برای منم چند دقیقه قطع شد رفتم روی بیست نت متصل بود تا اسیاتک مجدد متصل شد.نقل قول:
Printable View
برای منم چند دقیقه قطع شد رفتم روی بیست نت متصل بود تا اسیاتک مجدد متصل شد.نقل قول:
آسیاتک از دستی سرعت شبانه سرویس های دیگه رو کم میکنه تا همه شهاب بگیرن برای دانلود و پول بیشتری بدننقل قول:
- - - Updated - - -
آسیاتک از دستی سرعت شبانه سرویس های دیگه رو کم میکنه تا همه شهاب بگیرن برای دانلود و پول بیشتری بدننقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
پشتیبانی گفت هدیه ها سوخت میشهنقل قول:
پس همرو مصرف کنم بعد تغییر بدم :n02:
کسی از دوستان هست به پنل آسیاتک دسترسی داشته باشه جهت افزایش سرعت
دوستان چجوری میشه گیگ باکس خرید؟برای من فعال نیست!
بعد یه سوال: مرتب اینترنتم قطع میشه و باید مودمو خاموش روشن کنم تا درست شه چرا؟:n36:
تازگی ها پنل اسیاتک وقتی واردش میشم میگه مروگرتون فدیمی اه ابدیت کنید حنده داره وافعا :n08:
تو قسمت خرید ترافیک برین از پنل باید دو گزینه باشه یکی حجم معمولی و یکی هم گیگ باکس اگه گیگ باکسی داشته باشی دیگه نمیتونین گیگ باکس جدید بگیرین یا حجم سرشماری رو گرفتین حواست به زمان سرویس هم باشه اگه از این موردا نیست زنگ بزنین به پشتیبانی.نقل قول:
در مورد قطع و وصلی احتمالا خطت نویز داره باید زنگ بزنی به پشتیبانی برات چک کنه و خطتو رو سرعت خاصی ببنده یا نهایتا با فرستادن کارشناس مشکلو بررسی کنن ولی قبلش میتونی با مرورگر بری به آدرس 192.168.1.1 و از قسمت اطلاعات خطت یه عکس بزاری تا بتونم بیشتر راهنماییت کنم
وقتی تو asiadl نسخه دو سال پیش کروم رو میزاره معلومه نسخه جدید حالیش نیست که :n15:نقل قول:
جالبه یکم بیشتر با گزینه هاش ور میرم میگه خطایی رخ داده است و در سوابق شما ثبت میشود :n04:
ممنون از جوابت دوست عزیزنقل قول:
اینم عکس
سرویس من "پیشنهاد ویژه 96 گیگی آسیاتک ، 90 گیگ 90 روز، 6گیگ در 12 ماه سرعت تا 10 مگ" هست در حال حاضر
حالا اگه مشکل از نویز خط باشه میشه سرویسمو به یه خط تلفن دیگه که داریم لنتقال بدن؟خونه چند تا خط تلفن داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله متاسفانه خط شما 4 مگ بیشتر نمیکشه و با این وضعیت یا خطتون نویز داره که باید از سر خط چک بشه و یا به احتمال زیاد از مرکز مخابراتی مثل من دور هستین و هیچ کاریش نمیشه کرد اگه قطعی رو نمیتونین تحمل کنین زنگ بزنین تا خطتون رو 3 مگ ببندن تا راحت بشین البته قبلش از قسمت تنظیمات مودم این قسمت رو پیدا کنین و مثل شکل ست کنید و حتما annex A رو انتخاب کنید اگر M بود.نقل قول:
حتما تلفن خونه رو با اسپلیتر و به صورت جدا از مودم وصل کنید و مودم رو به یه پریز دیگه و بدون اسپلیتر وصل کنید.
اگه مشکل از دور بودن مرکز مخابراتی باشه با انتقال سرویس به خط دیگه که تو همون خونه هست مشکل حل نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نت بازم قطعه :n41: