مال من 33 است ، یعنی بهم انداختنش؟نقل قول:
Printable View
مال من 33 است ، یعنی بهم انداختنش؟نقل قول:
من نازه این گوشیو گرفتم و میخواستم ببینمکه آپدیت گوشی چه جیزهایی به من میده؟نقل قول:
و ریسکش چقدره؟
فکر میکنم با توجه به اینکه نرم افزار رو از سایت خود سونی میگیریم نباد ریسکی داشته باشه ، نه؟
یه سول دیگه فلش گوشی چطور کارمیکنه؟
در حالت standby ساعت و تاریخ و مسج و میس کال وغیره مثل اکثر گوشیها نشون داده بشه ، البته وجود مسج یا میس کا توسط اون چراغ کوچکولوهه نشون داده میشه
نمیدونم والا . فقط میدونم که حال اومد:5:نقل قول:
bst-33 هه هه هه به منم انداختن:8:
ولی گوشیم اصله هاااا:27:
1- :20:نقل قول:
2-ایراد نداره، ولی قبل ار اینکه بکشی به آیکون usb گوشی نگاه کن که دو تا فلش کنارش نباشه، چون اون موقع در حال کار کردنه و نباید بکشی.
3- برو به اینجا و اولین تیک رو بردار: tools> option
4-نمی دونم.
5-وقتی که فیلیپ بازه باید zoom رو تنظیم کنی. فیلیپ باز و بسته یه تنظیم واسه زوم دارن.
6- عجیبه! مطمئنی؟ ولی من یه چیزی پیدا کردم که به زودی میگم. باعث میشه صدای گوشی زیاد بشه. هنوز مطمئن نیستم.
آپدیت گوشی باعث افزایش کارایی گوشی میشه. سرعتش بهتر میشه. دوربینش. افزایش صدای اسپیکر و ...نقل قول:
مسلما مفیده، شک نکن.
منظورت از ریسک رو متوجه نمیشم. از چه لحاظ؟ هم برنامه ای که آپدیت رو می گیره و هم خود آپدیت واسه سونی اریکسون هست. از این لحاظ ترسی نداره. فقط شما باید درست انجام بدی عملیات آپدیت رو. اولین بار سخته، دفعات بعد دیگه راه میفتی.
(امروز فردا آموزش کامل آپدیت رو واسه همه می زاریم) :8:
اگه منظورت فلاش دوربین باشه: میری به قسمت setting بعد light و روی on تنظیم می کنی.
منظور جمله آخریت چی بود؟ سوالی، خبری، اعتراضی؟ من نفهمیدم :31:
اگه از دوربین و صدا بخوای بگذری سلطان p990 رو بگیرنقل قول:
عجب تعریفی:10:
شاید چون فروارد میکنی و شماره طرفی که sms داده رواظافه میکنه 2 تا میشهنقل قول:
اونو پاک کن عزیز:46:
3. اینی که میگم اصلا ربطی به کلوپ نداره (معذرت) ولی اگر بخوای لیست برنامه هایی که موقع STARTUP بالا میآن رو ببینی و بعضی هاشونو غیر فعال کنی اینجا بریدنقل قول:
run ==> msconfig ==> startup
4.فکر کنم کلفت تر شده،منم بدم اومده بود،و حدس زدم گیر از کجا بود و درستش کردم. باید 2 فونتی که داخلشون bold نوشته شده رو پاک کنی
7.هنگ میکنه، یه وقتی دیدی بی دلیل
قبلا اعلام شده که بر اساس ایمیلی که به شرکت سونی اریکسون زده شده بود، اظهار داشتند که باتری اصل این گوشی 33 میباشد، و 34 به تولید انبوه نرسیدنقل قول:
سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]