-
سعی کنین اگه آدم خسیسی هستین خساست رو کنار بذارین. در حساب و کتابها همیشه مو رو از ماست نکشین. بعضی وقتها بعضی جاها بقیه پولتون رو نگیرین.یا اگه یه چیزی دارین که بقیه هم دوست دارن استفاده کنن بهشون بدین. از اینکه بخواین خودتون به تنهایی و در خفا ازش استفاده کنین خیلی لذتش بیشتره. من خودم تا چند وقت پیش این مشکل رو داشتم. از روزی که تصمیم گرفتم دیگه بذارمش کنار خیلی راحت تر زندگی میکنم و در ضمن خدا رو شکر هر چی رو که بیخیال میشم چند برابرش دستم میرسه . ولی البته بخشش هم باید بجا و هم به اندازه باشه
-
تورو خدا وقتي چيزي رو در دست كسي ميبينين و ميخواين ازش قرض بگيرين اول ازش بپرسين كه آيا مال خودته يا نه ؟ همينطوري مستقيم بهش نگين كه امانتش بده به من ! آدم نميتونه چيزي كه مال خودش نيست رو به كسي امانت بده كه. الان يكي از دوستام ميخواست كتاب ازم قرض بگيره با كلي خجالت و شرمندگي اومد گفت ميشه كتابت رو يه هفته بهم قرض بدي تا مال خودم كه ويرايش قبلي هست رو اديت كنم؟؟ منم مجبور شدم روشو زمين بندازم چون كتاب مال من نبود ! هم من خجالت كشيدم هم خودش =/
-
اگه دزدگیر ماشینتون مشکل داره تا جایی که میتونین ازش استفاده نکنین . چون اگه یه دفعه بیخود و بیجهت یه جا صداش در بیاد و خود شما هم اونجا نباشین یه بلایی سر ماشینتون میاد. یا لاستیکش پنچر میشه یا یه آجر میاد وسط شیشه ماشین.البته برای خود من دومی اتفاق افتاد . با آجر زدن وسط شیشه جلو ماشین 100000 تومن برام آب خورد. خدا لعنتش کنه ...
-
همیشه هنگام رانندگی هیچوقت پشت سر تاکسی و اتوبوس ها رانندگی نکنید ، این ها یکسره توقف و حرکت میکنند و یکدفعه ترمز میزنن
همیشه وقتی به بریدگی در خیابون میرسید اول بزارید طرف حرکت کنه چون خیلی از تصادفات به خاطر این مساله هست که هر دو میخوان زود تر حرکت کنن و در بریدگی های خیابون با هم تصادف میکنن :n12:
-
هیچ وقت و هیچ زمان با کسیکه میبینید رفتار و روش زندگی خیلی درست نیست دوست صمیمی نشین حتی برای مدت کوتاهی!!
چون همون طور که برای خواسته هاش پا روی دین و روش زندگیه درست گذاشته همون طور روی شما میزاره و ابروتون رو میبره!!!
موفق باشید:n16::n12::n16:
-
آدم حسود واسه به بدست آوردن لذت یه لحظه خیلی کوتاه،لذت لحظه به لحظه هاش رو از بین مبیره...
-
تا مسئله را درست نفهمیدید داد و بیداد راه نیاندازید اول خوب مسئله را در آرامش بفهمید بعد واکنش مناسب را انتخاب کنید و به آن عمل کنید!
در نشان دادن خشمتان اصلاً عجله نکنید!
(ادم سر سوء تفاهم میتونه با دیگران دعوا و درگیر بشه)
-
اینقدر نگید چرا ما باید تاوان کار حضرت آدم رو پس بدیم!! :n14:
چون خدا::n16:
بهشت رو از ما گرفتن تا بهشت ساختن رو یاد بگیریم!:n12:
-
با سلام .
خبر هاي جاهاي مختلف رو هيچ وقت جلو بچه ها نگيد .....:n02: اون ها هم از شما ياد مي گيرند خبرهاي خانه خودتون رو جاهاي ديگه مي گن ....:n02:
=============
اگر ميخوايد زندگي راحتي داشته باشيد تا مي تونيد توقع خودتون رو از ديگران كم كنيد ....
-
برای پاک کردن چربی که روی شیشه جلو وعقب ماشین از داخل میشینه از بخارشو استفاده کنین . به راحتی با زدن بخارشو و کشیدن دستمال تمیز میشه.احتیاج به هیچ شیشه پاک کنی هم نیست