سلام.نقل قول:
میشه بگید این چه سرویسیه؟
ممنون :11:
دوستان یه مطلب بسیار مهم دارم براتون.
در پست بعدی میگم...
منتظر باشید
Printable View
سلام.نقل قول:
میشه بگید این چه سرویسیه؟
ممنون :11:
دوستان یه مطلب بسیار مهم دارم براتون.
در پست بعدی میگم...
منتظر باشید
سلام به همگی..
بدون مقدمه میرم سر جریان اصلی...
حقیقتش اینه که من حدود دو ماه و نیم پیش، یه ایمیل داده بودم به مدیر هماراسیستم آقای جلیل زاده.
(البته به مدیران دو تا ISP ی دیگه هم ایمیل زدم ولی خبر نشد که نشد.)
من در این ایمیل چند تا نکته اساسی که مورد بحث بین ما و بقیه افرادی که از اینترنت استفاده میکنن اشاره کرده بودم و همچنین، از ایشون خواسته بودم که به این تاپیک بیان و از نزدیک حرفهای یوزرها رو بشنوند.... اینطوری بهتر میتونن تصمیم گیری کنند و شنیدن حرف یوزرها باعث پیشرفت اوضاع میشه.
ایشون هم قوبل کردند و اومدند بعضی حرفا رو شنیدند. (ظاهرا هم خوشحال بودند از اینکه برخی موارد رو شنیدند)
(دقیقا زمانی بود که symk و Bh_hellboy باهم بحث و جدل میکردند :دی)
خب حالا از اینا بگذریم.
ایشون هم نقد بسیار خوبی برای تمام حرف و حدیثا در مورد همارا واسم ایمیل کردند....
در آخر ایمیل این جملات رو نوشته بودند:
خب حالا که میبینم اشکال از من بوده... چون مستقیما آدرس این تاپیک رو داده بودم و باعث یه انحراف فکری شده بودم و اون هم این بود که اینطور فکر بشه که کل انجمن، شامل همین تاپیک میشه و در اینجا هم در مورد ADSL تبریز بحث میشه.نقل قول:
در خاتمه جا دارد که از تمام اعضای آن فروم که با حضور فعال خود و انتقادات باعث ارتقا و توسعه سطح کیفی (البته استاندارد مخابرات ایران!) تلاش می کنند، تشکر و قدردانی نموده و در صورت تمایل میتوان در یک جلسه حضوری با مدیران فروم نسبت به بررسی موارد مطروحه اقدام کرد.
ولی من چیزی در مورد این اشتباه فکری بهشون نگفتم.
در هر حال....
چند روز پیش هم دراینجا گفته بودم که یه نامه نوشتم واسه شون....
امروز جواب اون نامه اومد.
این بود:
خب....نقل قول:
دوست عزیز
از اینکه به پیام شما بعلت برگزاری نمایشگاه در خارج از کشور فعلا نتوانستم جواب بدهم پوزش میخواهم. در اسرع وقت اقدام خواهد شد.
با وجود این همچنانکه بخاطر دارم جهت تبادل مطالب و نقطه نظرات اعلام کردم که جلسه ای برگزار شود که جوابی از طرف شما دریافت نشد.
با تشکر
منم یه ایمیل دیگه دادم و قضیه انجمن رو براشون توضیح دادم و اینکه ما در اینجا چه کسانی هستیم و چیکارا میکنیم.
(البته لطفا فکر نکنید که طوری حرف زدمکه همه چیز خراب شده :دی.... نه.... اصلا اینطور نیست.... کاملا مثبت حرف زدم و فقط برخی حقایق رو گفتم)
و درآخر هم بهشون گفتم که اگه بازم مایل هستند جلسه ای تشکیل بشه (که بین برو بچه های این تاپیک و ایشون خواهد بود) من از دوستان دعوت میکنم....
این تقریبا تمام اون چیزی بود که باید میدونستید...
موفق باشید :11:
اگه واقعآ گوش شنوا برای شندیدن مشکلات ما داشته باشن که عالی میشه!نقل قول:
والا من هر بار میرم تمدید کسی حتی جواب سلام نمیده چه برسه به گوش کردن به مشکلات, ولی اگه این اتفاق واقعآ بیفته خیلی خوب میشه و ایشون هم مثل دوست لایزری عزیزمون از نیازها و مشکلات ما باخبر میشن.
خب نمیخواستم اینو بگم، ولی حقیقت اینه که دلیل اینکه به چند تا ایمیلم جواب دادند اولش اینه که احتمالا ایشون ادم خیلی منطقی ای هستند... و دوم اینکه تعریف نباشه من خیلی خوب حرف زدم.. :دینقل قول:
دقیقا از چیزایی گفتم که میخواستند مدتها پیش بشنوند.... :27:
آهان راستی!
یه هویی بر ندارید سر خود ایمیل بدید همه چیز رو خراب کنیداااااااااا (با شخص خاصی نبودماااا )
ممنون:11:
من فکر نمیکنم شخص ایشون جواب میلهای شما رو داده باشند احتمالآ منشی, مشاوری کسی بوده :دینقل قول:
نه بابا به کی میل بزنیم؟بگیم چی؟:13:
حالا از چی براشون گفتی توحید جان؟
نمیدونم والله...نقل قول:
البته فکر نکنم... چون یه منشی هیچ وقت نمیتونه از طرف خودش اونطور قاطعانه جواب بده و رفع شبه کنه... و همچنین بگه بیاید باهم در یه جلسه بحث و تبادل نظر بکنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در نامه قبلی؟ خب اگه جوابها رو ببینید سوالها کاملا مشخص میشه.نقل قول:
حالا سر فرصت از جواب ایشون به نامه قبلی یه عکس میگیرم و میذارم اینجا ببینید در چه مواردی صحبت شده.
در این نامه هم گفتم که چرا سرعتها رو افزایش نمیدید؟ چرا قیمت ها رو کاهش نمیدید واز اینحرفا :دی
منتها کاملا به شکل دیگه ای گفتم.... (خیلی مودبانه و خیلی .........!)
:11:
128 کلاسیکنقل قول:
نقل قول:
براتون از سرویس 128 یک ساله با ترافیک 15 گیگ یه تست میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13: مگه همارا سرویس کلاسیک 128 داره؟؟؟ !نقل قول:
احتمالا منظورتون همون کلاسیک 256 باشه. درسته؟
راستی دوستان یه خبر بد.!!!!!!
قراره سرعت اینترنت به دلیل برخی مسائل!! برای شهرهای مختلف کم یا زیاد بشه !!!! :41:
ما گفتیم وزیر جدید بیاد بهتر می شه ولی مقه اینکه این ره که می رویم به هیچستان است...
تا زمانی که فکرا عوض نشه و فقط به فکر محدودیت باشیم به هیچ جا نمی رسیم...
منظور دوستمون سرویس 512~128 یا همون سرویس کلاسیک همارا بود.نقل قول:
منبع خبر؟