نقل قول:
شیشکی نیست منو راهنمایی کنه؟:41:
Printable View
نقل قول:
شیشکی نیست منو راهنمایی کنه؟:41:
سلام دوستان من تازه اوبونتو 9.1 نصب کرده حالا می خوام بوت پیش فرضو بزارم روی ویندوز فایل مربوطه رو هم در اوبونتو باز می کنم ویرایش رو هم انجام میدم ولی پیغامی میاد که فایل read only هست واجازه نمیده ذخیرش کنم از تو properties هم نشد اگه کسی بلده بگه من چه کار کنم
ببخشید ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
xp۱- رو نمی دونم ولی این سیستم پیشنهادی خود اوبونتو هست:نقل قول:
# 700 MHz x86 processor
# 384 MB of system memory (RAM)
# 8 GB of disk space
# Graphics card capable of 1024x768 resolution
۲- اونا رو من تا حالا ندیدم و فکر هم نکنم باشه ولی برای بیشترشون برنامه های معادل وجود داره
۳- با دایل آپ مشکلی نداره اما تقریبا با تمام مودم های دایل آپ داخلی (pci) مشکل داره و کار نمی کنه
۴- سوالت خیلی کلیه. در مورد امنیت در گنو/لینوکس خیلی زیاد تو فروم بحث شده. توی فهرست بگردی حتما یه چیزایی پیدا می کنی
۵-بله می شه (توضیح داده شده)
فکر کنم منظورت compiz باشهنقل قول:
با استفاده از apt و synaptic راحت می تونی نصبش کنی
با یه جستجوی ساده راهنماشم می تونستی پیدا کنی:
متاسفانه چون با kde اصلا کار نمی کنم هیچی هم ازش نمی دونم :20:کد:http://www.ubuntugeek.com/how-to-install-and-configure-compiz-fusion-in-ubuntu-9-10karmic.html
اول با دستور زیر رو اجرا کن:نقل قول:
sudo gedit /etc/default/grub
بعد خط GRUB_DEFAULT=0 رو پیدا کن
بعد با توجه به اینکه ویندوز تو منوی گراب تو خط چندمه مقدارشو تغییر بده
مثلا اگر ویندوز تو منوی گراب سوم باشه مثل زیر میشه:(یکی کمتر چون از صفر شروع می شه)
GRUB_DEFAULT=2
و در آخر دستور زیر رو بزن:
sudo update-grub2
سلام . چجوری میتونم بعد از نصب کوبونتو در هنگام بوت گزینه ی ویندوز و کوبونتو رو داشته باشم
خیلی ممنون از راهنماییتون
خیلی ممنون:11:
اون برنامه های معادلی که گفتین به طور پیش فرض روی ubuntu نصب هست یا اینکه که باید از سایت خاصی دانلود کرد؟
اگر که کوبونتو را بعد از ویندوز نصب کنید خودش گراب رو براتون میسازه، ولی اگر اول کوبونتو رو نصب کنید و سپس ویندوز رو باید گراب رو تعمیر کنید، در فهرست انجمن به دنبال "تعمیر گراب" بگردید، 3 مطلب براش هست.نقل قول:
تمام برنامه ها در لیست synaptic هست و شما فقط باید تیک کنار برنامه رو بزنید و خودش شروع به دانلود خواهد کرد.نقل قول:
در مورد معادل هم خیلی هستند mplayer هست، پخش کننده ی معروف VLC هست، Movie player هست و الی آخر! فکر کنم حداقل 5 برنامه ی معروف و قدرتمند وجود داره به علاوه ی ده ها برنامه که زیاد معروف نیستند!
و آخرین سوال:
یعنی اگه من Ubuntu بریزم و مثلا یه فایل PDF یا word رو بخوام باز کنم برای باز کردن اینا هم برنامه معادل هست؟ یا اینکه خود office و adob acrobot روی Ubuntu نصب میشن.
دوستمون گفت Ubuntu با مودم های دایال آپ که مخصوص windows هستن کار نمیکنه. آیا مودمی پیدا میشه که مخصوص لینوکس باشه و با ubuntu کار کنه؟
خیلی متشکر:10:
در اویونتو openoffice.org نصب هست و فایلهای آفیس رو می تونید بدون مشکل باز کنید، البته در برخی اوقات ممکن هست در فرمت دچار مشکل بشید مخصوصا اگر در مثلا یک فایل word از سیمبل ها استفاده شده باشند، در مورد PDF هم بله باز هم اوبونتو برنامه خودش رو داره و مشکلی نیست.نقل قول:
در مورد نصب برنامه های ویندوز در لینوکس پروژه ی wine هست که البته با توجه به تعدد جایگزین ها زیاد توصیه نمیشه، مخصوصا اگر شما از یک نرم افزار تخصصی استفاده می کنید که در لینوکس نیست پیشنهاد میکنم ویندوز را در کنار لینوکس داشته باشید.
در مورد مودم تا جایی که می دونم مودم های اکسترنال با لینوکس مشکلی ندارند، البته به این شرط که با USB به سیستم متصل نشوند، کلا مشکل مودم ها به خاطر درایور اونهاست، چون بخشی از پروسه ی دیتا های دریافتی از طریق خط تلفن (برای ارزانی قیمت) به برنامه ی درایور مودم سپرده میشه، و این مشکل ایجاد می کنه، که در مودم های اکسترنال به دلیل عدم وجود این مشکل لینوکس رو پشتیبانی میکنه! باز این سوال رو در تاپیک مودم ها مطرح کنید دوستان بیشتر راهنمایی می کنند.
سلام
من قبلا ubuntu 8.04 داشتم وقتی سی دس رو میزاشتم تو کامپیوتر یه صفحه میومد که من گزینه
instal inside windows رو انتخاب میکردم و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشد
بعد من super ubuntu 9.1 رو با حجم یه گیگ دانلود کردم ولی اصلا تو ویندوز ران نمیشد
بعد فهمیدم برنامه ایی که ابونتو روتو ویندوز اجرا میکنه
اسمش wubi
حالا ایا من میتونم با wubi9.1 دی وی دی super ubuntu 9.1 رو نصب کنم؟
ایا سیستم کند نمیشه؟
من میخام مثل قبل گزینه
install inside windows رو انتخاب کنم
ایا امکان داره؟
یعنی من میخام start up اول کامپیوتر مثل قبل فقط دو تا گزینه داشته باشه
اینکه من نسخه سو پر اونتو دارم نه ابونتو معمولی ایا مشکلی بوجود نمیاره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فهرست مطالب رو حتما نگاه کنید