با علیک سلام و عرض ادب.
کرک سالم بازی رو اگه کسی میتونه لطفا آپ کنه واسه ما. دستش دردنگیره ایشالاه.
Printable View
با علیک سلام و عرض ادب.
کرک سالم بازی رو اگه کسی میتونه لطفا آپ کنه واسه ما. دستش دردنگیره ایشالاه.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
آقا اولا اینکه من کرک رو اگه عوض کنم سیوهام میپره؟
بعدش یه بار دیگه یه نگاه به این بندازین!!! عیجبه. وقتی هم حالت تاریک رو میگذاری نشون میده که این قبره یه چیزی هست. و حتی او دره که با آجر پر شده معلومه یه اتفاقی واسش باید بیفته! ولی نمیدونم. اگه مطمعنا مشکل از کرکه برم عوض کنم چون این آقای eslamy_iut هرکی هرچی میگه ، میگه کرک مشکل داره:31:
انشالله که مشکل حل بشه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله که مشکل حل بشه!!
:39::biggrin: خوب آره راست میگی من معمولا از کرک ها ایراد گرفتم و تا حالا یه نفرم نبوده که مشکلش با عوض کردن کرک حل نشده باشه نه سیو ها نمیپره فقط پست کرکو بخون و بعد از اجرای بازی واسه بار اول از بازی خارج شو و میبینی که پوشه skidrow تو محل سیو بازی ساخته شده سیو هات رو اونجا بریز و قبلش یه بکاپ بگیر چند نفر دیگه هم دقیقا همینجا گیر کرده بودن و فقط کرکو عوض کردن فکر نکنم عوض کردنش خیلی وقت گیر باشهنقل قول:
من میخواستم قبل اینکه سوال کنم ببینم کسی این مشکل رو داشته یکی داشت که به اون بنده خدا هم گفتی کرکت مشکل داره! خوب شاید چون من تاحالا مشکل کرک نداشتم واسم عجیبه! اینم بگم من بازی رو که اجرا میکنم یه لانچر میاره که تایمر داره بعد باید بزنم روی paly now
و تو یه محیط کامنت داس شروع میکنه سورت کردن و بعد میره تا بازی. یکم عجیب بود واسه خودم!!
البته امیدوارم با این کرک مشکل حل بشه.
فقط یه سوال.
من 2 تا فایل رو گرفتم! یکی آپدیت به 1.01 و یکی کرک. الان رفتم خوندم دیدم نوشتی اگه آپدیت ارور داد چیکار کنیم! خوب یکم عجول هستم دیگه شما به هولی ما ببخش:31:
آپدیت رو که میزنم ارور میده . یعنی چی؟ احتمالا فایلم ناقصه. حالا این هیچی.
من چطوری بفهمم اصلا ورژن الان بازی من 1.01 هست یا نه!؟ تو لانچرش معلوم میشه!؟
ککککککککککککککککککککککککک کممممممممممممممممممممممکک ککککککککککککککککککککک
توروخدا یکی کمک کنه
دارم دیوونه میشم
هر کار می کنم save نمیشه
هر چی کرک و کوفت و زهرمار بود امتحان کردم
نشد که نشد
یکی بگه چه خاکی تو سرم کنم.
همه راه هایی که گفته شده بود رو رفتم
نمی شه که نمی شه
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;نقل قول:
کککککککککککککککککمممممممم مممممممممممممکککککککککککک کککککککککککک
موقع بیرون رفتن از بازی بازی مجبور میشه سیو کنه امتحان کن وقتی quit میزنی exit to windows نزی اول quit کن وقتی اومدی منو اصلی اونجا از بازی خارج شونقل قول:
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
این به خاطر dvd بازی هست که این شرکتهای محترم ایرانی دارن به فروش میرسونن بهتره آپدیت رو بی خیال بشی و فایل های اجرایی رو بریزی تو همون پست لینکش هست این کار باعث میشه بازی به صورت دستی بره به ورژن 1.01 بعدم رو فایل اجرایی بازی properties رو باز کن تو قسمت details ورژن میزنه کرکم بریز ودیگه نه لانچر باز میشه نه اون صفحه ی داس وقتی بار اول میری تو بازی هیچ سیوی نداری خارج شو و طبق آموزش سیو های پست کرک عمل کننقل قول:
alllllllllllllllooooooooooooooo aga MOSHKELE man in e ke man xp servis pack ee 3 daram , file exe server am zoudi gom mishe , tou tanzimatam tike oun ii ke gofte boudiiidd bardashte shoude boud az avvalesh ountor ii boud ,,
ye chizi ham in ke man tou oun file ke gofte boudiid chan khat be akharesh ezafe konam save konam , hame oun khatta boud ou tazasham 2 set az oun khatta boud baz man copy kardam shoud 3 set !!!!!!!!!!1
aga man chi kar konam
avvale nasb ham hamoun eroreeeee INTERNET ou ina rou mide khaheshan javabbbbbbbbbbbbbbbbbbb