سلام
من وقتی بازیی رو تو هارد میریزم برا اجرا نیاز به سی دی داره راهی هست که بدون سی دی اجرا شه؟
سلام
من وقتی بازیی رو تو هارد میریزم برا اجرا نیاز به سی دی داره راهی هست که بدون سی دی اجرا شه؟
سلام دوستان هارد من 640 گیگ با سه تا پارتیشن که یکیش fat32 و 2 تای دیگه ntfs است حالا سوالم اینه که اگه xbox بگیرم هاردمو ساپورت می کنه که بتونم فیلم ببینم مثلا فرمت فیلم avi(divx,xvid من رو تلویزیونم امتحان کردم خوند lcd 37 اینچ lg با هارد 80 گیگی ممنون در ضمن نیازمند جواب سریعم چون می خوام برم مسافرت
دوست عزیز بازی باید داخل درایو باشهنقل قول:
اگر در غیر ای نصورت بود مایکروسافت ضرر می کرد و خودش اولین کسی بود که قانون کپی رایت رو رعایت نکرده
در عوض نصب بازی بر روی هارد فواید زیر رو داره
1-ایجاد سر و صدا کمتر
2-بیشتر شدن عمر DVD Drive کنسول
3-توید گرمای کمتر توسط کنسول
4-بالا رفتن سرعت لود بازی ها
5-بالا رفتن سرعت لود تکسچر ها
خوب اینکه Play Game رو نمی زنه می تونه دو حالت داشته باشهنقل قول:
یا Open Tray می ده یا Play DVD که اگه Open Tray داد یعنی دیسک مشکل دراه و اگه Play DVD داد یعنی IXtream LT روی کسنول شما نصب نیست
من حدس می زنم IXtream LT روی کسنول نصب نباشه
اگر هارد شما اکسترنال باشه Xbox 360 ساپورت می کنهنقل قول:
علاوه بر اون فرمت هایی رو که ساپورت میک نه عبارتند از
avi . Divix . WMV . MPEG-2 . MPEG-4 .VCD
برای اینکه کسنول فرمته ایی مثل Divix رو ساپورت کنه باید به لایو وصل شید
مدت زمان استاندارد مشاهده ی فیلم با هارد اکسترنال 4 ساعته
خیر امیر جون کسانی که که میگن T-Gate خوب هست حتما بقیه دیسکها رو امتحان نکردن!نقل قول:
چند بار گفتم باز هم میگم اولا که هر ارزونی بی حکمت نیست و دیسک T-Gate در بازار یکی از ارزونترین دیسک هاست.
دوما من با اکثر دیسک ها کار کردم و با صدای زیاد درایو در هنگام استفاده از این دیسکها و یک سری تحقیقات دیگه متوجه شدم از نظر کیفیت دیسک T-Gate در رده 6-5 قرار داره.
در نسل قبل10 12 سال پیش هم اگر لابد از دی وی دی پلیر در پلی استیشن 2 استفاده کرد احتمالا می خواست مردم رو بچاپه ! این حرفا چیه اخه برادر!نقل قول:
در حقیقت شرکت سونی از بلو ری استفاده کرده توی کنسولش و بیشتر مردم رو بچاپه .
کسانی که یه مقدار سنشون بالا باشه یادشون هست اون زمان سال 1998 هنوز سی دی هم جا نیوفتاده بود و سونی با عرضه دی وی دی پلیر بر روی این کنسول یه جور ریسک کرد و کمک بسیاری به گسترش و محبوبیت این پلیر و دیسکش کرد یا بر گردیم به سال 1992 و عرضه پلی استیشن 1 و گسترش سی دی پلیر در اون زمان ها که هنوز نوار های فیلم کوچک در کنسول ها دیده میشد و سی دی یه چیز در حد معجزه به حساب میومد.
جریان بلو ری هم به همین صورت هست سونی آینده نگری رو مانند سابق که در پلی استیشن 2 و 1 کرد این بار در پلی استیشن 3 کرد. گسترش و معرفی تکنولوژی جدید و مدرنی چاپیدن هست ؟ دلیل نمیشه به دلیل کپی بودن دیسک های دی وی دی و راحت در دسترس بودنشون,عرضه یک تکنولوژی مدرن رو چاپیدن بدونین!
اگر شما کمی اطلاعات داشته باشید متوجه می شوید قیمت بازی های اورجینال هر دو کنسول در یک رنج هستن! اما وقتی شما داری از بازی کپی دی وی دی استفاده می کنی و قیمت ارزون این نوع دیسک ها رو می بینی به ظاهر فکر می کنید قیمت این بازی ها در حد همین چند دلار هست ! قافل از اینکه بازی که روی بلو ری عرضه میشه به مراتب کمتر از سود بازی هست که در دی وی دی عرضه میشه دلیل واضح هست یک بلو ری خام در سطح مطلوب 5 6 برابر یک دی وی دی مرغوب خام قیمت داره . و وقتی ناشر هر دو بازی رو عرضه میکنه بر روی هر دو مدیا سود کمتری در عرضه بازی از این مدیا داره(البته در انور آب نه این ممکت)
اتفاقا سونی در نظر داره به آپدیت یک فریمور 3d blue rey رو به ps3 اضافه کنه,قابلیتی که باعث تعجب همگان شده و مصرف کننده رو بی نیاز از خرید پلیر جدید با قیمت هنگفت میکنه !
*منظور از 3d blue rey دیدن فیلم های 3 بعدی هست که در دیسک های 3d blue rey عرضه خواهد شد. که با ورود 3d hdtv در نیمه دوم سال 2010 به صورت عمومی همزمان هست .
من پلی استیشن 3 ندارم فن سونی هم نیستم اتفاقا 360 هم دارم ! اما این نظرات کور کورانه رو می بینم و یوزرهای از همه جا بی خبر می خونند افسوس می خورم !
بله گفته شما کاملا درسته play dvd میاد اما رو آرم ایکس باکس میمونه.نقل قول:
همونطور که گفتم شهریور امسال خریداری شده اما lt آبان ماه اومده.
متشکرم...
بله شهاب جون درست میگی منم از چارتی که داشتم نگاه کردم و توی رده 5 جا گرفت و verbatim در رده دوم.نقل قول:
فکر کنم قیمتش 200 تومن باشه؟!
ورباتیم چنده؟
والا من از یکی از دوستانم شنیدم که T-Gate عمده ایش 650 تومنه و تکیش 750-700 !نقل قول:
اما Verbatim اصل 2000 به بالاست.
شاید من اشتباه میکنم!نقل قول:
اوه چه گرون !
اینجا همه بازی های ایکس باکس 4000 تومنه به نظرت روی ورباتیم میدن؟
به احتمال 99.9 درصد بر روی T-Gate هست.نقل قول:
البته اشتباه نشه ها! دیسک T-Gate اصل که چند سال پیش تو بازار ایران هم بود کیفتش خوب هست متاسفانه اینا که الان تو بازار ریخته و ارزونه تقلبی هست.
من دیشب یه xbox360 ارکد با مین جاسپر قیمت کردم گفت 300 تومن می خواستم بدونم قیمتی که بهکم گفته گرون با نه معمولیه در ضما من میدونم که xb360 پرنیوم بهتره .
باتشکر.
اون premium هست که دیگه تولید نمیشهنقل قول:
در مورد قیمت هم شما کجا هستید ؟
چون تهران الان arcade حدودا 240 تومان هست و 300 خیلی گرونه
چون elite الان 340 هست
پیشنهادم اینه که آرکید بخرید و با 95 تومن یه هارد "250" گیگابایتی برای کنسول بخرید.نقل قول:
سلام
چند تا سوال داشتم
1-الان قیمت 360 چنده و به نظرتون تابستون تقریبا چند میشه؟؟(من ی 360 می خوام که ارزون تر از بقیه باشه ولی مادربرد جاسپر هم بهش بخوره تا سه چراغ نشه!!همچین چیزی داریم؟؟)
2-xbox live تقریبا به ازای هر ساعت بازی کردن چقدر از پهنای باند کم می کنه؟؟(مثلا call of duty 6
3-من خیلی بازی می کنم و از این که بازی ها تک تک داره یا برداشته میشه و انحصاری میشه یا این سیستم drm :41: و این چیزا دیگه حوصلم سر رفته و می خوام برم ی 360 بخرم!!بنظرتون ارزش داره؟؟بعلاوه به مولتی پلیر هم علاقه ی خاصی دارم و کامپیوتر هم که :2:
4-درون جعبه ی خود 360 دسته ی بی سیم هست یا باید بخرم؟؟
5-برای این که بخوام به مانیتور وصلش کنم چقدر باید خرج کنم؟؟
ممنون میشم جوابمو بدید.
ممنون
سالنو مبارک
سلامنقل قول:
1 - الان بهترین موقع برای خرید هست
arcade 240
elite 340
معمولا تابستان دوباره میره بالا
motherboard این کنسول مثل pc نیست که تعویض بشه
الان همشون jasper هستند و شما با خیال راحت میتونی چندین ساعت بکوب بازی کنی
میشناسم یکی از دوستان رو که از همون روز launch کنسول یک دونه خریده و بکوب داره کار میکنه اونم با اون برد
الان که دیگه ..
در کل شما RROD با کد E74 رو فراموش کن
2 - این بسته به بازی های مختلف متغیره
ولی زیاد نیست
3 - شما باید زود تر از اینها این کار رو میکردی
اونم با این همه عناوین مخوف تو این سالهای اخیر که top هاش exclusive موندن و یک سری هم
که 360 تو اونها lead بوده و بعدا با کیفیت فاجعه و کنترل داغون port شدن برای pc
مطمنا ارزش داره
این کنسول خفن microsoft الان 5 سالی میشه leader این صنعت هست و داره میتازه
سیلی از بازی های exclusive خفن هم تو راهه با گرافیک بالا و بی درد سر و کنترلر عالی
و تا نیمه دوم 2014 هم قراره همینطور بتازه
4 - درونش یک دونه هست
و جدا هم میتونی تا 3 تا دونه دیگه وصل کنی که 34 تومان قیمتشه
5 - اگه hdmi داره lcd که یک کابل hdmi که بسته به کیفیت از 10 شروع میشه به بالا و special خود کنسول هم هست 30
و اگه Dvi داره که یک hdmi to dvi که 10 تا 15 قیمتشه
در طی شایعه ای مبنی بر کرک شدن قفل DRM امروز شرکت Ubisoft در باره بازی Assassin’s Creed II اعلام کرد که بازیکنان در صورتی که به انترنت متصل نباشند یا اتصالشون قطع بشه برمیگردند از همان نقطه ای که بازی رو شروع کرده بودند.
ناشر این بازی یعنی Ubisoft گفته است مسلما عکس العمل ها و حمله های زیادی بر علیه این دو بازی Assassin’s Creed II و Splinter Cell: Conviction انجام خواهد شد .
هم چنین دوباره بر این نکته تاکید کرد بازیکنان در همه وقت برای انجام این بازی باید به اینترت متصل یاشند و کسی که در حین انجام بازی اتصال خود را از دست بدهد با برقراری اولین اتصال به مکان قبلی خود بازمیگردد.
این خبر واکنشی از طرف شرکت Ubisoft بر علیه خبری که امروز مبنی بر کرک شدن قفل DRM منتشر شد بود .
به تمام PC باز ها تسلیت میگم :37: (:38:)
خدایی کنسولامون رو باید بزاریم رو سرمون حلوا حلوا کنیم !!
میخواستم بدونم ارکد با الایت از لحاظ سخت افزاری و کارکرد چه فرقی داره.
با تشکر
میخواستم بدونم مشکله سه چراغه شدن دیگه حل شده یا نه ؟
وا سخت افزار ارکد با الایت چه فرقی داره؟
واقعا ممنونم
ی سوال دیگه هم دارم
من برای آنلاین بازی کردن با 360 باید حتما بازیم و دستگاهم اصل باشه یا فریموری چیزی هست که کار ما رو راه بندازه؟؟آخه پسر خالم که 360 داره ی فریموری ریخته مناسب لایو ولی cod6 رو نمی خونه!!
نقل قول:از لحاظ سخت افزاری فقط در داشتن لوازم جانبی تفاوت دارن و در بقیه ی موارد کوچکترین فرقی نمیکنن البته Storage داخلینقل قول:
Arcade 512MB هست ولی Elite از 256MB بهره میبره.
مشکل 3 چراغ شدن هم با اومدن Falcon ها دیگه کم رنگ شده و با عرضه ی Jasper ها دیگه بی رنگ :31:
الان خوده بنده گاهی تا 14 ساعت هم یه بند دستگاهم روشن هست !!
کسانی که میخوان کامپیوترشون رو به Xbox360 وصل کنند و بتونند فایل های صوتی و تصویری داخل کامپیوترشون رو از طریق xbox تماشا کنند تاپیک زیر را بخونند.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395942
جدید ترن بازی xb360 چیه ؟
راستی می خواستم بدونم که گرافیک ps بیشتره یاxb360 ؟
نقل قول:
برای xbox360 بهترین گزینه اتصال با media center میباشد.
میخواستم بدونم بهترین بازی و جدیدترین بازیxb360 چیه؟
نگران نباشید پچ هاش میاد ! بعدش خیلی ها هستند که دسترسی به اینترنت ندارند ! این مساله صدای اونها رو که اویج میخرند رو هم در میاره و البته اساسین کرید و اسپلینتر سل مگه اصلا ارزش بازی کردن هم داره ؟ :27:نقل قول:
بی چاره دستگاهت .نقل قول:
ما که روزی 2 ساعت بیشتر پاش نمی شینیم . اونم اگه بازی Top باشه .
توی این عیدی باید دعا کنیم خدا کنسول شما رو نجات بده .
من میخوام یه 360 بگیرم اینجور که معلومه ارزون ترینش مدل arcade هست که جدیدن هم مینشون جاسپر شده میخوام بدونم مین تقلبی هم بینشون هست ؟ اگه هست چجوری میشه تشخیص داد ؟ اگه لطف کنید نکته ی مهم دیگه ای هم هست که موقع خرید باید دقت کنم بهم بگید ممنون میشم
راستی من که تو اهواز هستم و گرمای هوا تا 50 درجه هم میرسه واسه این کنسول باید فن تهیه کنم ؟
تقلبی که نداره ولی باید هم هنگام خرید مطمعن بشید که مادربوردتون jasper باشه و بهترین راهش هم شناسایی از طریق سوکت پاور در پشت کنسول هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ وجه همیچ کدام از روشهای cooling به جز 12 ولت کردن فنهای داخلی کنسول توصیه نمیشه که اون هم اگه مادربوردتون jasper باشه نیازی بهش نیست.نقل قول:
راستی من که تو اهواز هستم و گرمای هوا تا 50 درجه هم میرسه واسه این کنسول باید فن تهیه کنم ؟
اما سعی کنید مکانی که کنسول درش قرار داره از نظر تهویه هوا مناسب باشه و به هیچ وجه در مقابل جریان مستقیم پنکه و کولر کنسول را قرار ندین مخصوصا پشتش رو.
shab_2008 جان مرسی از توضیحاتت
وقتی دستگاه 3 چراغه میشه دیگه نمیشه از دستگاه استفاده کرد ؟ این که میگن مین های جاسپر 3 چراغه نمیشه واقعیت داره ؟
خواهش میکنم!نقل قول:
ببینید 3 چراغ چندین نوع و معنی داره که بدترین RROD یا E74 هست که خوب تقریبا میشه گفت قابل تعمیر نیست.
من قبلا چندین بار گفتم که احتمال سه چراغ شدن کنسول در مادربوردهای jasper تقریبا صفر هست ولی دقیقا صفر نیست!نقل قول:
میگن مین های جاسپر 3 چراغه نمیشه واقعیت داره ؟
و تا الان هم هیچ موردی مبنی بر سه چراغ شدن مادربوردهای jasper گزارش نشده و جای هیچ گونه نگرانی نیست و شما میتونید با خیال راحت از بازی کردن با این کنسول لذت ببرید.
جریان این اپدیت جدیده چیه؟!
خوب اگه بشه با یه اپدیت و دو تا فلش بازی ریخت روی x360 پس دیگه كی میره هارد های ماكروسافت رو بخره؟!
یجای كار بد میلنگه:دی
چه آپدیتی منظور تو نو نفهمیدم ؟
خوب طبق اطلاعاتی که هست حاکثر میشه از 2 تا فلش 16 گیگی استفاده کرد و حتی تو متن خبر هم اشاره شده که این میتونه در کنار هارد استفاده بشه .نقل قول:
درضمن ظرفیت هارد کجا و این فلش ها جا!
دو تا 16 یا دو تا 2 ؟
اگه دو تا 16 باشه كه حدودا میشه 35 گیگ!
بیشتر از هارد 20 گیگ : دی
هر چی باشه مهم اینه كه میشه با یه دستكاری توسط هكر های محترم این محدودیت حجمی فلش رو برداشت و وقتی بدون محدودیت بشه میشه یه OCZ SSD 320GB بهش انداختش رسما دیگه كوچك ترین صدایی از 360 نمیادش
3 چراغ که میگن چندین و چند دلیل دارهنقل قول:
هر 3 چراغی دلیل خرابی دستگاه نیست
3 چراغ یک چیزی هست برای این که بگه تو کنسول شما مشکل ایجاد شده
شما حتی اگه کابل برق power رو هم درست جا نزنی 3 تا از چراغ های جلوی کنسول قرمز میشه
اما مهم کد خطا هست
که بد ترینش E74 هست که همه به اسم 3 چراغ میشناسن
که اون هم قابل تعمیره
Jasper میتونم به جرات بگم قضیه E74 رو به تاریخ سپرد
دو تا 16 گیگ دیگه!نقل قول:
واقعا این محاسباتت منو کشته!:31:نقل قول:
اگه دو تا 16 باشه كه حدودا میشه 35 گیگ!
بیشتر از هارد 20 گیگ : دی
شاید!نقل قول:
هر چی باشه مهم اینه كه میشه با یه دستكاری توسط هكر های محترم این محدودیت حجمی فلش رو برداشت و وقتی بدون محدودیت بشه میشه یه OCZ SSD 320GB بهش انداختش رسما دیگه كوچك ترین صدایی از 360 نمیادش
گفتم كه حدودی: دینقل قول:
واقعا این محاسباتت منو کشته!
مهم اینه كه در هر صورت 10 گیگ (در بدترین حالت فلش) از هارد های ماكروسافت بیشتره:دی
دوستان یک سوال : من بازی ها رو که روی هارد نصب میکنم موقع اجرا کنسول را به صورت ایستاده میزارم . میخواستم ببینم مشکلی که نداره ؟
نقل قول:
سلام دوست گرامی...
نه مشکلی پیش نمیاد.فقط کنسول رو در فضای بسته قرار ندهید.
سلام.
این پستو به نیابت از پسر خالم (Turok-71) میدم. ( فعلا به اینترنت دسترسی نداره)
برای اتصال xbox360 به تلویزیون از طریق کابل HDMI آیا کابل خاصی هست؟ یعنی کابل های HDMI با هم فرق دارن؟ برای XBOX از کدام نوع باید استفاده کرد؟