سلام دوستان بنده یه پکیج بوتان cv424s خریدم برای واحدم تصمیم گرفتم خودم نصبش کنم الان که نصب شده ارور e 4 میده و دمای اب گرم در حالت تابستانی هم ولرمه
در ضمن دودکش هم نداره و در بالکن هستش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Printable View
سلام دوستان بنده یه پکیج بوتان cv424s خریدم برای واحدم تصمیم گرفتم خودم نصبش کنم الان که نصب شده ارور e 4 میده و دمای اب گرم در حالت تابستانی هم ولرمه
در ضمن دودکش هم نداره و در بالکن هستش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان
میخواستم واسه خونه ی 85 . 90 متری پکیج بگیرم
میخوام بدونم کدوم مارک رو تهیه کنم بهتره ؟
تو این متراژ خونه قیمت پکیجش با رادیاتور و کلی چقدر در میاد ؟
چند تا پره واسه پدیرایی و چند تا پره واسه دو تا اتاق باید گذاشته شه ؟
سلام
من یک پکیج اریستون نصب کردم ، وقتی روی رادیاتور میزنم از زیر دستگاه قطره قطره آب میریزه راه حلش چیه ؟
متشکرم
سلام، به احتمال قوی شیر اطمینان نیاز به سرویس یا تعویض داره یا اینکه اورینگ های مبدل مشکی پیدا کرده.
اگه پکیج تازه نصب شده آچارکشی فراموش نشه.
- - - Updated - - -نقل قول:
سلام، به احتمال قوی شیر اطمینان نیاز به سرویس یا تعویض داره یا اینکه اورینگ های مبدل مشکی پیدا کرده.
اگه پکیج تازه نصب شده آچارکشی فراموش نشه.
نقل قول:
سلام
وقتی دستگاه سرد است با شیرپرکن به نحوی که فشار بین 1.2 تا 1.5 بار بایستد سیستم را پر کنید. دقت کنید شیر برفت و برگشت شوفاژ زیر پکیج باز باشد.
پکیج را روشن کنید و بعد از گذشت حداقل یک ساعت هواگیری را انجام دهید.
نصاب درست عمل کرده. قطر 6 با تامین هوا از قطر 10 کار اصولیه.
نقل قول:
سلام،
زبون هر پکیج رو سرویسکار همون پکیج میدونه. توصیه من اینه که از دستکاری (حتی اگر وارد هستید) پرهیز کنید و با مرکز خدمات مشتریان بوتان تماس بگیرید.
نقل قول:
با سلام بالاخره پکیج زمینی شوفاژکار 6پره چدنی 45000 کیلو کالری رو نصب کردم واسه باغ . سوالم این بود زمستون واسه اینکه مصرف گاز زیاد نشه چون فقط آخر هفته ها میرم بهتره تایمر بزارم واسه پکیج که شبا کار کنه و روزا خاموش بشه یا مثلا بزارم رو 35 و یکسره کار کنه؟ چون دمای اونجا زمستون ها روزا تا منفی10 و شبا تا منفی 25 هم میرسه و احتمال یخزدگی کل سیستم هست. آیا با تایمر وقتی روزها پکیج خاموشه و دمای دیگ خیلی پایین میاد عصرها موقع روشن شدن واسه پکیج ضرر نداره؟ ممنون
دوستان ابگرمکن دیواری-مخزنی داشتیم که مخزنش سوراخ شده وشروع به چکه کردن کرده،حالا بنظرتون یک نو بخرم یا اینو تعمیر کنم؟
کلا چه پیشنهادی میدهین که به صرفه و عاقلانه باشه؟
با سلام لطفا در خصوص راديات فولادي يا المنيومي و محسنات و معايب و اختلاف انان از نظر كيفيت و اثر انان بر كاركرد پكيج توضيع بفرماييد ايا فولادي زنگ ميزند كه در گردش أب و ساختمان پكيج اثر داشته باشد با تشكر فراوان در ضمن پكيج ما ديواري ٢٤ است و ايا ميگويند راديات المنيومي جهت پكيج ديواري نميشود صحيح است
سلام.دوستان متاسفانه بنده در حین سوراخکاری با دریل در قسمت حمام چون مسیر لوله کشی حوله خشک کن حمام رو نمیدونستم اشتباها لوله ورودی آب گرم حوله خشک کن حمام رو سوراخ کردم.:n28::n37:
میخواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم چکار میشه کرد برای بستن این سوراخ؟!
لوله تو کار هست.چطور میشه درستش کرد که کمترین تخریب و هزینه رو داشته باشه.ممنون.