خوبهنقل قول:
مباركه
Printable View
خوبهنقل قول:
مباركه
ببین تو کیس شما همون P5Q-E پیشنهاد میشه ولی الان سخت بتونی پیدا کنی (قیمتشم احتمال زیاد منطقی نیست)نقل قول:
مشخصات جامع تر از I45 اینکه:
کلا این مادربرد برای اورکلاک مناسبه ولی این به این معنی نیست که از چهت های دیگه خوب نیست. البته اون قابلیت های اضافی P5Q ها رو نداره.کد:http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365
من شخصا با بودجه شما میرفتم سراغ همین.
اگه خواستی رکورد هایی که با این مادربرد زده شده میذارم.
منم شخصا باهاشون کار نکردم ولی توی دنیا صدا کردن و دوم اینکه الان بایواستار توجه خاصی رو روی ایران داره.
سهمشون از بازار توی ترکیه توی چند سال اخیر یک افزایش خیره کننده داشته و میخوان تجربشونو روی ایران هم تکرار کنن.
در نهایت انتخاب با خودتونه. :46:
یه مادر برد که cpu چار هسته ای و رم با باس 800Mhz رو ساپورت کنه معرفی کنید(تا 80 تومن).با کارتهای nvidia هم سازگار باشه؛ اورکلاک هم زیاد مهم نیست.
دوتا سوال هم دارم:
چیپ ست p45 با چیپ ستهای قبلی چه تفاوتی داره؟ پرفورمنسش خیلی بهتره؟
PCI E 2 برای چه کارتهایی لازمه؟
مادربورد بایواستار با چیپ P35 حدودا 80 تومان با گارانتی صباراهبر.نقل قول:
اگه ممکنه مدلشو هم بگیدنقل قول:
Biostar TP35D2-A7نقل قول:
جالب بود دوست عزیز. با این وضع سری Q ، میرم همین مدل رو میگیرم.نقل قول:
تفاوت اصلي PCI-Express 2.0 هست شما ميتوني مادبرد با چيپ P43 بگيري كه اونم PCI-Express 2.0 هست منتها ارزونه ECS با چيپ P43 چند وقت پيش 78 تومن بودنقل قول:
كارتهاي گرافيك سري 3000 به بعد ATI و سري 9000 به بعد NVIDIA ه PCI-Express 2.0 هستند
مادربورد BIOSTAR A740G-M2 به قيمت حدودي 65 تومان
اين مادربورد AMD ساپورت هست و چيپست AMD740G/SB700 روش نصبه و گرافيك آنبورد هم ATI HD2100 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من تو اين رنج قيمت اين مادربورد يه انتخاب ايده آل هست ولي خب بايد ديد اين مادربورد در عمل چطور جواب ميده
ببخشین که این پست رو اینجا دادم اما احتمال دادم که چون تازه سیستم رو ارتقا دادم ( شهاب جان بردم رو دوباره عوض کردم!) باید اینجا بپرسم!
من سیستممو تازه ارتقا دادم دوبار تو ارتقا بردم رو عوض کردم اما تو این برد درایو صوتی اصلا نصب نمیشه
MB: GA m56s-s3
CPU: AMD athon 64 x2 5000+
RAM: patriot 1024
VGA: xfx 8500gt 512
هنگام نصب درایو صوتی از سی دی مادربرد این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار شنیدم که یکی میگفت تو این مادربرد باید اول صوتی رو نصب کنی یا LAN رو ! یه همچین چیزی!
خواهش میکنم کمک کنید