشه. دارم راست میگم. من خودم خش یه دی وی دی رو با مایه ظرفشویی گرفتم:31:نقل قول:
================================================== =============
خب هرکسی نظر خودش رو داره ولی اکثرن میگن NFS Most Wanted که خود من هم میگم همین بازی. (این مشکل نصب بازیه یا اجرا؟):31::13:نقل قول:
================================================== ==============
رم 1 کافیه. بازی ماشینی خوب blur و Split/Second.نقل قول:
ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟نقل قول:
آخه روی جلدش نوشته تو ویندوز xp و vista اجرا میشه
همه بازیهای vista تو 7 اجرا میشه؟
ممنون ولی میشه بیش تر توضیح بدین که چه جوری تمیزش کنم ؟( آخه مال خودم نیست )نقل قول:
بازی NFS Most Wanted به سیستم من می خوره ؟
cpu: AMD Athlon 7750 dual core 2.70 GHz
ram:2.00 GB
graphic: GeForce 9500 GT- 1GB
win7- 32 bit
ممنون
اون که بله چون زیرساخت این دو ویندوز یکیه و در اصل seven نسخه بهینه شده vista_ست:46:نقل قول:
درایورش حدودا حجمش چقدره؟نقل قول:
از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام
اگه یادتون باشه من یدونه dirt2 گرفته بودم که مشکل نصب داشت
رفتم پسش دادم یه نسخه دیگه از یه شرکت دیگه گرفتم
حالا این یکی رو که نصب کردم
وقتی می خوام اجراش کنم
"می گه فلان فایل نیستش دوباره برنامه را نصب کنید "
که یه بار دیگه نصب کردم فایده نکرد
من الان شدیدا حالم گرفتس ،
نکنه تقصیر سیستم باشه ؟ تازه گرفتمش می خواستم با این بازی چکش کنم! (البته ارورش که ربطی نداره)
ربطیی به این نداره که الان ویندوزم از جینیوس درومده ؟
اخطار رو دقیقا بگو؟نقل قول:
سلام
من الان سون دارم ولی قبلا XP بود
2 تا دی وی دی هیتمن رو از 2 شرکت متفاوت دارم
یکی که اصلا نصب نمیشه و اون یکی بدون هیچ اروری اجرا!
میشه بگید چیکار کنم؟
راستی هیچ بازی مال شرکت تیوای رو سیستم نصب نمیشه
حتی وارد ستاپ هم نمیشه
گزینه ی سازگاری با ویندوز 7 رو هم امتحان کردم
اونی که نصب نمیشه چی میگه؟؟نقل قول:
ثانیا نسخه بازی رو هم بگو...
این دوتا که خیلی جدیدن !نقل قول:
شما مطمئنی به سیستم من میخوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اکس پی اجرا شد
ولی بعضی جای بازی هنگ می کرد ! مثلا بعد از دور اول وقتی از محیط مسابقه میومد بیرون روی یه تصویر گیر می کرد دیگه هیچ کاری نمی تونستم بکنم
یا حتی اگه یه ماشین دیگه بر می داشتی بازم هنگ می کرد
که دیگه سری اخریه
با هیچ ترفندی تنوستم بیام بیرون مجبور به رسیت شدم
درست دیدم؟؟ muffle.dll ؟؟نقل قول:
این فایل که اصلا نه توی پوشه بازی هست(خودم نصب شدش رو دارم) نه توی پوشه system32 ویندوز!!
اصلا توی نت حتی مشابه این اخطار یا فایل رو نتونستم رو پیدا کنم!!
سلام من آخرین نسخه سیمز رو دانلود کردم که این باشه The.Sims.3.Ambitions-ViTALiTY
حالا وقتی میخوام نصب کنم میگه شما باید یک نسخه دیگه از سیمز رو داشته باشید تا بتونید این رو نصب کنید
میشه بگید باید کدوم نسخه رو بگیرم اگه میشه یکم سریع ممنون.
نقل قول:
اره درسته
می بینی که با مداد رنگی هم برات نوشتم حالشو ببری :27:
حالا من چی کار کنم؟
این اکس هم که خیلی کنده عصاب خورد کنه
باید نسخه ی معمولی رو داشته باشین:نقل قول:
سلام من آخرین نسخه سیمز رو دانلود کردم که این باشه The.Sims.3.Ambitions-ViTALiTY
حالا وقتی میخوام نصب کنم میگه شما باید یک نسخه دیگه از سیمز رو داشته باشید تا بتونید این رو نصب کنید
میشه بگید باید کدوم نسخه رو بگیرم اگه میشه یکم سریع ممنون.
The Sims 3
همونی که پایه هست!
ببخشید این جا رو نگاه کنید این نسخه هست درسته؟؟
کد:http://www.p30day.com/sims-3-1839.html
بی زجمت به این پست پاسخ بدید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5252508&postcount=12730
نقل قول:
باید muffle.dll رو دانلود کنی و توی Windows\System32 یا پوشه اصلی بازی بریزی . ولی فکر کنم این فایل کمیاب باشه...
من می خوام halo 2 را در سون نصب کنم که باید از طریق داس فایل نصبش اجرا بشه اما این ارور را می ده :
the ordinal 126 could not be located in the dynamic link library dwmapi.dll
[QUOTE=keb;5251842]با مایه ظرفشویی درست میشه. دارم راست میگم. من خودم خش یه دی وی دی رو با مایه ظرفشویی گرفتم:31:
[QUOTE]
آبم قاطیش کنم ؟
با پنبه تمیز کنم ؟
[QUOTE=farid_frd;5254976][QUOTE=keb;5251842]با مایه ظرفشویی درست میشه. دارم راست میگم. من خودم خش یه دی وی دی رو با مایه ظرفشویی گرفتم:31:
با آب و مایع ظرفشویی قشنگ بشور.نقل قول:
آبم قاطیش کنم ؟
با پنبه تمیز کنم ؟
بعد با دستمال خشکش کن
بله دوست من فقط این وسط بحث گرافیک شما هست که اگه بالاتر بود حتی میتونستم ادعا کنم شاید در حالت high هم میتونستی بازی کنی...ولی به خاطر گرافیکت میتونی هر دو رو اجرا کنی منتهی در حالت low وشاید یه رزولوشن پایین...ولی بالاخره اگه خدا بخواد اجرا میشه:46:نقل قول:
بحث سر اینه که من همین الان هم ویندوز seven و هم XP و هم بازی dirt2 رو در یک آن روی سیستمم دارم ولی اصلا چنین فایلی در کل سیستمت من وجود نداره!!!نقل قول:
در ضمن همینطور هم که گفتم توی نت هم تقریبا اسم درستی از این فایل برده نشده:13:معلوم نیست این اخطار از کجا نشئت گرفته!!!
اولا این بازی خاص ویستاست...در ضمن تا اونجا که نمیدونم نسخه pc اون تقریبا نابود بود.... خود من هر چی توی شهرمون گشتم نتونستم پیدا کنم وقتی هم از ایک فروشنده با تجربه پرسیدم گفت کلا این بازی به علت مشکلات زیادچه در نصب و چه در اجرا اصلا جمع شده....مشکل شما هم احتمالا یکی از اوناست!!!نقل قول:
آقا من 3 بار با آب و مایع ظرفشویی و فشار دست شستم و با پنبه خشک کردم ولی چه سود ....:13::19::41:
دوست من این روش دوستمون فقط مواقعی کارایی داره که DVD بازی یا خش گرفته باشه که اگه در این صورت اگه اون رو با بک ماده خش گیر (که ریکا هم تا حدودی باشه) مقداری عمق خش رو کمتر کنی یا کثیف شده باشه که میتونی تمیزش کنی وگرنه ذات این ایراد برمیگرده به اینکه برنامه نصب قادر به باز کردن فایل خاصی از فایلهای فشرده شده نیست...حالا به هر دلیل!!نقل قول:
از این لحاظ ویستا و سون تفاوتی ندارن اما فکر کنم روی ویستا هم نصب نشد اما نکته جالب اینه که با اینکه می دونستم روی ایکس پی نصب نمیشه(چند سال پیش)اما امتحانی زدم و نصب شد ولی خب قاعدتا اجرا نشد .نقل قول:
شرمنده متوجه اینکه میخواین توی sevsn نصب کنید نشده بودم:happy:نقل قول:
ولی درکل ماجرا تفاوتی ایجاد نمیکنه:31::13:
سلام
Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City رو نصب کردم
موقع اجرا این پیغام رو میده
سیستم اینه
رم 2 گیگ ddr2
cpu : e7400
vga :9600gt
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید فایل زیر رو دانلود کنی بعد محتواشو بعد تو فولدر Windows\System32 بریزینقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/411989945/Xlive.zip
عزیزان سایت 3 تا بازی دارم (GRID و PES2009 و PES 2010 ) که هر وقت ویندوز رو عوض میکنم باید دوباره نصب شون کنم تا بتونم بازی کنم ایا کرک یا چیزی شبیه اون است که تو بازی کپی کنم تا این مشکل حل بشه .
با تشکر:11: !؟
و ارزوی نشاط:20: و سلامتی:40: و موفقیت:10:....
لازم نیست این کار رو بکنی تو pes تو فولدر اصلی بازی اکثرن یه فایل هست که نام setup داره اون رو اجرا کن تا نرم افزار های لازم رو نصب کنه و بازی رو register کنهنقل قول:
تشکر از پاسخ شما .نقل قول:
دوست عزیز این کارو هم کردم نمیشه .اگر راه حل دیگه ای است ممنون میشم راهنمایم کنید.
با تشکر:11: !؟
جالبه من خودم هر بار که ویندوز عوض می کنم با این کار بازی می کنمنقل قول:
من بازی arma 2 operation a رو گرفتم. اما میخوام بازی کنم پیغام میده arma 2 op has stoped working . یا اگر هم بازی کنم وسط بازی میپره بیرون همین پیغام رو میده. مشکل چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
ویندوزم 7 است. و پچ بازی 1.52.
پچ 1.06 هم داخل فایل ها هست. ولی وقتی میخوام نصب کنم میگه بازی نصب نیست یا خراب نصب شده.
کرک سالم اگه کسی سراغ داره بگه.
مرسی