مدل مودم؟
با چه واسطه ای به سیستم وصله؟(کارت شبکه یا یو اس بی؟)
تو سیستم دیگه امتحان کردید؟
Printable View
مدل مودم؟
با چه واسطه ای به سیستم وصله؟(کارت شبکه یا یو اس بی؟)
تو سیستم دیگه امتحان کردید؟
من نرمافزار مودمم رو از روی سی دی نصب کردم حالا چطوری وارد منوی مودمم تو ویندوز بشم و تنظیمش کنم.من از طریق لن نصب کردم.
اتصال از طریق شبکه احتیاجی به نصب داریور نیست شما اون برنامه ای که نصب کردید مال پورت usb هستش حالا مسئله ای نداردنقل قول:
شما مراحل زیر را دنبال کنید
Control Panel
Network Connections
Local Area Connection
کلیک راست properties منوی general گزینه internet protocol
تنظیمات رو مانند عکس زیر دقیق انجام بده و ok کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تنظیمات مودم انجام شد شما با وارد کردن 192.168.1.1در منوی address barمرورگر خود وارد کنسول مودم میشوید
والاسلام
اقا جان این دست اون دست نداره ایسوس بخر خودتو خلاص کن
هم همه ای اس پس ها پشتیبانی میکنن هم کارشو پس داده
میشه کاری کرد که ip من هر دفعه که کانکت میشم عوض بشه؟مثل حالت dial up.
ختم کلام :10:نقل قول:
اولا شما تونستی کانکت شی یا نه؟نقل قول:
دوما ؛ تو سرویس های معمولی ISP ها معمولا IP هر دفعه تغییر میکنه ، مگر اینکه با سرویس IP ولید (Valid ) وصل شی ( که گرونه و واسه سازمان ها و شرکت های خاص بکار میره ). این IP که تو سیستم میزنی فقط واسه کانکت شدن به سرور ISP هستش و IP واقعی شما که به Net وصل میشی یه چیز دیگست.
سلام به همهنقل قول:
عزیز جان شما وقتی ای دی اس ال میگیری ایپیت استاتیکه و هر دفه با کانکت شدن عوض میشه
ولی اگه بخوای دینامیک استفاده کنی باید هزینه بیشتری بکنی و برای شرکتها و جاهایی که از راه دور میخوان کنترل داشته باشن
با سلام مجددنقل قول:
مدل مودم TD-8616
و از طریق کارت شبکه به سیستم وصل کردم
توی سیستم دوستمم امتحان کردم همین مشکل رو داشت.
بی صبرانه منتظر جوابم چون بد جوری اعصابمو به هم ریخته :45:
با تشکر:10:
دوستان سلام
استفاده از روتر به اصطلاح ممنوعه ی لینکسیس!!! بر روی خطوط شاتل من رو با یک مشکل مواجه کرده!
پدید اومدن مشکل نویز روی خطوط ، به محض اتصال روتر (Wag54g2) یک امر قابل پیشبینیه:20:
اما مشکل من اینجاست که با هیچ اسپلیتر و میکرو فیلتری نمیوتم این نویز رو بر طرف کنم(4 نوع اسلپیتر رو امتحان کردم!)
حتی بر اساس یک نقشه قطعات لازم رو تهیه کردم و یک مدل دست ساز رو ساختم اما باز هم مشکلم رو حل نکرد!:41:
راهکار خاص یا اسپلیتری رو پیشنهاد میکنید؟
:11:
ببینم تلفن خونتون از نوع بی سیمیه؟؟نقل قول:
اگه اینطوریه اونو از برق در بیار (تلفن رو) بعد ببین هنوز نویز داری یا نه؟