من وقتی 10 دقیقه به موس دست نمی زنم یا دگمه کیبورد رو نمی زنم صفحه اسکرین سیور ظاهر میشه ولی چند دقیقه بعد از اون هم صفحه مانیتور خاموش میشه و چراغش به حالت چشمک زن در میاد,چطور می تونم زمان خاموش شدن مانیتور رو عقب تر بندازم یا کلا کنسلش کنم؟
Printable View
من وقتی 10 دقیقه به موس دست نمی زنم یا دگمه کیبورد رو نمی زنم صفحه اسکرین سیور ظاهر میشه ولی چند دقیقه بعد از اون هم صفحه مانیتور خاموش میشه و چراغش به حالت چشمک زن در میاد,چطور می تونم زمان خاموش شدن مانیتور رو عقب تر بندازم یا کلا کنسلش کنم؟
تو xp
رو صفحه راست کلیک کن برو به قسمت properties
بعد screen saver
که اونجا میتونی زمان اسکرین سیور رو زیاد کنی که دیرتر بیاد
و بعد power
که میتونی مشخص کنی که مانیتور خاموش بشه مثلا نوشته After 20 minutes.
که میتونی بذاریش روی Never که هیچوق خاموش نشه.
=========================
ایکس پی دم دست نیست وگرنه بهتر توضیح میدادم!
دوستان وقتی ایکس پی بالا میاد و شروع میشه برنامه هایی که نصب کردیم اکثرشون میان و (مثل بابی لون) کنار تاریخ پایین صفحه و رم رو شلوغ میکنن
چطوری میشه اینا رو غیر فعال کرد؟
آخه اومدن وینمپ تو این قسمت و شلوغ کردن رم که فایده ای برام نداره رو چطوری یه کاری کنم که اصلا فعال نشه(وقتی ویندوزه شروع میشه)؟
ممنون
سلامنقل قول:
برو تو Run بنویس msconfig .
در پنجره ای که باز میشه در سربرگ Startup برنامه هایی که نمیخوای بیان بالا تیکشونو بردار .
بعد وقتی صفحه رو OK میکنی یه صفحه کوچولو میاد در اونجا Restart Now رو انتخاب کن .
موفق باشید :40:
سلام.نقل قول:
هر کدوم از این برنامه رو باید در تنظیمات خودشون غیر فعال کنید تا هنگام بالا اومدن ویندوز اجرا نشن. مثلا برای Winamp روی همون آیکونش در Tray کلیک راست کنید و Disable Winamp Agent رو بزنید. در Option هر برنامه معمولا در تب General گزینه ای شبیه Run When Windows Starts یا Run When I Log On To Windows یا ... هست که اگر تیک خورده باشه برنامه اجرا میشه.
در Run بنویسید msconfig در تب Startup نیز می تونید خودتون مواردی رو که برای اجرا هنگام بالا اومدن ویندوز تعیین شدن مدیریت کنید.
موفق باشید.
قربونه دستتنقل قول:
میگم حالا اگه همشونو دی ایبل کنم ، مشکلی که پیش نمیاد؟
مسلا توشون چیزی باشه که برا بالا اومدن ویندوز نیاز باشه و اونو دیس ایبل کنم بعد ویندوزه بالا نیاد
ممنون
سلامنقل قول:
فقط آنتی ویروس و ctfmon رو غیر فعال نکن.
اگر خواستی بسته به نیازت میتونی هر کدوم رو غیر فعال کنی.
موفق باشید :40:
سلام
اگه توي system configuration utility توي تب general تيك process system.ini file و process win.ini رو بردارم مشكلي پيش مياد؟
ممنوننقل قول:
سلام
فقط آنتی ویروس و ctfmon رو غیر فعال نکن.
اگر خواستی بسته به نیازت میتونی هر کدوم رو غیر فعال کنی.
موفق باشید
پس اونایی که تو سیستم هستن رو غیر فعال نکردم
سوال کم بود امیر خان:خخخخخنقل قول:
اگه توي system configuration utility توي تب general تيك process system.ini file و process win.ini رو بردارم مشكلي پيش مياد؟
نه اخه ميخوام تيكشون رو بردارم ولي مشكوكم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بردارم؟ يا نه؟نقل قول:
سوال کم بود امیر خان:خخخخخ