سلام . چرا بعضی از برنامه ها رو که نصب میکنم وقتی اجرا می کنم گوشی ری استارت میشه . مثل اپرا ۱۱ یا بعضی از برنامه های نمایش تصاویر
Printable View
سلام . چرا بعضی از برنامه ها رو که نصب میکنم وقتی اجرا می کنم گوشی ری استارت میشه . مثل اپرا ۱۱ یا بعضی از برنامه های نمایش تصاویر
نه پاک نمیشهنقل قول:
سینک کن اگه نشد
..همشو انتخاب کن و درگ کن روی اینباکس یا My folder..
چجوری میشه اس ام اس های گوشی رو توی کامپیوتر بریزم و آرشیو کنم؟
(اگه ممکنه کامل توضیح بدید)
ممنونم
سلام دوستان ،
به یه دیکشنری خیلی خوب واسه گوشی احتیاج دارم
خیلی ضروری هست ..
ممنون میشم مث همیشه کمک کنید .
دیکشنری خود نوکیا زبان فارسی رو نصب کنید
یکی جواب سوال قبلی منم رو بده
کسی نیست سوال قبلیه منو جواب بده ؟
یه چیز دیگه هم هست . من نقشه او وی آی رو آپدیت کردم . نقشه کلا تغییر کرده یه شکل کره زمینه که وقتی زووم میکنم اصلا لود نمیکنه. چرا ؟
-------------------------------نقل قول:
سلام
در مورد سوال قبل که پرسیدی باید بگم به احتمال قوی تعداد زیادی برنامه و یا بازی نصب شده که تو حالت بالا اومدن گوشی خود به خود اجرا میشن و حافظه گوشی و عمل پروسس سی پی یو گوشیت بیش از حد پر می شه و سیستم عامل ری استارت می شه که به نظر من اول از گوشیت بکاپ تهیه کن و یک بار گوشیت رو فرمت کن و دوباره برنامه ها رو که واقعا نیاز داری نصب کن و امتحان کن که انشاالله مشکل برطرف می شه
برنامه Maps وقتی آپدیت شده نقشه ها پاک شدن و برای همینه که چیزی دیده نمی شه و شما باید یک بار دیگه از طریق وای فای گوشیت و یا از طریق کامپیوتر نقشه ها رو روی گوشیت دانلود کنی
موفق باشی
دوست عزیز خیلی خیلی ازت ممنونم .
حالا راهی نیست بشه فهمید چه مقدار از سب پی یو داره استفاده میشه که الکی دیگه فرمت نکنم.
در مورد نقشه بگم من قبلا نقشه رو از طریق اینترنت گوشی مثل همراه اول میتونستم لود کنم . ولی حالا از این طریق لود نمیشه . اصلا هیچ کیلو بایتی دانلود نمیکنه . یعنی با اینترنت گوشی مشکل داره؟ آخه قبلا راحت به همین روش می شد و کم کم لود می کرد
-------------------------------نقل قول:
شما میزان مصرف رو چه بدونی چه ندونی کار خاصی نمی تونی انجام بدی و بهترین راه ریست مستره که با کد #7370#* و رمز 12345 در صورتی که عوض نکرده باشی انجام می شه
اگر به صورت آنلاین داری استفاده می کنی و کیلوبایت نشون نمی ده ایراد یا از تنظیمات GPRS گوشیته یا اینکه اینترنت در گوشیت حالت Off انتخاب شده
اما بهترین راه اینه که نقشه ها رو روی گوشیت دانلود کنی چون در بعضی مواقع دسترسی به اینترنت نداری
موفق باشی