حسابان انرژي اتمي (دوجلدي ) يا مبتكران ( محمود نصيري )نقل قول:
رياضي 2 تست هم گاج خيلي خوبه پاسخ هاي تشريحيش .
حسابان انرژي اتمي (دوجلدي ) يا مبتكران ( محمود نصيري )نقل قول:
رياضي 2 تست هم گاج خيلي خوبه پاسخ هاي تشريحيش .
من هموشونو آبی قلم چی دارم+پرسش های 4 گزینه ای ریاضیات 2 مبتکران تالیف ابوالقاسمی
همونا خوبه اگه نه کتابی معرفی کنید که پاسخ های تشریحیش واقعا خوب باشه
نقل قول:
سلام
کتاب گاج سبز هم به نظر من کتاب خوبیه و بند بند کتاب را توضیح داده !اما به نظر من برای دانش اموز پیش دانشگاهی چندان مناسب نیست چون خیلی وقت گیره اما برای ما سومی ها و همچنین دومی ها عالیه !!اما من در ادبیات بیشترین مشکلم در بخش قرابت معنایی است و ناراحتم که تو کنکور باید چی کار کنم ؟!!!اصلا چندتا سوال از این بخش میاد؟!!!:41::41: ببینم این کتاب هامون سبطی که مال قرابت معناست چه جوریه ؟!!!:20:
نقل قول:
من در چند صفحه پیش آدرس لیست کتابهای معرفی شده که دو تاش هم از خودمه رو نوشتم . برو به این صفحه . من یه پست زدم . تو اونجا از دوباره 5 تا ادرس هست . تو اونها میتونی توضیحات مربوط به هر کتاب اموزشی و تستی رو بخونی .
من فکر میکنم تمام کتابها در این تاپیک مورد نقد و بررسی قرار گرفته . والان وقت خوندنه . وقت رو هدر ندهید .
ولی اگه کسی مایله بگه من از دوباره یه پست در مورد کتابها بزنم . البته با اجازه پیشکسوتان . شماها همتون استادید .
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=325
در خدمتم . محمدامین
فکر کنم 30 درصد سوالات قرابت معنایی باشه یعنی 8 تانقل قول:
سلام محمد امین جاننقل قول:
خسته نباشی
آقا لطف بکن یه پست بزن واسه کسایی که دیر شروع کردن و بهترین کتابهای آموزشی و تستی رو معرفی کن؛ ضمنا اگه بتونی یه بررسی کتاب خلاصه هم واسه هر درس بزاری بد نیست (مخصوصا کتابهای گاج، کانون فرهنگی و مبتکران) . آخه یه سری کتابها دست بچه ها هست که نمیدونن با همونا برن جلو یا کتابای پیشنهادی شمارو بخرن
شرمنده زحمت میشه!
مرسی
نقل قول:
منظورت از کسایی که دیر شروع کردن چیه ؟ دانش اموز پیش دانشگاهی رو میگی که دیر شروع کردن واسه کنکور ؟
باشه میزنم تو این چند روز ی که هستم . اما رای دوستانه دیگه هم شرطه .
نمیدونم دوستان نیاز میدونن یا نه ؟ . به غیر از شما یه نفر دیگه هم اینکارو میخواست .
ولی شما منتظر باشین . یکم سرم شلوغه .
در خدمتم . محمد امین
نیاز می دانیم.:)
خوشخوان 2 سری کتاب فیزیک داره یکی کل 3 سال دبیرستان تو یه کتاب و یه نوع هم جداجدا است.شما کدومو می گید؟نقل قول:
خیر 5 سالش.نقل قول: