نقل قول:دوستان موقع ورود به بازی گزینه Partner Reaction یا یه همچین چیزهایی رو Yes بزنید این اتفاق میفته و حتی جای زخم ناشی از گلوله رو هم نشون میده ، ولی همونطور که گفتید خون کم نمیکنه .نقل قول:
Printable View
نقل قول:دوستان موقع ورود به بازی گزینه Partner Reaction یا یه همچین چیزهایی رو Yes بزنید این اتفاق میفته و حتی جای زخم ناشی از گلوله رو هم نشون میده ، ولی همونطور که گفتید خون کم نمیکنه .نقل قول:
آقا من چند تا مرحله بازی کردم اصلا حال نکردم:41:.....wolfenstein خیلی بهتر بود.
دوستان کسی میتونه کمک کنه مرحله 5 بازی میگه c314 نیست کسی داره خیلی جای حساسی رسیدم
سلام به همه دوستان
من تمام فایلهای c10 , c12 ,c13 ,...... را دانلود کردم و تا مرحله 5-2 پیش رفتم ولی بعد از اینکه وارد در میخوام بشم میپره بیرون و این دفعه دیگه نمیگه فایل کمه پیغام میده :
"
RE5DX9.EXE Fatal application exit
inflate:invalid block type: -3
"
چیکار باید بکنم؟آیا مشکل از directx هستش؟
برای منم همین جا میاد بیرون ولی میگه 314 cمیخامنقل قول:
نقل قول:نقل قول:به جای این کارها برید نسخه 2 دیسک پردیس کامپیوتر که سالمه رو بگیرید.نقل قول:
دوست من منم همین مشکل رو داشتم میتونید patch جدید رو که 1DvD هست تهیه کنید بعد با اون patch یه بار Repair کنید و فایل ها رو هم دوباره نصب کنید مشکل حل میشه و ودیگه مشکلی نخواهید داشت من بالاخره تمومش کردم!نقل قول:
کسی نیست فایل 314 بزاره خواهش میکنم
نقل قول:دوستان اگر مشکل از Directx هست به لینک زیر مراجعه کنید :نقل قول:
اما تو یه فروم انگلیسی نوشته بودن با نصب مجدد بازی مشکل حل شده .کد:http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
در صورتی که بخواهید این بازی رو بخرید ، پیشنهاد می کنم از P30world بخرید و خیال خودتون رو از هر نوع مشکلی راحت کنید :11: