مرسی bioster جونمنقل قول:
ولی من تا زیر 2 دارم که بدم
حالا میشه بین اون دو مدل باتوجه به انتظاراتم کمکم کنی؟
plz
مرسی bioster جونمنقل قول:
ولی من تا زیر 2 دارم که بدم
حالا میشه بین اون دو مدل باتوجه به انتظاراتم کمکم کنی؟
plz
نقل قول:
Apple MacBook Pro MC375LL/A
CORE2DUO-2.66-P8800
4 DDR3
320 HDD
NV GT 320 256
13.3"
DVD-RW
MAC
2.2 KG
1850 با گارانتی 3 ساله نقش
با گارانتی های معمولی 1 ساله هم 1750
نقل قول:
داداشی الان وایو z115رو با گارانتی رهجو وبدون کیف و دی وی دی رایتر 1.800 میدن
پس هردو تو یه رنج قیمتن
با این تفاصیل و انتظارات من کدوم رو بگیرم؟
cpu core 2 doضعیف نیست واسه کارام؟
وکارت گرافیکش ضعیف نیست؟
پورت hdmi وجودش چقدر مهمه؟
نرم افزارای اپل دسترسی شون آسونه؟
مثلا مایکرو سافت پروجکت و اتوکد براش موجوده؟
اپل قدیمی نمیشه؟
اینا سوالاتیه که مرددم کرده
اون سونیه هم خیلی خوشکله ولی دی وی دی رایتر نداره؟واینکه دوست دارم کار تو محیط دیگه رو تجربه کنم
حالا helpام کن لطفا
سلام
اقا این دوست ما یک سونی fw490 dfb داره (امریکایی) . می گه ازش 1/700/000 می خرن !
این دوست ما دو دله که بفروشه تا یکی با مشخصات بهتر (حتی غیر امریکایی) بخره یا نه. نظر شما چیه؟
ضمنا اگه می شه چند مدل سونی تا 1/800/000 هم براش معرفی کنید.
ممنون.
نقل قول:
نوشته شده توسط conjed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1
2--چه لپتاپايي 2تا كارت گرافيك دارن مثه hp dv6 3140 كه فك كنم 2تا داره؟hp envy15 1104 tx داره؟2تا گرافيك كارايي داره؟؟
3--كيفيت صفحه نمايش فول اچ دي سري اف رو لطفا باenvy15 1104 tx hp مقايسه
نميدونم.شايد به اسم2تاكارت گرافيك نشناسن ولي اين مدلي كه گفتم مثلا تودسكتاپش ميشه گرافيكو بين انبرد و amd سوييچ كرد.چه لپتاپايي اين قابليتودارن؟مفيد هستش؟نقل قول:
بعد من اين فيلمارو ديدم ولي سر در نياوردم تو دوميش سري اف روبا مانيتور hp مقايسه كرده بود؟ميشهخودتون توضيح بديد
تشكر فراوان:11:
نقل قول:
Z115 تنها بدیش این هست که با هارد SSD عرضه نمیشه ، اما اگر واقعا 1800 هست می ارزه
مدل سونی فقط 1.4 کیلو وزن داره که شما حتی در نت بوک ها هم چنین ظرافتی رو نمی بینید ، چون نت بوک ها درایور نوری ندارند
محصولات آفیس ماکروسافت برای اپل هم عرضه میشه اینکه MSP وسش هست یا نه و این که کرک شدش هست یا نه رو اطلاعی ندارم ، از کاربران مک در بخش اپل بپرسید
اما روی مک هم میشه توسط VMware ویندوز رو اجرا کنید ، حتی می تونید در کنار مک با ویندوز کار کنید
پردازنده ی Core2d روی نوت بوک اپل کاملا قوی و مناسب هست ، کسی باهاش مشکلی نداره اما مسلما پردازنده ی سونی قوی تر هست
من اگر باشم سونی رو انتخاب می کنم.
خوبی اپل اینکه که قدیمی نمی شه
HDMI هم برای وقتی کهمی خواهی یک فیلم با کیفیت بالا رو از لپتاپ روی تلوزیون پخش کنی کاربرد داره ، همین
اگر مدل اپل رو بخری کاملا راضی خواهی بود ، ار با سیستم عامل جدید هم لذت بخشه
مدل سونی هم فوق العادست و خیلی خوب باهاش کنار میای
از نظر من قبل رید با مک کار کن،:46:
نقل قول:
کلا نوت بوک های سبک تر و کوچیکتر گرون تر هستند
مدل EA گرافیک خیلی قوی داره
اگر اهل بازی زیاد نیستی حتما F رو انتخاب کن
اگر اهل بازی هستی F133 رو انتخاب کن
:31:نقل قول:
خلاصه فیلم ها این بود که کیفیت هر دو خوبه (سونی باز بهتره)!!
این دو نوت بوک این قابلیت گرافیکی که گفتید رو ندارند
بله انویدیا اپتیموس این قابلیت رو داره
پردازنده های جدید sandy bridge از اینتل هم پردازنده گرافیکی انبرد داره و قابلیت سوییچ هم داره!
این فابلیت چندان هم کمکی نیست ، فقط کمی در مصرف باتری صرفه جویی میکنه که کلا این دو مدل باتری قوی ندارند ، زیاد روش حساس نباشید
لپ تاپ های سری صنعتی اچ پی این قابلیت رو دارند ولی باید به صورت دستی انجام بشه
فکر میکنم انوی 15 هم اینطور باشه ولی اتوماتیک سوییچ کنه
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]