با سلام
من از 4 راه نظام آباد خریدمش البته طرف بسیار منصفه ولی متاسفانه تنوع کارایی که میاره بسیار کمه و بیشتر تو کار ادکلنای عهد بوقه.
Printable View
با سلام
من از 4 راه نظام آباد خریدمش البته طرف بسیار منصفه ولی متاسفانه تنوع کارایی که میاره بسیار کمه و بیشتر تو کار ادکلنای عهد بوقه.
تایید می شه عطرافشان گرون کرده ولی چرا پرفیوم شاپ اینقد قیمتهاش پرته؟؟ از قبل هم ارزونتر شده بعضی هاش:18: البته این عطر افشان هنوز قیمتهاش کمتره از جایی هست که من 1 ماه پیش قبل گرونی ها ازش عطر خریدم:19::19::13::2:پ
فاینالی کسی جواب نداد: عطرهای اشانتیون (این کوچواوهاااااا ) واقعی هستند یاااااا اب و اسانسه؟؟
اشنتیون ها هم اصلی اگه باشن مثله ادکلنه اصلی هستن.بعضی وقتا با کیفیت تر.ولی خب الان خیلی گروننقل قول:
شدن و صرفه اقتصادی ندارن.
مربوط به قیمت دلار و کشور گل و بلبل میشه.نقل قول:
سلام به همه خوشبوهای ایرانی:دی
دوستان اجمل کار شیرینش کدوماش خوبه؟ نهایت 15-20 تومن بشه(البته با قیمت ارز جدید بگید:دی)
دمتون گرم همه خوبای ایران
سلام به همگی....
یه سری نمونه و سمپل عطر هستند که دیگه به دردم نمیخورن و میخوام بفروشمشون...(به سریهاش نیچ هستش)
اگه کسی خواست پخ بده تا براش لیست بکنم..
سلام
باز هم زحمت !
برو بچ خوشبو .... یک ادکلنی هست شدیدا بوی نوشابه یا همچین چیزی میده ! اسمش چیه ؟ کسی نداشته ؟
Take Care:40:
حالا چرا حتما اجمل رو طالب شدی؟:31:نقل قول:
کمیستری و کربن فکر کنم شیرین بشه حسابشون کرد.بقیه رو اطلاع ندارم.البته اونا هم تلخه هم شیرینه و هم ..آره:27:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
من ندیدم ولی تویه نوت ها هست ولی ادکلن هایی که توشون این بکار رفته رو ندیدم.:13:پیدا کردی به من نیز بگو.راستی اویدنس بوش تو چه مایه هایی هست؟شبیهه لالیک مشکی نبود؟نقل قول:
نقل قول:
من ندیدم ولی تویه نوت ها هست ولی ادکلن هایی که توشون این بکار رفته رو ندیدم.:13:پیدا کردی به من نیز بگو.راستی اویدنس بوش تو چه مایه هایی هست؟شبیهه لالیک مشکی نبود؟
سلـــــــــــــــام دادا خوبی علی جون..:11:
یه نمونه از این نوشابه ای رو یکی بچه ها زده بود ، که من همون رو میخوام ، حالا از خودش میپرسم ببینم چیه ، میگم اینجا..
اویدنس هم که گفتم دقیقا همین آزارو کروم هست. لالیک رو بو نکردم
Take Care:40:
مرسی از دوستان که جواب داد
حالا میخوام بدونم به نظرتون بهترین بو مال چیه
بویی که فوق العاده باشه و صد البته غیر معروف و کسی نشناسه