ممنون.... یعنی کابل اپتیک به کارم نمیاد؟؟؟؟ اینجور که فهمیدم یه کابل تبدیل دو به یک که قسمت دوتایش ازین فیش گنده ها و یکیش واکمنی باشه .. بعد اونو وصل کنم به قسمت سبز صدای مادربورد؟
ممنون.... یعنی کابل اپتیک به کارم نمیاد؟؟؟؟ اینجور که فهمیدم یه کابل تبدیل دو به یک که قسمت دوتایش ازین فیش گنده ها و یکیش واکمنی باشه .. بعد اونو وصل کنم به قسمت سبز صدای مادربورد؟
شما دو سر خروجی صدای کابل VGA رو مستقیم به اسپیکرهاتون وصل کننقل قول:
به کیس وصل نکن
آقا آپدیت جدید نمیاد؟؟؟؟؟؟؟/
قرار هم نیست که بیاد؟؟؟؟؟؟/
درود بر دوستان گلم
من تازه با سایتتون آشنا شدم تو تایپیک هم خیلی تابیدم راستش گیج شدم:n13:
چون میخوام به امید خدا یه گیم نت بزنم ولی نمیدونم چه مدل ایکس باکسی بخرم
میشه راهنماییم کنید؟
در ضمن کسی ایکس باکس دست دوم داره برای فروش؟
من تو اصفهانم ممنون میشم راهنماییم کنید:n27:
Microsoft Xbox 360 Limited Edition Gears of War 3 - 320GBسلام مدل دستگاه من این بالایی ورژن داشبوردش هم 2.0.14719.0 هستش الان بازی مث DIRT یا HEATMAN ارور نات ریکاگونیزد میده مشکلش چیه؟ تا اون جایی که هم می دونم ال تی 3 هستش میشه کمک کنید؟یا نات ساپورت
سلام دوستان اگر میشه راهنمایی کنید. xbox 360 limited edetionها کپی خور میشن مثل گیرز اف وار هالو4 استار وارز وقیمتشونم بگید
این کاز زیاد توصیه نمیشه چون آخر این نسل کنسوله و احتمال اینکه تا یکی دوسال دیگه نسل جدید بیاد خیلی زیادهنقل قول:
ولی اگه بازم خواستی همچین کاری انجام بدی دنبال کنسولهای دست دوم (بیشتر مدل های آرکید و الایت) که تعمیری نباشن بگرد
چون 360 های نو (که فقط شامل مدل اسلیم میشه) قیمتش حول و حوش یه تومنه!
99% مشکل از دیسک هاتون هستنقل قول:
دیسک جدید بگیرید و همیشه موقع خرید بگین برای lt+3
بله همه مدلها کپی میشننقل قول:
قیمت دقیق ندارم ولی حدودا 1300-1400 باید باشه
با سلام به دوستان واساتید محترم
من برای تولد پسرم از آمریکا قراره ایکس باکس بخرم و شنیدم تو ایران مدلهای مختلفی وجود داره که میگن کپی خوره وغیره این تاپیکهایی که در انجمن هست رو هم زیرو رو کردم ولی مطلبی مربوط به راهنمایی خرید از خارج کشور ندیدم
حال از دوستان محترم میخواهم که به من بگویید چه مدلی وچگونه این مدلو شناسایی کنم که قول معروف هم کپی خور بشه وهم بشه با کینکت واینترنت بازی کرد
ممنون
دو تا نکته رو در نظر داشته باشیدنقل قول:
اول اینکه درایوش از نوع lite on باشه و hitachi نباشه چون هیتاچی کپی نمیشه
دوم حتما region pal باشه
تو آمریکا معمولا کنسولها region ntsc (یا همچین چیزی) هستن که باید بازیها رو هم با همین region تهیه کرد تا اجرا بشه
همون طور که گفتم این region مخصوص آمریکاس و بازیهاش تو ایران پیدا نمیشه پس باید region pal بگیرید
در مورد شناسایی هم به خود فروشنده بگین بهتون میگه دیگه
سلام
من دو کنسول دارم اولی با اخرین نرم افزار رسمی اپدیت شده بازی ارجینال رو اجرا می کنه اما دومی هم که با اخرین نرم افزار اپدیت شده می گه که باید دیسک بازی xbox 360 رو بذاری اما فیلم پخش می کنه در ضمن من دی وی دی رام رو عوض کردم چون یک کنسول خراب داشتم که کار نمی کرد با اون جا به جا کردم من تو ایران نیستم. ایا باید حتما همون نوع دی وی دی رام روش باشه یا ایراد از چیزه دیگه هست؟