سلام
نقل قول:
این مخرب فقط می تونه روی فلش کپی بشه و روی سیستم نمی تونه خودش رو کپی کنه ؟
بله میتونه. ولی بستگی داره چه مکانی باشه. مثلاً در پوشه temp میتونه این کارو بکنه. حساب فایلهای سالم را که میرن تو سندباکس را هم بکن.
نقل قول:
آیا با اجرا ویروس یا برنامه های مخرب دیگه به صورتrun in a comodo sandbox دیگه پیامی از طرف دیفنس نداریم ؟ چون من اولین ویروس رو با این حالت اجرا کردم و وقتی ویروس دیگه رو به صورت معمولی اجرا کردم پیامی مبنی بر رفتن به سند بوکس و یا پیامی از طرف دیفنس نداشتم
پیغام اتوسندباکس را نداریم، ولی +D پپیغام نشون میده.
نقل قول:
الان سیستم مشکلی که داره به این صورت که عکسها به صورت پیش فرض با windows photo viwer باز نمیشن و باید با برنامه ای مثل paint بازشون کنم با تنظیمات کومودو کار می کردم در حالت دیفنس رو در حالت block قرار داده بودم و چند تا پروسه رو بلاک کردم حالا نمی دونم از اون هست یا نه
به نظر شما فایلهای زیر که در سند بوکس هستن ارتباطی به این مشکل ندارن
وقتی میخوام حالت پیش فرض رو تغییر بدم که مثلا همیشه با paint باز شن گزینه مربوط به این کار غیر فغال هست
برو به کنترل پنل و طبق عکس.... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
و یه سئوال دیگه این قسمت defense +rule دارای گزینه هایی هست که من نمی دونم برای چه کار هستن مثلا این گزینه custem policy چی رو نشون میده مثلا من دو تا برنامه اولی رو خودم trust زدم
+D چهار رول به طور پیش فرض برای فایلها داره که میتونی از قسمت Predefined Policies ببینی
Custom Policy یعنی شما برای فایل از این چهار رول پیش فرض استفاده نکردید.
نقل قول:
جناب jada می تونید بهترین تنظیمات رو برای تست ویروسها بگید
من اون 5 فایل را یکبار تست کردم و فیلمش رو هم گذاشتم
یکبار دیگه هم برای اینکه ببینم میتونه توی فلشم فایل کپی کنه یا حذف کنه یا شرتکات بسازه تست کردم (تو سندباکس) که این عمل اتفاق نمیفته.
دو تا فیلم گذاشتم، حالا شما اگر دوست داشتی یکی را برای تست ویروسها انتخاب کن. ولی اگر بخواهی بدونی من چطوری تست میکنم و در کارهای روزمره با کمودو چطوری کار میکنم(در بیشتر موارد) باید بگم جواب فیلم اول است.
این فیلم دوم از اون 5 ویروس که اوتوسندباکس میشن و کاری به فلش هم ندارن(البته کمودو الان هر 5 تا رو میشناسه، من هم آنتی ویروس را خاموش کردم و ضمناً هر 5 فایل را اجرا کردم):
کد:
http://up.--------.com/images/zvvxyzff22maita3lh8.rar