اگه منظورت اینه که تورزولوشن 1680x1050 بازی کنی پر واضح است که 10 فریمم عمرا رو متوسط نمیگیری رو 1680x1050 کلا رو 9600GT به بالا فکر کن نه تازه فقط Crysis ... من خودم چون رو این رزولوشن کار میکنم میدونم .نقل قول:
Printable View
اگه منظورت اینه که تورزولوشن 1680x1050 بازی کنی پر واضح است که 10 فریمم عمرا رو متوسط نمیگیری رو 1680x1050 کلا رو 9600GT به بالا فکر کن نه تازه فقط Crysis ... من خودم چون رو این رزولوشن کار میکنم میدونم .نقل قول:
دقیقا همونطوری هست که گفتند. برای بازی در رزولوشنهای بالا نیاز به کارت گرافیک قوی دارید.نقل قول:
دوستان کسی اینو ندیده؟نقل قول:
قيمت اينا رو نداري؟ و اينكه چند مگ رم هستند و رمشون DDR چنده؟ من يه هفته پيش پاساژ ايران گشتم ولي فقط گيگا 512 مگ پيدا كردم تازه اونم DDR2 بود.نقل قول:
برای رده 70 تا 80 هزار تومان هم ATI Radeon HD 3650 که باز هم برندهای Sapphire, Palit, PowerColor توی بازار پیدا میشه.
دقیقا مدل PowerColor AX3650 512MD3-P با حافظه 512MB GDDR3 توی بازار با قیمت 92 هزار تومان هست.نقل قول:
مدل دقیق بقیه رو مطمئن نیستم ولی مدلهای Sapphire و Palit ؛ DDR2 هستند.کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131088
سلام
من میخوام کارت گرافیک جدیدی بخرم که بامادر برد من که PCI Express 1 سازگار باشه
بنظر شما ازبین NVIDIA GeForce 9800 GTX و GeForce 8800 GT کدومو بخرم بهتره
قیمتشون رو هم بگید ممنون میشم
سلام
کارت گرافیک من nvidia 6600 gt میخاستم ببینم موقع پخش فیلم یا دیدن کانال های ماهواره با prog --- با یک مانیتور 22 اینچ مشکلی برام به وجود میاد یا نه برام بازی مهم نیست فقط فایل های ویدیو یی hd و غیره میخوام ببینم کم میاره یا نه تو حداکثر رزولوشن ممکن
HD3650 با رم ddr3 کسی قیمت داره؟
از کجا میتونم تهیه کنم؟
8600GT هم میگن ارزون شده ها XFX شندیم 85 تومن ..
نه مشکلی به وجود بعیده بیاد فقط زمان دیدم FullHd بار احتمالا بیشتر میفته رو CPU تون ولی مشکلی نداره . من خودم یه نوتبوک لکنتی دارم Radeon 9200 با Centrino 1.7 باهاش HD 720p میبینم البته CPU در طول فیلم اکثرا بالا بالاها سیر میکنه ولی بدون افت فریم تقریبا پخش میشه فقط رویه FullHD 1080P چند بار تست گرفتم افت فریم داره و براش سنگینه .نقل قول:
سلام
کارت گرافیک من nvidia 6600 gt میخاستم ببینم موقع پخش فیلم یا دیدن کانال های ماهواره با prog --- با یک مانیتور 22 اینچ مشکلی برام به وجود میاد یا نه برام بازی مهم نیست فقط فایل های ویدیو یی hd و غیره میخوام ببینم کم میاره یا نه تو حداکثر رزولوشن ممکن
نقل قول:
ممنون میشم بگی از کجا میتونم PowerColor ای که گفتی رو تهیه کنم.