منم میخواستم همینو بگم... احتمالا کاروان بوده...
Printable View
منم میخواستم همینو بگم... احتمالا کاروان بوده...
دوست عزیز 3 تا جلو خودرو 3 تا عقب خودرو....عجیبه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسمایل قش از خندهنقل قول:
این داستان بود ؟ خاطره بود ؟ چی بود ؟ :18:نقل قول:
هر چی بود به سوتی نمی خورد یا شایدم من نفهمیدم .
میشه توضیح بدی . ممنون
6 نفر توی یه ماشین جریمه تون نکردن .نقل قول:
شاید هم نیسان بود .:31: شوخی
آقا داستان نبود که...خداییش تک تک چیزایی که تعریف کردم عین واقعیت بود.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:داداشم با دوستش جلو و دومادمون هم رانندگی میکرد. من و بابام و خواهرم عقب:31: توی سمند جامیشه. داداشم و دوستش جاق نیستن:31: در ضمن جایی هم نرفته بودیم که پلیسا گیر بدن.:31:نقل قول:
بعدشم همه زدن زیر خنده و بابام یه نگاه عاقلا در صفیحی به کرد!!!:19: دیگه فهمیدم که فاتحم خوندس اما خدارو شکر فهمید دست خودم نبود!!!
نقل قول:
مال منم تاحالا همش واقعی بوده:31:
با دقت نخوندی ماجرا رو!!!نقل قول:
وقتی شماره یه نفر را تو گوشیت داشته باشی اگه به صورت دستی شما ره را وارد کنی وقتی دکمه call را میزنی اسم طرف رو گوشیت مینویسه.....
طرف شماره یارو رو داشت...اینهمه دنبال شمارش میگشت:دی
وقتی پیدا کرد و به صورت دستی شماره را وارد کرد و دکمه call را زد.....اسم یارو رو گوشیش افتاد:دی
چند روز پیش با چند تا از رفقا رفته بودیم بیرون...گوشی یکی از رفقا زنگ خورد .....گوشی رو برداشت و شروع کرد به حرف زدن ....سر وصدا اونجا زیاد بود ....رفیقم خواست به طرف مقابل بگه یه خورده بلند تر صحبت کن که یکدفعه گفت :یه خورده بزرگتر صحبت کن ....تا نیم ساعت داشتیم به کار رفیقم می خندیدیم.....از اون موقع هر وقت زنگ میزنیم وباهاش صحبت میکنیم بهش میگیم :میشه یه خورده بزرگتر صحبت کنی؟