اگر اینقدر براتون واجبه برید دو تا بانک دیگه که سریع کارت صادر میکنن حساب باز کنید.نقل قول:
البته فکر کنم پارسیان یا پاسارگارد روزی 400 از دستگاه عابر بانک خودش اجازه برداشت میده
Printable View
اگر اینقدر براتون واجبه برید دو تا بانک دیگه که سریع کارت صادر میکنن حساب باز کنید.نقل قول:
البته فکر کنم پارسیان یا پاسارگارد روزی 400 از دستگاه عابر بانک خودش اجازه برداشت میده
سلامنقل قول:
چند تا کارت میدن؟
با هرکدوم 200 تومن این عالیه ... مرسی داداش :-*
مرسی دادا .... کدوم بانکا زود کارت صادر میکنن؟نقل قول:
:n12:
بانک پاسارگاد همون لحظه بهت کارت رو تحویل میده.از دستگاه خود بانک پاسارگاد میتونی روزی 300/000 برداشت کنینقل قول:
سلام . چیزی که بنده خبر دارم اینه که با کارت به کارت میشه روزی چند میلیون ریخت به یک حساب دیگه . شما میتونین بریزین به حساب یک نفر که میتونه زیاد برداشت کنه و اون هم پول رو از حسابش برداشت کنه و بده به شمانقل قول:
این بانکهای ملی . سپه . اقتصاد نوین . کارآفرین . پست بانک
که عامل توزیع پخش اسکناس نو هستند به همه این پول رو میدن یا فقط به مشتریاشون ؟
من 500 هزار تومن میخوام . پول میدند ؟
سلام . یکی از روشهای دولتهای دنیا برای پولدار شدنشون اینه که اسکناس نو چاپ کنند بدند به ملتهاشون . عید نوروز هم یکی از فرصتهای عالی هست در ایران برای این کار . تو تلوزیون هم گفت به هر نفر از هر نوع اسکناس یک بسته میدند . اما مراقب اسکناسهای تقلبی توی دست مردم هم باشید چون وقتی دولت شروع به توزیع اسکناسهای نو میکنه , دزدها هم همون موقع شروع به توزیع اسکناسهای جعلی میکنند در تاپیک امنیتی توضیح دادم در مورد شناختن اسکناس تقلبی از اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بانك ها تو كدوم محلات بيشتر سود ميدن؟! فكر كنم تنوع بانك ها در اين زمينه از تنوع نزول خورهاي حقيقي بيشتر شده!:n11: فلان محله 23 درصد اون يكي
25 درصد!:n22:
بهترین راه گرفتن کارت هدیه هستش خیلی هم با کلاس تره به نفع دولت هم هست چون هزینه چاپ اسکانس حذف میشهنقل قول:
کدوم یکی از بانک ها الان سود 5 ساله بیشتری به مشتری ها میدن ؟
من پولم رو گذاشتم تو ثامن الحجج حدود 500 میلیون . میخوام ببینم اگه بانکی هست که اندازه ثامن سود میده پولم رو بزارم اونجا .
دریافتی از عابربانک بانک رفاه در روز 400 تومن هست. حالا نمیدونم مال حساب های حقوقیه یا همه حساب ها