من قبلا سرویس 1 مگ داشتم، دیروز سرویس 2 مگ گرفتم (محدود)
دانلود شبانم تغییر زیادی نداشته، همون مقداری که هر شب میگرفتم تقریبا همونو هم دیشب گرفتم(با اسپلیتر)
SNR ام هم 17.6 روی 16 هست.(پهنای باند خطم روی 2 مگ گذاشتن)
به نظرتون عادیه؟
Printable View
من قبلا سرویس 1 مگ داشتم، دیروز سرویس 2 مگ گرفتم (محدود)
دانلود شبانم تغییر زیادی نداشته، همون مقداری که هر شب میگرفتم تقریبا همونو هم دیشب گرفتم(با اسپلیتر)
SNR ام هم 17.6 روی 16 هست.(پهنای باند خطم روی 2 مگ گذاشتن)
به نظرتون عادیه؟
من وقتی 256 دارم با 2 مگ فرقی نداره. بستگی داره فقط خطت روی چند بسته شده باشه. الکی پول زیادی نده و بگو رو 4 یا 9 مگ ببندننقل قول:
دوست عزیز کاملا ربط داره من اینو از نمایندگی تهران پرسیدم ، وگرنه قیمت همه سرویس ها یکسان بود. تفاوت سرعت سرویس های مختلف توی حداقل سرعت دانلود هست.نقل قول:
در ضمن وقتی پهنای باند بالا بره snr بالا میره و نویز میندازه و کیفیت خط خراب میشه.
وقتی ریت خط بالا بره snr میاد پایین و نویز بیشتر میشه و کیفیت خط خراب میشهنقل قول:
دوستان لطفا یکی جواب منو بده پینگ پارس انلاین چطوره با سرور خارجی
نقل قول:نکته ای که Darkdragon در مورد SNR اشاره کرده صحیح است، اما در مورد خراب شدن کیفیت، کاملاً بستگی به وضع خط شما داره، اگه مشکل سیم کشی نداشته باشید، تجهیزات روی خط تلفن شما مقاومت بیش از حد ایجاد نکنند و اسپلیتر شما سالم باشه، با بالاترین سرعت و ریت هم نباید مشکلی داشته باشید، این کاملاً به خط شما بستگی داره و همچنین فاصله شما از مرکز/DSLAM مخابراتی، البته مودم خوب هم روی این قضیه تاثیر گزار هست.نقل قول:
از اونجا که گویا خط شما (Mojtaba2321) در حد ماکزیمم داره کار میکنه با سرعت 2 مگ، پس تفاوت چندانی نخواهی دید اگه حتی سرویس 9 مگ هم بگیری چون خط شما بالای 2 مگ نمیتونه پاسخگو باشه سرعت دانلودتون همون 2 مگ میمونه.
تو دانلودِ شبانه باید تاثیر بزاره که حدِاقل من تاثیری رو نمیبینم و چند شبه نفسم دارم بند میاد تا ۵ گیگ دانلود داشته باشم (یه ماه قبل حداقل ۱۲-۱۳ گیگ میگرفتم شبی! اسکرین شات هم تو همین تایپک هست)نقل قول:
اما تو روز نباید تفاوتی کنه چرا که به گفته خودِ پارس آنلاین همه خط ها روی ۹ مگ بسته شده بنابراین چه ۱۲۸ و چه ۲ مگ باید همه یه سرعت باشه تو روز.
کاش تاپیک به صورت منطقه مخابراتی بود میشد فهمید تو منطقه مخابراتی ما چقدر یوزر اینجا هست و بدونیم چه شرکتی بهتر ارائه میده چون حوصله ندارم کیفیت بد باشه دوباره جمع کنم یه شرکت دیگه و هزینه های اضافی
من این ماه 256 گرفتم که حجم دانلود شبانه ام با بعضی از دوستان که مثلا 2 مگ دارن توی این تاپیک اعلام میکنن زیاد فرقی نداره . به نظر من تفاوت سرعت شبانه فقط به منطقه مربوطه نه اسم سرعت سرویس
دوستانی که نتِشون به جز ۲ مگ هست میشه یه تست بزارن؟
(مخصوصا عزیزانی که ۵۱۲ و ۲۵۶ دارن)
از سرورِ ایران هم بزارن همینجا (۲-۳ تا هم کافیه نمیخوام تایپک زیاد شلوغ شه. ممنون)
خودم ۲ مگ دارم محدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]