كسايي كه دانشگاه علوم پزشكي ازاد قبول شدن (پزشكي -دندون -دارو - پرستاري ) بياين بگين رتبتون چند بوده كه ما في دستمون بياد كه دانشگاه ازاد تا چه رتبه اي از سراسري رو ميگيره :n06:
Printable View
كسايي كه دانشگاه علوم پزشكي ازاد قبول شدن (پزشكي -دندون -دارو - پرستاري ) بياين بگين رتبتون چند بوده كه ما في دستمون بياد كه دانشگاه ازاد تا چه رتبه اي از سراسري رو ميگيره :n06:
تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کی اعلام میشه ؟
من اولویت دومم قبول شدم بنظرتون میتونم اونجا اولیت اول قبول شم ؟ :n03:
تا جایی که من میدونم یکی با رتبه 5100 منطقه 2 که زیرگروه دومش زیر 5000 بود داروسازی تهران قبول شد.نقل قول:
یکی هم رتبه 1500 منطقه3 پزشکی اردبیل قبول شده.
من 10000 منطقه 2 تجربی ام ، آزاد دامپزشکی تبریز قبول شدم :n09:نقل قول:
یه دختر هم میشناسم با رتبه 13000 منطقه 1 تجربی دامپزشکی گرمسار قبول شد .
منطقه 2 تجربی ؛ یکی از رفیقام با 2500 آزاد پزشکی تنکابن قبول شد .
منطقه 2 تجربی ؛ یکی دیگه از رفیقام هم با 3500 آزاد پزشکی بین الملل قشم قبول شد .
سلام دوستان. من دانشجوی انصرافی ام. الان دانشگاهی ک قبول شدم ازم مدرک دیپلم رو میخواد. منم ندارمش. تو دانشگاه قبلیم هم نیست. اون موقع با مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام کرده بودم.. احتمال داره دیپلمم تو مدرسه باشه و من نگرفته باشمش؟
دوم اینکه به فرض گم شدن برای گرفتن دیپلم المثنی از چه نهادی باید اقدام کرد؟
راستی ریز نمرات دبیرستان بدون تمبر باشه دانشگاه قبول میکنه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
شما براي ريزنمرات بايد بري واحد آموزش و سنجش ( همون بخش امتحانات )اداره آموزش پرورش ناحيه اي كه ازش ديپلم گرفتي. ديپلم هم كه المثني نداره ولي ميتوني گواهي ديپلم بگيري كه كافيه واست هم مدرسه اي كه توش درس خوندي ميتونه واست گواهي ديپلم صادر كنه هم بخش متوسطه اداره آموزش پرورش.
من گیج شدم الان برای ثبتنام ازاد تهران جنوب ,,, ب جز پیش دانشگاهی و دیپلم چی باید حاضر کنم قضیه پست چبهههه
کسی تهران جنوب قبول شده ? ثبانام اینترنتیش یعنی چی
نقل قول:
باید بری پست و برگه ی تایید تحصیلی رو همون جا بهت میدن ، اون رو پر کنی و اون رو به علاوه ی یک کپی از گواهی موقت پیش دانشگاهیت تحویل بدی (البته یه مقداری پول هم بابت پست میگیرن)
برای پر کردن اطلاعات هم گواهی موقت پیش اکتفا میکنه ... راستی روی پاکت پستی آدرس و کدپستی خونتون و آموزش و پرورش ناحیتون و دانشگاهتون رو میخواد
شما فقط آدرس و کد پستی خونه و دانشگاهتون رو یادداشت کن و با خودت داشته باش ، آدرس و کد پستی آموزش و پروش اونجا هست (البته برای ما بود شاید واسه شما نباشه!)
موفق باشی
ممنونم سامان فقط یه چیزی تو سایت تهران جنوب زده نمایندگان پست تو دانشکده هستن ایین یعنی لازم نیس من برم پست,??? یعنی اونجا خودشون برگه میدن