سلام حدود یک هفته هست که سرعت دو مگ محدود رو گرفتم ! میخواستم ببینم کدوم قسمت مودم میتونم تنظیم بودن روی 4 مگ یا 9 مگ رو ببینم ؟ :n16:
Printable View
سلام حدود یک هفته هست که سرعت دو مگ محدود رو گرفتم ! میخواستم ببینم کدوم قسمت مودم میتونم تنظیم بودن روی 4 مگ یا 9 مگ رو ببینم ؟ :n16:
:n04: واقعا زیاده !نقل قول:
72 ساعت از وقتی که شرکت پارسآنلاین به مخابرات اعلام کنه برای رانژه خط، تو خود مخابرات طول میکشه. خود پارسآنلاین هم احتمالاً 1 تا 2 روز طول میکشه که نامه درخواست رانژه رو بفرسته به مخابرات. با توجه به این که این وسط چند تا تعطیلی هم داریم، همون 1 هفته رو شاخشه.نقل قول:
بستگی به مدل مودمت داره. ولی معمولاً تو همون صفحه اول نشون میده. باید دنبال یه صفحهای مثل Device Info یا Summary یا Status بگردی. معمولاً هم عنوانش اینه: Line Rate - Downstream.نقل قول:
از شنبه تا شنبهنقل قول:
1روز تعطیل می باشد
ستمه:n04:
اول این ip رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد یوزر و پسورد رو Admin بزن همون صفحه ی اول که باز میشه Device Info همه ی مشخصات معلومه:نقل قول:
Device Info
BoardID: DSL-2640U Software Version: ME_2.01 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-12.1 Release Date: Sun Nov 8 14:39:40 CST 2009 Wireless Driver Version: 4.174.64.19.cpe1.0sd
This information reflects the current status of your DSL connection.
Line Rate - Upstream (Kbps): 512 Line Rate - Downstream (Kbps): 4096 LAN IPv4 Address: 192.168.1.1 MAC Address: 1c-af-f7-b0-3f-90 Default Gateway: 91.99.184.1 Primary DNS Server: 213.217.60.172 Secondary DNS Server: 91.99.99.99
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8234658]آره سید حله...دیگه والا نمیدونم واسه من که با همین ترفند شبی 8 تا 9 گیگ میگیرم...البته من 2 مگ دارمنقل قول:
بلاخره دیشب با سرعت 1 مگ دانلود کردم انقد حال داد دلتون بسوزه ! :n02:
سلام من مستقیم خودم مدارک رو بردم نمایندگی شهرمون کرج به من هم گفتن 1 هفته کاری به خاطر تعطیلات نوروزی زمان میبره واسه رانژه ( 5 فروردین ساعت 12 ظهر مدارک رو بردم شرکت ) دقیقا 6 فروردین ساعت 9 صبح خط رانژه شد یعنی به 24 ساعت نکشید همون 6 فروردین هم کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد ( الته خودم کانفیگ بلد بودم ) چون پول شو گرفته بودن از قبل گفتم کارشناس بفرستیننقل قول:
تازه ديشب به این سرعت رسیدینقل قول:
ما خیلی وقته داریم با این سرعت دان میکنیم دیگه واسه من یکی عادی شده داش:n08:
درود بر آواتارت عزیز:n17:نقل قول:
خیلی مرده:n05: