اون پایین کنار زبان، نرخ دانلود و آپلود رو چه برنامه ای نمایش میده؟ اسمش چیه؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Printable View
اون پایین کنار زبان، نرخ دانلود و آپلود رو چه برنامه ای نمایش میده؟ اسمش چیه؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نرم افزار های مختلفی هست من از DU Meter استفاده می کنم.نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان پارس انلاین سرعت 256 و 1 مگ اختلاف دارن یا همه مثل همن
نمایندگی شهر ما یه سرویس داره که تو سایت اصلی نیست نمیدونم برا همه هست یا فقط شهر ما
1 مگ با حجم 1 گیگ رو میده 5300 تومن
حساب کردم 256 با حجم 10 گیگ میشه 30 تومن
1 مگ + 8 گیگ ترافیک بخرم در کل 9 گیگ میشه 32 هزار تومن و امکان انتقال حجم به دوره های بعد هم هست
به نظرتون چه کار کنم ؟؟
من کلا توی نرم افزارای اندروید نمی تونم هیچی چیزی رو آپلود کنم. این مشکلو آی اس پی های دیگه ندارن.موندم چطوری هیچ کسی هیچ اعتراضی نمی کنه:n04::n04::n04::n04:.اصلا دلیل این کارشون چیه؟یه عکس با وایبر نمی تونی بفرستی:n19::n19::n19::n19::n19::n19:.به نظرتون مسخره نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n21::n21::n21::n21::n 30::n30::n30:
آپلودت 50 هست ولی نرم افزاری نمیبینم که درحال آپلود باشه idm هم که اینقدر سند نداره ! چرا اونوقت؟نقل قول:
عزیز دیگه کار از اعتراض گذشته اینا همه پورت ها رو بستن خیلی از چیز شکن ها پورتهاش بستس اونهایی که کار میده یا سرعت پایینه یا قطع و وصل میشهنقل قول:
حتی من این مورد رو بارها تست کردم یه سایت با اینترنت گوشی خیلی راحت باز میشه ولی با نت پارس عمرا باز بشه حتی صفحه پیوندها رو هم نشون نمیده
یعنی اینا خودجوش یه سری سایتها رو چیلتر کردن
کلا پارس در مورد چیلتر خیلی سخت گیری می کنه اگه این مورد براتون مهمه اصلا سمت پارس نیاید که به جز اعصاب خوردی چیزی براتون نمی مونه
متاسفانه به نظر میرسه بعد اونکه آپلود رو نامحدود کردن (البته هنوز معلوم نیست نامحدودِ آیا دوستان؟)نقل قول:
سرعت رو بشدت محدود کردن به طوری که من با لپتاپم حتی نمیتونم عکس آپلود کنم دیگه Fb-Viber-coco و ........ بماند.
نقل قول:
کلا فک کنم پارس باید به من ضد حال میزده ! :|
سرعت من که نهایتش دیگه سر صبح میشه 100 تا ! :|
اتفاقاً چرا. IDM بین 3 تا 5 درصد میزان ترافیک دانلود، ترافیک آپلود ایجاد میکنه. یعنی این فقط مختص IDM نیست. هر جریان دانلودی احتیاج به مقداری آپلود واسه هماهنگی با سرور مبداء داره. برعکسش هم هست. یعنی وقتی فایلی از کامپیوتر شما آپلود میشه، یه مقدار هم همزمان اطلاعات از سرور مقصد روی سیستم دانلود میشه. من این رو از لاگ سیستمی که باهاش دانلود میکنم میگم. چون این سیستم رو فقط مخصوص دانلود استفاده میکنم و وبگردی باهاش ندارم. این عکس هم دقیقاً نشون میده که سرعت آپلود دقیقاً 5 درصد سرعت دانلوده.نقل قول:
البته، کلاً IDM تو محاسبه سرعت دانلود و آپلود خطا داره. یعنی وقتی سرعت رو 100 کیلوبایت نشون میده، سرعت واقعی 90 تا 91 کیلوبابته. حدوداً 9 تا 10 درصد خطا داره. حتی Networx هم 1 تا 2 درصد خطا داره. به تجربه برام ثابت شده که سرعتی که NetLimiter نشون میده دقیقتر از همه است. (DU Meter رو خیلی کم استفاده کردم و مطمئن نیستم راجع به دقتش.)
کلاً پارسآنلاین تو فیل ترینگ پیشتازه. حتی یه جایی خوندم که به این موضوع افتخار هم میکنه. ولی این که شما میگی تو نرمافزارهای اندروید هیچ چیزی رو نمیتونی آپلود کنی یه کمی برام عجیبه. این که با نرمافزارهای مرتبط با شبکههای اجتماعی مشکل داشته باشی طبیعیه. اما بقیه اپلیکیشنها فکر نکنم این جوری باشن.نقل قول:
شما با لپتاپ تو کدوم سایت نمیتونی عکس آپلود کنی؟نقل قول: