آسیاتک محدودیت دو روزه دو گیگ هدیه سرشماری را برداشت.
Printable View
آسیاتک محدودیت دو روزه دو گیگ هدیه سرشماری را برداشت.
وضع اینترنت داره هر روز بد و بذتر میشه تازه گرونتر هم شده!!!!!!!! چرا تغییر مثبت ایجاد نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟
1395 کشکیه هیچ جا حساب نمیکنهنقل قول:
سرور داخلی و خارجی یکی هست سرعتم
البته من اردبیل هستم
البته الان مدتهاست این سرویس دیگه ارائه نمیشه پس صحبت در موردش هیچ فایده ای نداره.نقل قول:
یعنی آلان یه نفر بخواد بیاد اسیاتک یوزر جدید حتی سرویس تشویقی که در طول 24 ساعت حتی 1 ساعت هم رایگان داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه نداره آسیاتک!!
چی چی میگی؟؟ من تازه از بهمن سرویس صبحانم فعال میشه :n07:نقل قول:
رزرو کرده بودین این سرویس صبحانه رو
دانلود رایگانش چطوره
من دیگه آسیاتک ندارم از مخابرات استفاده میکنم
21 گیگ حجم با 42 گیگ شبانه ماهانه 25 هزار تومان با مالیات پینگ مناسبی هم داره اما عالی نیست سرعتش 2.4 مگابیته که بد نیست
سرعت روزانه شبانه آسیاتک که بد نبود اما پیج بارکردنش فاجعه بود
الآنم پیج باز کردنش واقعا بعضی وقتا رو اعصابه نمیگم گهگاهی عالی میشه ولی اکثر وقتا یه فایل 2 مگی از تلگرام نمیشه دانلود کرد آدم پشیمن میشه یا حتی سایتای خارجی باز هم نمیشن باید ریفرش کنی یا مودمو خاموش روشن کنی که موقتا دست شه ولی ایرانسل هیچ یک از این مشکلاتو نداره دیروز 900 تون دادم بسته یه ساعته گرفتم pes2017 با حجم 10 گیگ رو تو نیم ساعت دانلود کردمنقل قول:
خب خدا رو شکر دیگه شما از نعمت آنتن مناسب اسرانسل هم بهره مندید طرفای ما زیاد خوب آنتن نداشت و متعادل نبود مثلا یه بار تو 1 ساعت 4 گیگ و یه بار تو یه ساعت 8 گیگ دانلود میکرد که بازم جای شکر داشتنقل قول:
مهندس منظور دوستمون اینه که وقتی نمیشه سرویسی رو خرید در موردش بحث کردن هم فایده ای نداره...نقل قول:
----
یکی از دوستا گفتش که دو روز محدودیت کد سرشماری رو برداشتن. جالبه اول یوزرو مجبور میکنن دو روزه حجم تشویقیو مصرف کنه حالا که دیدن اکثر کدا استفاده شده اومدن محدودیت زمانیشو تازه برداشتن. خسته نباشین دلاوران دغل باز... ;)