آقا کسی نسخه خزنده یاهو مصطفی انصار فول ورژنش رو نداره البته نسخه 3.0 منظورمه ؟
Printable View
آقا کسی نسخه خزنده یاهو مصطفی انصار فول ورژنش رو نداره البته نسخه 3.0 منظورمه ؟
بازم سلام؛
كسي ايميل بمبر نداره در راه خدا بذاره برام؟
مرسي.
سلام من يه مشكلي كه حديدن پيدا كردم مشكل اين كه نمي تون كسي رو به ليستم ADD كنم هرچي كه ياهو عضوش مي كنم نمي شه علانم ورژني كه دارم 7.0.0.437 هستش نمي دون بايد چي كار كنم هر كارذي كردم نشود از طريق سايت ياهو add كردم بازم نشود
اينجا چي سوت كوره اصلا" كسي جواب نميده يعني چي
سلام...........نقل قول:
دوست عزيز، من تا جايي كه بتونم جواب ميدم........... اما خوب فعلا درگير امتحاناتم........... انشاالله بعد از امتحان جواب ميدم............ احتمالا دوستان ديگه هم اين روزا سرشون شلوغ باشه و فرصت نداشته باشن جواب بدن............
موفق باشيد :)
برنامه ای که پسورد ستاره ای رو میخونه.واسه messenger8رو اگه کسی بزاره ممنون میشم.
x-pass v2.2رو دارم ولی رو messenger8 کار نمیکنه.
مرسی
یه بوتر قوی که بدون مشکل رو یاهو 8 کار کنه. آنتی بوتر یاهو تونل هم برای یاهو 8 اگه کسی داره بزاره ممنون میشم/.
سلام
دوستان یه سوال یاهو اون سوالات امنیتی که می پرسه اول ثبت نام برای وقتی که طرف یادش می ره پسوردشو من یادم نیست حالا اگه یه روز آی دی من هک شد می تونم اونو برگردونم ؟ البته هنوز هک نشده
می شه کاری کرد که اون اطلاعات امنیتی رو الان ببینم و یادداشت کنم و یه رو مبادا؟
اگه ميشد ديد كه هكرم مي تونست ببيندش!!!نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال یاهو اون سوالات امنیتی که می پرسه اول ثبت نام برای وقتی که طرف یادش می ره پسوردشو من یادم نیست حالا اگه یه روز آی دی من هک شد می تونم اونو برگردونم ؟ البته هنوز هک نشده
می شه کاری کرد که اون اطلاعات امنیتی رو الان ببینم و یادداشت کنم و یه رو مبادا؟
می دونم راهی نداره
مثلا اکان رو پاک کنم و دوباره بسازم عین همون آی دی رو می شه ؟