برو تو گزینه statistics ببین مقدار snr margin روی چند هست یه عکس ازش بزارنقل قول:
Printable View
برو تو گزینه statistics ببین مقدار snr margin روی چند هست یه عکس ازش بزارنقل قول:
Mode مودم رو گذاشتی روی T1.413 واسه همین ریت آپلودت 512 هست. بذارش روی adsl2 یا adsl2+ میره بالاترنقل قول:
دوستِ من این تغییرِ مد دستی هستش؟نقل قول:
(فکر میکنم باید فردا زنگ بزنم پشتیبانی بگم تغییر بدن)
البته الآن هم خوبه هر چند اذیت میکنه بعضی وقتا (مخصوصا آپلودِ عکس تو دراپ باکس نفسِ آدمو بند میاره :دی)
اما باز میشه باهاش کار کرد و کار راه میندازه.
خودت میتونی از قسمت Modulation مودم تغییرش بدینقل قول:
سلام. سرعت دانلود من به شدت نوسان داره و شبا نهایتاً 3 گیگ دانلود میشه. خط روی 4 مگ بسته شده و آپلود روی 512. مودم هم توی سرعت تاثیر داره؟ چجوری بفهمم مودمم خوبه و مشکلی نداره؟
اینم تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان نزدیکه 5 صبح هست که دارم میبینم بیش از دو ساعته به مشکل برخوردم
کلا الان هیچ سایت خارجی برام باز نمیشه. از یاهو بگیر تا فایرفاکس و bmw و .... !
تا قبل ساعت دو همه چیز اوکی بود اما بعد از ساعت دو و حدود یک گیگ دانلود همه چیز ترکید ! و فقط سرور های داخلی با سرعت بالا باز میشه.
زنگ زدم پشتیبانی و بعد از دقیقا یک ساعت ور رفتن با سیستم ما و 200 باز عذرخواهی گفتند درست میگید ، سرورهای خارجی از دسترس خارج شدند و ما اطلاع دادیم به لایه های بالاتر و فکر هم کنیم زیاد طول بکشه درست شدنش .... !
( حس می کنم این صحبت که تو توی ایران زندگی میکنی و چه انتظارات بیجایی داری و برو گم شو و با باز شدن سایت بانک ملی و سایت خاله نرگس حال کن ، توش مستتر بود ! )
حالا دوستان شب بیدار ما کسی هست که مشکل مشابه رو داشته باشه ؟؟
بنده تهران ام
و الان که چیز پی ان رو روشن کردم دیدم درست شد همه چیز
دوباره قطعش کردم دیدم کل سایت های خارجی دوباره باز نمیشه ... !
چه قدر عالی
بچه ها همه برند سایت خاله نرگس رو ببینن از این به بعد و برای تفریح میتونن به سایت کلاه قرمزی و برای تحقیق علمی به سایت بانک صادرات و ملی مراجعه کنن و از اینترنت قدرتمند موجود در یک کشور قدرتمند بهره ببرند.
نقل قول:نه. افزایش ریت آپلود از طرف کاربر امکانپذیر نیست. اصولاً پارسآنلاین اجازه نمیده شما مدولاسیون رو خودت تغییر بدی. اگه بخوای ریت بالاتر واسه آپلود بگیری باید زنگ بزنی پشتیبانی پروفایلت رو تغییر بدن.نقل قول:
این " اصولاً پارسآنلاین اجازه نمیده شما مدولاسیون رو خودت تغییر بدی" رو دوستان میتونن تست کنن ببین اصولا اینطوریه یا نه . تغییر مودولاسیون اگه از سمت isp روی auto گذاشته شده باشه از توی مودم کاربر امکان پذیره. ضمنا اینکه گفتم مودولاسیون رو تغییر بده واسه این بود که گاهی ریت ها مقداری روی گزینه های مختلف مثلا adsl2 یا g.dmt فرق داره .نقل قول: