نقل قول:
خوشم میاد هیچ انجمن و تایپیکی مثل اینجا بساط جنگ و دعوا برپا نیست....
از الان بگم من بیطرفم ولی یه نکته ای بگم که منظور از جزییات اینه که مثلا بخواهیم روی یه جای عکس زوم کنیم
درسته که 3 مگا پیکسل صفحه lcd های 20 اینچ هم پر میکنه ولی اگه حتی 12.5 درصد روش زوم کنیم تار میشه
اونموقع دیگه به درد روتوش و اینا نمیخوره
به جرات میتونم بگم نصف صفحات این تایپیک کل کل هستش
ما کوچیک همه هم هستیم از راهنمایی های همه هم استفاده کردیم ولی این رسمش نیست...
اولن که جنگ و دعوا نیستش دوست جان.. داریم مباحثه فنی میکنیم حالا یخورده اگه جدی بودش دلیل نمیشه شما اینحرف را بزنی!!!! دعوا!!! عجیبه والا!!! :19:
دومن اون دوستمون هیچ صحبتی از زوم نکردن وگرنه هر آدم مبتدی هم این را میدونه که واسه زوم زیاد نیاز هستش که رزولوشن و کیفیت رنگ بالا باشه.. در ضمن 3MP از لحاظ فنی کلی جای زوم کردن داره هنوز.. :46:
سومن شما بعد از اینکه عکس خام RAW یا هر فرمتی که از دوربین گرفتی را روتوش کردی اوونوقت باید ابعاد و حجمش را کاهش بدی و آرشیو کنی نه اینکه طبق حرف شما اول کوچک کنی بعد روتوش!!!:18:
چهارمن من گفتم اکثر عکسهای عادی را دلیلی نداره با حجم بالا آرشیو کنیم نگفتم که همه ی عکسها را!!!
پنجمن موضوع صحبت به نظر اینجانب بیدلیل به این سمت رفته.. چون بنده یه مطلبی بصورت مستدل راجع به عکاسی پی در پی دوربینS2000HD عرض کردم.. :46:
ششمن اون دوستمون یه مطلب کاملن اشتباه از خودشون در اینجا گفتن که بنده موندم با توجه به کدوم منبع این را فرمودن؟؟ در کجای سایت dpreview که لینکش را داده بودم این را گفته؟؟ توجه کنین>>
نقل قول:
این 13.5 فریم در ثانیه در حالت 3 مگاپیکسله. روی 10 مگاپیکسل سریعتر از 1.1 فریم جواب نمیده.
:18::18:
dpreview همونطور که دو صفحه قبل نوشته بودم داره میگه>>
High speed continuous shooting: Capture the action with continuous shooting of up to 13.5 frames per second at Max 33 frames in 3 mega pixel mode
اگه حالت کلکل داشتش بنده عذرخواهی میکنم:11: ولی حس کردم اطلاعات اشتباهی دادن و باید تذکر داده شه