به سلامتینقل قول:
من 2 روز پیش خریدم تو رضا و پارسیان که اصلا پیدا نکردم...بهم میگفتن اصلا این لپ تاپ وجود نداره:n09:(ایران نرفتم)
رفتم از پایتخت گرفتم...به نظر من بری پایتخت خیلی بهتره.
Printable View
به سلامتینقل قول:
من 2 روز پیش خریدم تو رضا و پارسیان که اصلا پیدا نکردم...بهم میگفتن اصلا این لپ تاپ وجود نداره:n09:(ایران نرفتم)
رفتم از پایتخت گرفتم...به نظر من بری پایتخت خیلی بهتره.
سلامت باشی داداش...نقل قول:
میشه آدرس پایتختو دقیق بگی؟
راستی چند خریدی؟
داداش من بچه اسلامشهرم! من از اسلامشهر رفتم میدون راه آهن از اونجا سوار اتوبوس brt شدم و ایستگاه اکسیر پیاده شدم!!(بعد میدون ونک اولین ایستگاه brt هست)نقل قول:
یه سری هم با مترو رفتم که جلو در مترو یه موتور گرفتم و با موتور رفتم...
مبارک باشه شیرینی لپ تاپو که قراره بدی ، ایشالا شیرینی عروسیتم می خوریم :n24::31:نقل قول:
در ضمن قبل از طرح هر گونه سوال در مورد نصب درایور ها و ... ، لطفا چند صفحه قبل رو بخونید . با تشکر :n16:
ببخشید اشتباه کردم اون مدل G500 بودنقل قول:
دوستان عزیز :n16:
برای مشاهده بهتر توسط صفحه نمایش Z500 ، می توانید از این فایل برای تنظیم مانیتورتون استفاده کنین
( از سایت Notebookcheck )کد:http://www.notebookcheck.net/uploads/tx_nbc2/IdeaPad_Z500.icm
سپس تب Advanced کلیک کنین . گزینه پایین یعنی Change System Defaults رو پیدا کنین و فشار دهید .
روی گزینه Add کلیک کنین و سپس گزینه Browse رو بزنید. کاردی باز می شه . . از اونجا فایل دانلود شده ( با پسوند .ICM ) را انتخاب کنین . اگر درست انجام داده باشین باید تقریبا اینجوری باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا روی Ideapad z500.icm کلیک کنین و گزینه Set as default profile رو بزنید ...
از تنظیمات جدید لذت ببرید :n01:
تایید میشهنقل قول:
یه بک گراند خاکستری بزارین ببینین چه می شود
نقل قول:
شما بازرس اتحادیه ای؟؟؟
تایید میشه یعنی چی؟؟؟