25 تا پيدا كرد
Printable View
25 تا پيدا كرد
نقل قول:
درست شد
مرسي واقعا دمت گرم يه ويندوز عوض كردن جلومون انداختي
ولي يه سوال
اين مشكل از كجا اومده بود؟
واسه چي اين اتفاق مي افته و بعد پاك كردن اين anti malware باز بر مي گرده يا بعد تموم شدن يك ماه؟
بازم يه دنيا مرسي
این مشکل بخاطر تغییر در کلید های رجیستری ویندوز به وجود میاد که این تغییر توسط یک بد افزار ایجاد میشه.نقل قول:
آره خوش اتومات آپدیت میشه ولی من قبل از اینکه دوستمون بگن نصب کرده بودم ولی به خاطر نبود حجم آپدیت نکرده بودم که دو تا مال ویر پیدا کرد که یاهوو درست نشدنقل قول:
اما با دیدن پست این دوستمون که با اطمینان گفته بودن رفتم آپدیت کردم و دیدم 5 تا دیگه پیدا کرد که دیگه همه چی اوکی شد
خوب دیگه شما که دیگه خودت اینکاریه اینجور مال ویر ها و یا تروجان ها معمولاً با نرم افزارهای نامعتبر و اینترنت وارد سیستم میشننقل قول:
فکر هم نمیکنم بعداً برگرده اصلاً منطقی نیست که برگرده چون این نرم افزار خودش کلین میکنه
با سلام
من تازه کارم و هر چی هم دنبال برنامه yahoo messenger aarchive decoder گشتم نتونستم نسخه ی کرک شدشو پیدا کنم:41:
میدونم تو این تاپیک هست ولی پیداش نکردم
کسی هست که بتونه لینک دانلود با کرکشو بگه؟
یا حداقل ادرس فروم رو بده برم پیداش کنم
ممنون
مشكل اينجاست من بعد از اپديت كردن اپرا اين مشكل رو پيدا كردمنقل قول:
خيلي جاهام ديدم كه اين موضوع بيان شده بود
ولي مرسي از راهنمايياتون
کسی میتونه جواب من رو بده؟نقل قول:
با یک ID دیگه تست کنید ببینید مشکل برطرف میشهنقل قول:
دقت کنید تاریخ تولدی که تو ID خودتون ثبت کردید از 18 سال بیشتر باشه و گاها 21 سال بیشتر
سلام.مسنجر من ورژن 10 هست.اما همیشه برای آن شدن باید بارها ریکوئست بزنم تا بالاخره آن شه.مشکل کجاست؟
مشکلات مختلفی میتونه باشه و به مشکل خاصی نمیشه تنها اشاره کردنقل قول:
از isp تا خود ویندوز میتونه باعث بروز این مشکل بشه ولی بیشتر از isp هست که این مشکل بوجود میاد
افت سرعت و مشکلات ویندوز از قبیل ویروس و ... هم میتونه از عوامل احتمالی باشه