با توجه به اینکه دیدم برخی دوستان با CIS 7 مشکل دارند ، تصمیم گرفتم یه تستی انجام بدم .
فایل رو از لینک های داده شده توی انجمن دانلود و نصب کردم ( 64 بیت ) . مشکل خاصی در هنگام نصب مشاهده نشد . ضمن اینکه قبلا هیچ کدام از محصولات comodo رو استفاده نکرده بودم .
نصب کامل انجام شد . سیستمو ری استارت کردم و در حال حاظر به مشکل BSOD برخورد نکردم . البته مورد عجیبی مشاهده شد ( نکته ی * )
البته هنوز فرآیند اسکن و اپدیت کامل نشده . پس از اسکن و آپدیت این پست رو ویرایش می کنم و دوستان رو در جریان می زارم .
* پس از نصب ، Comodo هشدار At Risk رو داد که در صفحه اصلی نرم افزار نوشته : You haven't performed an inertial scan yet و بالا کنار At Risk قرمز شماره تماس داده ! ( به نظر میاد کمی گمراه کننده باشه . به نظر بنده باید این اخطار به به صورت لینک در پایین نرم افزار داده می شد ، مانند سایر نرم افزار ها . نه حالت Notification . ) پس از زدن گزینه ی Fix it ، نرم افزار فرآیند آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کرد که البته به طور عجیبی در اواسط فرآیند آپدیت ، نرم افزار فرآیند آپدیت رو متوقف کرد و ویندوز ارور TCP/IP ping command has stopped working رو داد . سپس خود comodo اخطار داد که ویندوز باید ری استارت شود .
پس از ری استارت سیستم به آپدیت پرداختم که بازم فرآیند آپدیت متوقف شد !
در حال حاظر روی گزینه ی fix it کلیک کردم تا خود نرم افزار آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کند
اپدیت 2 : متاسفانه پس از تلاش های مکرر همچنان Comodo نه با fix it نه با کلیک بر روی آپدیت درست می شه . هر بار هم پس از کلیک بر روی Fix it پس از fail شدن آپدیت ها ، کومودو هشدار ری استارت سیستم رو می ده