کیفیتش از همه بالاتره! موتور بهتری داره! ترمز های قوی تری داره! قیاقه بروزتر و جذاب تری داره! بازم بگم؟نقل قول:
میشه بگید eo چه مزیتایی داره که از بقیه بهتره.قیمتشم اگه میشه بگید
کیفیتش از همه بالاتره! موتور بهتری داره! ترمز های قوی تری داره! قیاقه بروزتر و جذاب تری داره! بازم بگم؟نقل قول:
میشه بگید eo چه مزیتایی داره که از بقیه بهتره.قیمتشم اگه میشه بگید
اگه اتومبیل صفر میخواید من آوانته و سراتو رو پیشنهاد میدم اما اگه دست دوم مشکلی ندارید و بالا بودن خرج ماشین هم براتون مهم نیست ماکسیما دست دوم هم میتونه یه گزینه خوب باشه!نقل قول:
مي خوام 30 ميليون ماشين بگيرم
جاش زياد باشه 4-5 نفر هم توش جا بشه
مصرفش هم كم باشه
سلام ،
من می خواهم یک اس دی v8 معمولی رنگ سفید بخرم . این اس دی مدل 88 است و سند دوم است تاریخ سند و تاریخ شروع گارانتی 88/05/22 است فروشنده برنده بانک است. در ضمن زیر رکاب سمت راننده فرورفتگی به اندازه 5 تا 10 سانت دارد که رنگش نریخته است. آیا قیمت 16200000 تومان برای خرید آن مناسب است و یا نه ؟ در ضمن چه دیاگی برای تست موتور و سایر اجزای داخلی ماشین بایستی انجام داد که ماشین مشکل دار نباشد.
با تشکر
حمید رضا
قیمتش رو بد نمیگه! بخر! واسه دیاگ هم میبری نمایندگی مجاز خودشون برات دیاگ میزنن! دیاگ چیزی نیست که بخوای بخری خودت بزنی! اگه کد خطایی چیزی وجود داشته باشه برات پاک میکنن!مطمئن باش اگه ماشین مشکل دار باشه بدون دیاگ خودت میفهمی!نقل قول:
پیکان 83 بدون تصادف خیلی تمیز سفید چند بفروشم؟
همه چیزش سالم و فابریک
ممنون
سلام.دوستان مزدا3 2000 یا 1600؟
سلامنقل قول:
اگه منظورتون اینه که موتورش 2000 هست یا 1600
موتورش 2000 هست :31:
با قدرت تقریبی 148 اسب فکر کنم
اگه منظورت اینه مزدای 200 یا مگان 1600 بازم مزدا :31:
کلا منظورتون چی هست؟؟:20:
همون اولی منظورم بود.مرسی داداش.کارت سوخت نداره؟:40::11:نقل قول:
قربانت وظیفست :11:نقل قول:
کارت سوخت هم داره
چون حجم موتورش فکر کنم 1999 سی سی هست
و ماشین های 2000 و زیر 2000 تولید داخل کارت سوخت دارن
سلام. می خواستم اگه میشه بگید ورنا اتوماتیک بهتره یا 206 اتوماتیک؟اگه میشه یه بررسی کلی رو 2 تاش بکنید ممنون میشم.