نسخه کم حجم جواب نمیده ؟نقل قول:
از دوستان اگر بدون مشکل نسخه کم حجم رو نصبیده ندا بده .
Printable View
نسخه کم حجم جواب نمیده ؟نقل قول:
از دوستان اگر بدون مشکل نسخه کم حجم رو نصبیده ندا بده .
من نسخه ی کم حجم (CorePack) رو دارم با آپدیت 1 + کرک 4 هیـــچ مشکلی ندارم.... با نصب آپدیت های جدید کرش میکنه.
نسخه ی نصب شده رو داشتم تا دیروز هر چند دقیقه میپرید بیرون از بازی
ولی با کرک و آپدیتی که دیروز(یا پریروز) منتشر شد و امروز دانلود کردم، حدود چهار ساعت بازی کردم اما کرش نکرد و اون ارور مسخره ی stop working رو نگرفتم :)
فعلا مورتال کامبت زیاد نمیزاه اینو بازی کنم، ولی با این حال فوق العادست، تازه امروز بارون هم اومد :دی
چطوری میشه پول در آورد تو این، هر چی کار هم انجام میدی کم پول میدن :دی :|
من این بازی 2روز میشه تمام کردم ولی از 69 تا ماموریت بازی تو گوشی که نگاه میکنم زده 68 مرحله انجام دادم جریان چیه:n36:
خدا رو شکر با همون اپدیت 2 بازی فقط سر مرحلهBlitz Play موقع سوئیچ کردن stop working داد که با اسکیپ کردن اون صحنه بازی ردش کردم و بازی مشکل خاصی نداشت
من از دیروز که آپدیت و کرک جدید رو نصب کردم همش موقع اجرا بازی stop working میده.هر کاری کردم درست نشد.الان دارم دوباره نصب میکنم.ویندوز 8.1
دوستان من ميخوام بازيو اصلشو بگيرم ، و سوال من اينه كه سايت خوب كجاس؟! من از سايت پرشين كى ميخواستم بگيرم ولى گفتم يه تحقيق راجع بهش بكنم ، بازى اكتيويشن كد سوشيال كلابش ١٤٣ و بازى استيمش ١٨٤ئه و Free Region هست
الان قيمتا اوكيه؟! بگيرم؟!
من نصب کردم به سختی ولی بدون مشکل دارم بازی میکنم، کجا مشکل داری؟نقل قول:
هنوز نصب نکردم . میخواستم ببینم این نسخه رو بندازم دانلود نصب میشه و بدون مشکل میاد ؟نقل قول:
الان انداختم دانلود اوکی بشه نصب کنم اگر مشکلی بود میگم .
ضمنا کدوم آپدیت رو ریختی که مشکلی نداری ؟
آره اوکیه، همین حدوداس قیمتنقل قول:
من کرک و آپدیت جدید رو ریختم همش stop working میداد.فقط آپدیت 3 و کرک 4 جواب میده برام.
ویندوز 8.1