میگم سایتی هست که بشه کتابای درسی ویرایش جدید رو دانلود کرد؟؟؟
Printable View
میگم سایتی هست که بشه کتابای درسی ویرایش جدید رو دانلود کرد؟؟؟
هندسه پایه یعنی هندسه 1و2 هم زوج درس حساب میشن؟
بله اونام زوج درس هستن یه چیزیم اضافه کنم این که اگه هندسه اندیشه فائق بخونین تست های قلمچی میزنین البته نه تست های کنکور :31:نقل قول:
مگه تست های قلمچی مثل کنکور نیست ؟!نقل قول:
نه بابا بیخیال شبیه ازادش نمیشه سراسری که به هیچ وجه یه معلم داشتیم برای گسسته به نام خیام اکبری معلم معروفی هم توی این اموزشگاه ها هست میگفت تو کنکور 87 یه دونه تست هم نبوده که شبیه قلمچی باشه ولی در کل بازم قلمچی می ارزه چون برنامه اش خوبهنقل قول:
والله من سال 87 کنکور دادم آزمون های قلم چی رو هم شرکت می کردم درسته الان می گم گزینه 2 بهتره ولی اون موقع که من کنکور دادم حدود 60% سوالا کپ سوالای کانون بود نمی دونم حالا چرا معلم شما این حرفو زده.نقل قول:
پس حتما قلمچی از این معلم نخواسته بره قلمچی مرتیکه پدرکشتگی داشته :31: به ما که اینجوری گفت البته سراسری رو یه وقت فکر نکنید اومدم بگم که قلمچی بده و تو دلتون خالی کنما !!!!نقل قول:
بچه ها یکی به من کمک کنه :
ما امسال یه معلم دیفرانسیل گیرمون اومده که سال اولش هست که داره دیف درس میده و تا حالا بیشتر از اول درس نداده ! اینا به کنار
سر کلاسش گیر داده که باید اول من هر چی میگم چرک نویس کنید و بعد برید تو خونه پاک نویس کنید ! مدیرمون هم شدید رو ی غیبت حسایه واصلا نمیشه رو کلاسش غیبت کرد ! تازه اگه بخوای دفتر هم نداشته باشی بدجور باهات لج می کنه !
یکی بگه من باید چی کار کنم ؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا دیگه 17 18 سالتون دیگه گور بابای معلم کار خودتون بکنید تو دفترت بنویس معلم مدیر.... هیچ غلطی نمیکنن مطمئن باش فوقش میاد دفترت پاره میکنه توام باز کار خودت بکن:5:نقل قول:
حالا فردا اخراج شدی نگی به من که تقصیر تو بود :31:
میگم کسی هست اینجا گزینه 2 بره
این جزوه هاش خوبه؟؟؟؟ اخه امروز که برنامه رو دیدم گفتم حتما تو جزوه هاشون این مسائلو مطرح می کنن پس برم بخرم حداقل