شاید بقیه چیزات پایین...من که اصلا لگ ندارم تو حداکثرگرافیک با تمام جزئیات بازی میکنمنقل قول:
Printable View
شاید بقیه چیزات پایین...من که اصلا لگ ندارم تو حداکثرگرافیک با تمام جزئیات بازی میکنمنقل قول:
سلام آرمین جان ...!نقل قول:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی کرک 1.06 رو دانلود کنی البته سایت شیلتره ...!
دوستان چطوری دسته رو تنظیم کنم که بتونم دریبل بزنم من هرچی فیل اموزشی بود رو نگاه کردم ولی نتونستم اون دریبل ها رو بزنم ممنون میشم راهنماییم کنید چون هیچ دریبلی رو نمیتونم بزنم
نه عزیزم 8رم دارم ، اخرین اپدیت درایورها ، سی پی یو هسولنقل قول:
بعد از pes 2003 که جذب پیس شدم و نتونستم حتی برای یک بازی دست گرمی ازش دل بکنم و به پناه فیفا برم امسال به لطف سقوط آزادی که داشته به پناه فیفا 14 رفتم و واقعا هم راضیم!
ببین پیس چه گندی زد که من الان از فیفا 14 راضیم. اما دلم برای سیستم و ترکیب چیدن پیس تنگ شده.
سلام.
پچ هارو (رسمی مثل 1.06) باید DVD Version نصب کرد یا Download Version ؟
ارجینال که نداری باید دانلود ورزن رو نصب کنینقل قول:
یکی از نقاط ضعف این بازی طراحی افتضاح استیل بازیکنا هستش
والا من هر دوشون رو هم می تونم نصب کنم 2013 هم میشد هر جفتشون رو نصب کرد 2012 به پائین مسئله ساز بود پچ رسمی که باید می دونستی نسخه ات دانلودی هست یا دی وی دی... به هر شکل من نتونستم از اون سایت فلیتر کرک 1.06 رو دانلود کنم .. یه چیزی هم خیلی عجیبه من گذاشتم از داخل بازی دیتا پک دانلود شد ولی باز هم می خواد دانلود کنه فایل رو کلا این نسخه داغون تشریف داره در حد لالیگا پچ سازی براش هم لذت نداره برام ویرایش کردنشم مضخرفهنقل قول:
کسی نیست بگه قلق دریبل ها چطوریه ؟ من چندتا فیلم اموزشی گرفتم اونارو میزنم هیچ ریبلی انجام نمیده