برای pc نمیاد؟نقل قول:
Printable View
برای pc نمیاد؟نقل قول:
نقل قول:نه برای pc نه برای x360 نه برای ps3 نه برای پلتفرم دیگه ای نمیاد فقط nds.نقل قول:
این بازی مال فقط nintendo ds هست و q2 2009 میاد.
نقل قول:
من سیستمم اینه البته اون عکسا رو با تنظیمات پایین گرفتم:
vga: 1 gig 9800 GTX GDDR 3
RAM: 4GIG
CPU: X4 64 biti 5000
در ضمن دیگه از این سوال ها نکنید.
عزیزان حتما بازی رو بگیرید که از دستتون میره :دی
راهنمای این بازی خیلی آسان است:
اول: بازی رو نصب کنید.
دوم: پس از نصب بازی RGSC رو بریزید و بعد از آن هم کرک رو توی اون فایل کپی کنید
سوم: کرک paul.dll رو در مکان OfflineActivation در بازی کپی کنید.
چهارم: حالا lunch gta iv رو هم کپی کنید و بعدش اجراش کنید
خوب ممکنه اینطوری نشه اولا ممکنه اتفاق خودم بیفته که net frame work رو پاک کردم و دوباره از RGSC ریختم که RGSC اومد بعدش یک آپدیت میاد که اونو قطع کنید بعد اون هم یک صفحه میاد که تا پایین بخوانید( اگرم نمی خواین فقط صفحه رو تا پایین بکشید که گزینه فعال بشه)
بعدش skip رو بزنین که جای email هست
در آخر هم play رو بزنید اگه نیومد دوباره lunch gta iv رو در پوشه کپی کنید.
در وسط های بازی هم برای save کردن یک پیغام میده که بزنید create accuont در اونجا رو offline بروید و یک آکانت درست کنید.
با خیال راحت بازی کنید.:31:
تمام.
راستی این بولینگش چقدر سخت میشه زد من هر چی میزدم نمی شد باید موسو چیکار کنیم تا بزنه؟
نوشته بود موس رو به عقب و بعد به جلو ببرید من کلا 3 بار زدم که اون ها رو هم قاطی پاتی الکی موس رو جلو عقب بردم زد!!!:31:
راستی کسی هنوز نمیدونه چه جوری تاکسی میگیرن؟
نامردا نوشته بودن توی تابستان فقط شهر بازیش باز میشه !!!!
اگه سوالی بود بپرسین.
با هیچ کدوم از کارت گرافیک های فعلی نمیشه این بازی رو با حد اکثر توان بازی کردنقل قول:
این بازی از سری بازی های true to life game هستش که بسته به توان کارت گرافیک شما تصاویر خودش رو به واقعیت نزدیک میکنه
جالب اینجاست که من توی مغازه یکی از دوستام که قطعات فروشه بازی رو با یه Geforce GTX 280 که 1 گیگ رم داره و قیمتش
750 هزار تومنه تست کردیم بازی با کیفیت بینهایت اجرا میشد اما معلوم بود بازم جا داره روی همون سیستم یه 8800 Gt انداختیم
با کمال تعجب دیدیم که تفاوت خیلی ناچیز بود اما قابل قبول
یکی از عجایبی که توی این بازی رعایت نشده اینه که این بازی از DirectX 10 پشتیبانی نمی که !!! یعنی توی وستا و XP کیفیت فرقی نداره
راجب کارت شما هم من تست نکردم اما 9600 GTco اورکلاک شده کارت گرافیک 9600 GT هستش البته توسط خود کارخانه
و نباید مشکل خاصی برای اجرای این بازی داشته باشه
در کل این بازی یه خط قرمز برای کارتهای گرافیکی سری 7 در هر رده ای بود که دارندگان این سری من جمله خود بنده به فکر خرید کارت
جدید برای بازی باشیم
من خودم یه 7600 GS دارم و تا حالا 90 % بازی های موجود رو بدون مشکل یا در حد قابل قبول بازی می کردم اما با اومدن این بازی تصمیم دارم یه 9800 GTX بگیرم
سیستم فعلی من
CPU : Intel E8500 3.2Gh 6M cash
Main : Asus P5Q Pro
Ram : 4 G OCZ Bus
VGA : MSI 7600 GS 256
درسته نخاله توی این سیستم VGA که با اولین بوجه در دو فوریت به تصویب رسیده و طرح تعوض اون به دولت ارجا شده
حالا ببینیم دولت کی اقدام میکنه :)))))))))))
موفق باشی
بابا فعلا بی خیال این جی تی آ جدید بشین....همین آی وی خودمونو بچسبین که باد نبردش خیلی هنر کردیم......
]چه جالب !؟ این فروشنده ها کارت گرافیک رو استفاده میکنند و قالب مشتری میکنند !نقل قول:
جالب اینجاست که من توی مغازه یکی از دوستام که قطعات فروشه بازی رو با یه Geforce GTX 280 که 1 لهل قشئ یشقث و قیمتش
بازی از DX10 پشتیبانی میکنه ! ممکنه خطای دید باشه !
بازی تا عرضه نشدن پچ و کرکی معتبر هیچ Review ای ازش ظاهر نمیشه ! مطمئن باشید وقتی هم ریویو نباشه یعنی بازی هنوز مشکل داره !
من درایور جدید رو هم ریختم ولی هنوز مشکل سایه دارم .... سایه ها برفکین یه جورین ..... اعصابم داغونه سر این .
8800GT 512mb
دوستان من بازی رو نصب کردم کرک رو کپی کردم اما بازی نمی یاد اگر امکانش هست یکی که نصب کرده تمام مراحلو 1 به یک بگه باید چکار کنیم که بازی اجرا بشه
ممنون و تشکر به همراه تمام نرم افزار هایی که می خواد ممنون
بهتره سایه رو کلا حذف کنی اینجوری بازی هم برات روان تر اجرا میشهنقل قول:
چند دقیقه که بازی کنی اصلا نبود سایه رو حس نمی کنی!
روی کارت گرافیک ati x1250 اجرا می شه؟