شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !نقل قول:
شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !نقل قول:
نه منم هرچی میزنم باز نمیشه!!!!:18::18::18:نقل قول:
اول نزده بودن با رتبه کشوری کمتر از 750000 ؟ یه صفر بیشتر گذاشته بودن ! .. الان درست شد !نقل قول:
ولی نمیدونم چرا باز نمیشه !
نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390
بچه ها این نتایج مال چه کسانی هست؟وقتی اطلاعاتمو میدم میگه: داوطلبي با چنين مشخصات جز معرفي شدگان نمي باشد.
up!نقل قول:
دوستان با 2900 منطقه 2 ، دختر ، شانس قبولی توی پزشکی،دندان پزشکی یا داروسازی وجود داره؟(هر جای مملکت می خواد یاشه ...)
مرسی ...
فک کنم منظور دانشگاه هایی مث دانشگاه مالک اشتر و امام صادق و اینا که به مصاحبه نیاز دارن باشه ...نقل قول:
نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390
منم نمیتونم باز کنم ...نقل قول:
شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !
من باز كردم صفحه رو براحتي !
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
آره منم نبودمنقل قول:
بچه ها این نتایج مال چه کسانی هست؟وقتی اطلاعاتمو میدم میگه: داوطلبي با چنين مشخصات جز معرفي شدگان نمي باشد.
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=970
دروغ نگو دروغ گو دست رو شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه،حرفاتو باور نمیکنمممممممممممممممممممم م........:10::10::10::8::8::8:نقل قول:
دانشگاه مذاهب اسلامي
دانشگاه صنعتي مالك اشتر
دانشگاه علوم پزشكي ارتش ج.ا.ا
غيردولتي و غيرانتفاعي اصول الدين
دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري
غيرانتفاعي سوره
اينا چند برابر ظرفيت هستن كه مصاحبه هم دارن !
واقعا صفحه باز شد!!!
کد:http://10.10.60.91/sarasari/90/Ans_Lett/index.php
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
ساعت 9:20 دقيقه
هنوز لينك انتخاب رشته رو نزاشتن
ولي دارن بروزرساني ميكنن سايت رو ...
آره واسه منم باز شد البته باز شدن داریم تا باز شدن...:31::31::31:نقل قول:
من كه گفتم صفحه منحرف !نقل قول:
آره واسه منم باز شد البته باز شدن داریم تا باز شدن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا انتخاب رشته نمياد پس ..............