آقا دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرم .......نقل قول:
پس من هم باید UM درست کنم چون باید یکی باشه که جلو شمارو بگیره ..... lolol
Printable View
آقا دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرم .......نقل قول:
پس من هم باید UM درست کنم چون باید یکی باشه که جلو شمارو بگیره ..... lolol
فقط تو رو خدا rec healer یا rec mage درست نکن که کشتن اینا با اعصاب و روان آدم بازی می کنه.نقل قول:
شاید با تنها کلاسی که به مشکل بر بخورم B-defender ها باشن.اگه یکی مثل BD باشه که دیگه باید PVP رو ترک کرد.
نامرد اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست.اصلا نمیشه هیچ کاریش کرد.
ولی 2 روز پیش اومده بود تو jungle بچه های مارو می کشت اومدن Timpar رو صدا کردن فکر کنم Timpar رفت BD رو کشت.
اگه ele طرف رو بدونی دیگه 50% کار حل میشه.
پس UM چی درست کنم ؟؟؟نقل قول:
MAge نیازی نداره Ele طرف مقابل رو بدونه ....
بدیش اینه که اینا ele هاشون عوض میکنن.مثلا adu اون شب تو raigo بود ele ش water بود چون وقتی با pagan روش earth میزدم 2000 تا دمیج میخورد.تازه ارومورش هم legend بود واسه لول 53 .
فردا شبش یه goddess پوشیده بود که ele ش یه چیز دیگه بود حالا امتحان نکردم فقط earth روش 400 تا بیشتر دمیج نمیزد
اتفاقا mage باید ele طرف رو بدونه تا بدونه از چه ele استفاده کنه و اگه نتونه به موقع طرف رو بکشه و طرف یه war یا یه assassin باشه دخلتو میاره.نقل قول:
اگه طرف fire ele داشته باشه که کار mage سخت میشه چون water ele attack نداره.فقط اگه اشتباه نکنم Mage UM
تو لول 48 یه حمله ی water ele میگیره که اونم instant cast نیست و زمان می بره.برای همین زیاد موثر نیست.
خوب حالا دوستان با توجه به mob ها و محیط های بازی و نوع حمله های کلاس ها چه ele ای رو واسه armor پیشنهاد میدن؟
این که مشکلی نیست.سلاح ele که تو epic quest میده رو water میکنی.نقل قول:
بیشتر pagan ها چون نیاز به ele ندارن اونو انجام نمیدن اگر هم بدن ازش استفاده نمیکنن
ele پاگان چیزی از بحث من کم نمی کنه.اگه ele طرف رو ندونی به مشکل بر می خوری مگر اینکه خوش شانس باشینقل قول:
و wrong ele رو نزنی وگرنه شانس اینکه طرف دخلتو بیاره زیاده.مخصوصا اگه پاگان باشی.
نقل قول:
شما چون mage/ Pagan نداشتید نمیدونید که یه Skill هست که میتونه Ele طرف مقابل رو Remove کنه به مدت 1 دقیقه ..... لول 15 هم داره ...
اتفاقا من تمام کاراکترها رو داشتم.از پاگان گرفته تا هانتر و گارد.نقل قول:
این skill که شما اشاره کردی اسمش Attribute Remover هست که به اختصار بهش AR میگن.
اکثر افرادی که PVP می کنن همه untouch دارن و این skill مفید نخواهد بود.
ولی برای کسانی که نمی دونن این skill چیه چیز خوبی خواهد بود.
البته کسی که ele لینک می کنه و می خواد حرفه ای PVP کنه اینا رو می دونه.
در ضمن تا شما بیای AR بزنی یه وار UM با luck build کار شما رو ساخته.
یه پاگان UM درست کن بیا PVP ببینم حریف من و مجتبی هستی یا نه.منتظریم.
اون یکی fire ele بود.نقل قول: