امروز دوره جدیدم شروع شد با 3 گیگ
اون 3 گیگ تولدم که 11 خرداد بود هم امروز اضافه کردن شد 6 گیگ
اما سرعت eco 128 رو که 1 ماهی میشه تو این مرکز مخابراتی برگردوندن به 16 باعث حالگیری تو مصرف این 6 گیگ هست
منم 1 تیر عازم خدمت !
Printable View
امروز دوره جدیدم شروع شد با 3 گیگ
اون 3 گیگ تولدم که 11 خرداد بود هم امروز اضافه کردن شد 6 گیگ
اما سرعت eco 128 رو که 1 ماهی میشه تو این مرکز مخابراتی برگردوندن به 16 باعث حالگیری تو مصرف این 6 گیگ هست
منم 1 تیر عازم خدمت !
اول تولدت مبارک :31:نقل قول:
دوم خدمت خوش بگذره :21: من خدمت رفتم ارتش نیروی زمینی بودم :5:
سوم هم هیچ :5:
امروز با نمایندگی شاتل اهواز صحبت میکردم گفت شماره شما توی لیست مشترکین ما نیست :18: بهش گفتم پس من دارم از کدام شرکت استفاده میکنم گفت شماره اشتراک تو بگو بهش هم گفتم گفت این شخص که از مشترکین ما بوده و درخواست انصراف از سرویس داده :18: بهش گفتم منی که سرویس گرفتم خودم خبر ندارم که درخواست جمع اوری دادم:27: گفت که مگر شما *****27 نیست گفتم نه شماره من *****72 است گفت یک لحظه صبر کنید بعد گفت شماره اشتراکتون چند است بهش گفتم بعد از 5 دقیقه درستش کرد
از دست این ها :13: باید با بلدزر بری روشون
سلام دوستان
من سرویس Eco 128 دارم ... یه مدت هست که سرعتم از 18 بالاتر نمیره . میخواستم بپرسم برای همه همینطوری شده ؟
بازم از تو تا 18 میره از ما از 5 بالاتر نمیره :31:
سلام.نقل قول:
سرویس منم مثل شماست.سرعت از دیروز که جریان IPv6 رو مطرح کردن کم شده و همچنان این وضع ادامه داره.
گفته بودن 24 ساعت ولی داریم به 48 ساعت نزدیک میشیم!
جریان IPv6 فقط واسه ویندوز 7 هستش؟ چون xp نداره انگار
بچه ها شاتل توی اهواز سرعت مودم رو برای سرویس اکو 128 روی 560 بسته.
منم که مشترک اکو 512 هستم روی 744 بسته و 80کیلو در ثانیه بهم میده.
راستی دوستان کسی نمیدونه کی شاتل سرویس مگ و مگ ارائه میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان شاتل اي پي 6 شد كلا؟
خیر ویندوز XP با IPv6 سازگار نیست.نقل قول:
ویندوز ویستا و 7 و 8 و ...
نه هنوز به صورت فراگیر از IPv6 استفاده نمیشه.نقل قول:
البته امکان تعامل و ارتباط با IPv4 رو داره ولی به علت محدودیتهایی که در آینده باهاش مواجه میشیم ، IPV4 کم کم جای خودش رو به IPV6 میده.
بعضی کشورها مثل ژاپن از مدتها قبل خودشون رو برای استفاده از پروتکل جدید آماده کردن ولی ما...:41:
آقا این رو فهمیدی به ما هم بگو !نقل قول:
سرعت دانلود پایین میاد ولی من خودم موندم downstram رو تغییر میدن یا با همون نرم افزار مدیریت دانلود که روی سرویس آرت هست سرعت رو کم می کنن !
البته من خودم شنبه 99% محدودیت رو رد می کنم و بهت می گم !