سلامنقل قول:
ترفندش رو میگی؟
من خودم سرور دارم.
سرور خاص نیست.... یه راهی هست.....
کسی بلد نیست به ام هم یاد بده؟
Printable View
سلامنقل قول:
ترفندش رو میگی؟
من خودم سرور دارم.
سرور خاص نیست.... یه راهی هست.....
کسی بلد نیست به ام هم یاد بده؟
خب درست گفتم دیگه :31: داون استریم توی کنسول مودم تغییر نمیکنه ولی سرعت وبگردی هم مثل دانلود محدود میکنن اونم چه محدودی! حالا خودتون که به 100 رسیدید متوجه میشید چه عذابی میده شاتل بعد از 100 درصد.نقل قول:
سلام یادم میاد شما یه شاتل میگفتی 100 شاتل ازش درمیومد پس الان به حرف من که نه تمام بچه های انجمن رسیدی که میکن سرعتمون کمه این تازه اول کاره وقتی سرعته دانلودت رسید به 4 کیلوبایت به فکر رفتن از شاتل میوفتی و میگی شاتل بده (البته در بد بودن کسی شک نداره) اما همه شرکت ها از یه قماش هستند نارحت نشود میتونی بیدار بمونی و از ساعت 5 به بعد با سرعته بالا از میهن دانلود دانلود کنی :31:نقل قول:
Downstream ما رو هم از 570 بردن روی 160 .
تا آخر خرداد اگه درست نشه باهاشون همون کاری رو میکنم که با آسیاتک کردم!!!
من کلا هیچ وقت از میهن دانلود چیزی نمیگیرم تموم فایل ها توی مدیافایر هستن فورا از اونجا دانلود می کنم سرعتش هم خیلی خوبه به 240-250 میرسه اما نمی دونم چرا با میهن دانلود این مشکل رو دارهنقل قول:
سلام یادم میاد شما یه شاتل میگفتی 100 شاتل ازش درمیومد پس الان به حرف من که نه تمام بچه های انجمن رسیدی که میکن سرعتمون کمه این تازه اول کاره وقتی سرعته دانلودت رسید به 4 کیلوبایت به فکر رفتن از شاتل میوفتی و میگی شاتل بده (البته در بد بودن کسی شک نداره) اما همه شرکت ها از یه قماش هستند نارحت نشود میتونی بیدار بمونی و از ساعت 5 به بعد با سرعته بالا از میهن دانلود دانلود کنی
این Downstream که دائم بحثشه چیه؟؟؟ کجا کارایی داره؟ چطور میشه مقدارش رو فهمید؟
سلامنقل قول:
نمیدونم...
مراجعه شود به انجمن پرشین تولز
سلامنقل قول:
دوست عزیز من با سرویس Art 1 دارم با سرعت 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم!
سرعت Art 3 در حالت معمولی 45 کیلوبایت هستش!
به نظر شما این خوب نیست؟
من با ساعت ها تلاش تونستم به این کانفیگ برسم و سروری هم که دارم ماهی 46 یورو هستش که هر سرور بتونه 20 نفر دانلودر رو ساپورت کنه والا با سرور 12 تومنی هم میتونستم این کانفیگ رو انجام بدم اما سرور توانایی این تعداد یوزر رو نداشت!
موفق باشید!
سلام ، من اکو 512 شاتل رو دارم تو اهواز!
نزدیک سه ماهی هست که سرعت دانلود شبانه ام از ساعت 1 تا 3 فرت میزنه و بین 4 تا 8 نوسان میکنه اما از ساعت 3 شب به بعد عادی میشه مثل روزانه و به حدودای 84 کیلو میرسه! اگه اوضا خوب باشه 1200-1300 مگ شبانه دانلود میکنه! ولی خوب ....
من تا چند وقت پیش روزی یکی دو تا ایمیل میفرستادم برا شاتل که چرا سرعت شبا نه برا من بین 1 تا 3 اینطوریه؟ و یه جورایی رو اعصابشون راه میرفتم (وقتی حجم ایمیل هایی که میفرستین با دلیل منطقی بالا باشه از جواب هایی که به ایمیل میدن میشه یه چیزایی فهمید!) و اونا هم نمیتونن به ایمیل جواب ندن! این کار یه چند باری هم جواب داد و سرعت شبانه ام خوب شد ولی باز خراب شد! من از اونجایی که فصل امتحانات هست دیگه بیخیال شدم!تا بعد امتحانات ، دوستان اگه این کار رو بکنن حالا که زورشون به شاتل نمیرسه میتونن اینطوری حداقل یکم حال شرکت شاتل رو بگیرن! اینم ایمیلش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادتون نره شماره اشتراکتون رو باید وارد کنید! و دلیل درست حسابی مثل همین افت سرعت باشه! البته دی سی هم الا ماشالا داره شاتل که اونم بحثی داره برا خودش...
پشتیبانی شاتل حتما به ایمل ها جواب میده اما جواباشون معمولا ربطی به موضوع نداره که شما باید بتونین درست حسابی جواب بدین! مثلا چند نمونه از جواباشون اینا هستن:
کد:http://parsaspace.com/files/3962444884/?c=739
سلامنقل قول:
چرا خوبه.
من که نگفتم بده.
dns ست میکنی رو سرورت؟
دوستان سلام
شاتل اوضاش روز به روز داره بدتر میشه
الان بهترین زمان برای استفاده از واژه مزخرفه
کیه که فریاد منو بشنوه :19::19::19:
الان من هم گیجم هم عصبانی وهم ناراحت قبول نداری ببین :24::21::sad: