من با 256 شبی 6 گیگ میگیرم
Printable View
من با 256 شبی 6 گیگ میگیرم
تو 8pic- تو همین آپلودسنتر p30worldنقل قول:
شما با لپتاپ تو کدوم سایت نمیتونی عکس آپلود کنی؟
تو fb
با گوشی هم که ۳ هفتهای میشه وایبر نمیتونم عکس بفرستم.
من با وایبر مشکلی ندارمنقل قول:
طرح همگانیه ندیده گرفتن ما رو دارید انجام میدید ؟؟نقل قول:
جواب دادم که صفحه قبل !نقل قول:
شدیدا به مرکز مخابراتی و شهر و ... وابستست همین دو صفحه اخیر رو بخون یکی با 512 شبی 1 گیگ دان میکنه یکی با 256 شبی 6 گیگ. در روز هم که کلا فرقی ندارن همه 9 مگ.
دوستان من هیابن دارم الان حالا چدنتا سوال
1-اصلا برم پارس یا نه
2-نا محدود 128 بعد از 15 گیگ چطور میشه ؟ چون من یه زمانی که 20 گیگ بود داشتم بعد از اینکه 20 گیگ تموم میشد یکم مودم رو ریست میکردی و اینا سرعتش بر میگشت.
3-128 نامحدود بهتره یا 256 10 گیگ؟شبانه چطوره؟
3-راسته که مشکل داره توی اندروید؟ یعنی مثلا توی واتس اپ ویس نمیفرسته یا عکس نمیزاره یا اسکایپ کار نمیکنه؟
سلام مجدد، توی این یه هفته ای که برگشتم پارس یک شب فقط 1.5 گیگ دانلود کردم محدودم کردن :| یعنی یک هفته اس سرعت دانلود من از 27 بالاتر نمیره :n03:
سرور داخلی هم همین سرعته، دزدای کثیفی ان بعد توی دفترشون میگن شاتل پول شبانه میگیره ما نمیگیریم! خب شما اصلا شبانه ندارید حرومزاده ها :n21:
چند شبه موقع دانلود شبانه، "فقط برخی اوقات" سرعت چند ثانیه میره بالا، بعد صفر میشه، دوباره میره بالا و این سیستم همینطور به شکل منظم رخ میده...
مشکل از مکان دانلود هم نیست و در ping از مثلاً 8.8.8.8 هم این دیده میشه که هر چند تا درمیون 2-3 تا timeout میده!
دقیقاً برای من هم همینجوریه. اعصابم به هم ریخته. هیچکس هم نمیگه برای چی اینطوریهنقل قول:
سلام دوستان
من 1 ماهی هست ک نت پارس آنلاین دارم اما دو تا مشکل دارم ک خودشون هم نتونستن برطرفش کنن.
1- وی پی ان کریو ک وصل میکنم بعد چند دقیقه قطع میشه:n29:
2-سرعت دانلودم از اکثر سایتا نوسان شدیدی داره.مثلا چند ثانیه اولش روی 400-500 هست بعد ی دفعه میشه 0 دوباره 400 دوباره 0 ((فقط از چنتا سایت سرعت دانلودم درسته مثلا sdpol.ir یا سایت خود پارس آنلاین بخش تست دانلود یا سایت topseda.ir))
تنظیمات mtu رو هم تغییر دادم اما باز درست نشد.
خواهشا اگه کسی این مشکل ها رو داره و تونسته برطرفش کنه ب منم بگه.مرسی:n12: