دوستان کسی نیست جواب من رو بدهنقل قول:
Printable View
دوستان کسی نیست جواب من رو بدهنقل قول:
یعنی غلطی کردم از شاتل اومدم پارس آنلاین :n13:
آقا 2 تا سوال: 1- آپلود پارس رایگانه؟ 2- 128 نامحدود از 15 گیگ بیشتر محدود میکنه یا مثل شاتل تا 3 برابرش رو حلال میدونی و کاری به کارت نداره؟ :n01:
ویرایش: سرعتش تا چند میره اصن؟
نقل قول:
جواب سوال اولت رو میدونم
بله رایگان هست
ولی اگر پروفایلت رو ببینی میزان اپلود رو حساب میکنه اما از حجم اصلی کم نمیکنه!
مرکز شهید قندی افتضاح سرعت پشتیبانی میگه بخاطر پنهای باند و مخابرات باید مشکل جل کنه کسی تو این مرکز همچین مشکلی داره ؟میگه 128و256و512 هیج فرقی نداره
گوگل پلی چند هفته ای هست درست شده اما وایبر افتضاح شده...نمیشه ویدیو و عکس آپلود کرد..چه مرگشه؟؟
خب منم تا قبل از عید مثل شما بودم ,نقل قول:
بعد عید اینطوری شدم !
توی اندروید برای هیچ نرم افزاری امکان آپلود وجود نداره.نه وایبر،نه واتس اپ نه لاین نه... حتی امکان voice message وجود نداره! کلا جز متن،امکان فرستادن هیچ چیزی وجود نداره!حتی یه مدت نقشه های گوگل هم از کار افتاده بودند!!نقل قول:
دوستان ترفندی برای افزایش سرعت دانلود شبانه ندارین؟؟
من از هات اسپـ ـات استفاده کردم، یکم خوب شد (یعنی حدود 3 گیگ تونستم دانلود کنم) !
اما خب همش همین.. ؟!؟!
تفاوت سرعت ها در دانلود شبانه تفاوتش رو نشون میده البته به شرط اینکه مثلا مرکزت خیلی شلوغ نباشه وگرنه هیج فرقی نمیکنه.نقل قول:
سرویست 2 مگ هست ؟نقل قول:
در کل خدمت همه دوستانی که احتمالا سوالشون اینه که شبانه چقدر میشه دان کرد بگم که در مرکز مخابراتی خلوتی که من هستم، من با 2 مگ به طور متوسط 8 گیگ دانلود شبانه دارم (البته خیلی شبا هم دانلود ندارم). دوست من در 5 ساختمان دورتر سرویس 256 کیلوبیت داره و هر شب 3 گیگ به طور متوسط دریافتیش هست. این تفاوتی هست که در مراکز خلوت وجود داره و اگه مرکزتون شلوغ باشه دیگه اولویت سرعت و ... معنی نداره.
دیگه وسع راهنمایی من در همین حد بود. کم و کاستی داشت ببخشید :n02:
نقل قول:
نه سرویسم 512، اما روی 9 مگ بسته شده و اینکه سرعت روزانم 1 مگه !
شبام داغوونه ! بدون هیچ ترفندی به زور به 1 گیگ میرسه !!!