چش شده این شاتل سرعت دانلود من از سرور های داخلی نصف شده چه برسه به خارج
Printable View
چش شده این شاتل سرعت دانلود من از سرور های داخلی نصف شده چه برسه به خارج
سرویس منم دقیقاً همینطوره، تماس هم که میگیری تلفن گویا میگه مشکل محدودیت سرعت از خارج از شبکه شاتل.
اپراتور هم که میگه معلوم نیست کی مشکل حل میشه، معمولاً از 12 ظهر نت خراب میشه تا 2 شب الان 4 روزه وضع نتم اینطوره
دقیقا داتک و پیشگامان هم همینطور هستن بعد الان همه اینا دارن از ما دزدی می کنن من هر ماه میام 16 مگابیت میخرم بعد این وضعیت هست هیچکس هم گردن نمی گیره...میلیون میلیون ضرر میزنن به مردم هی میگن فلانت ایراد داره حالا این نشد؟برو فلان دیگت مشکل داره بعد که دیوانت کردن خرج رو دستت گذشتن میگن همینه دیگه میخوای بخوا نمیخوای نخوا بعد وزیر قطع ارتباطات میاد میگه #حق الناس. :grrr:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز شروع نشده این وضعیت
پینگ ی مدت بالا میرفت پینگ یخورده بهتر شد تایم اومد
زنگ بزنین شکایت کنین 195 قرارداد sla میگه لاسک بیشتر از 3% نباید باشه و دانلودشونم که کمتر از سروسشون فحش هم بدین و تهدید به قطع کردن
شما اکانت ساختین فقط برای همین حرف ها :mellow:نقل قول:
تا شکایت نکنین میدوشنتون
اوضاع نسبت به دو شب پیش بهتر شده ولی تک کانکشن پایینه:/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت ۲ شب تست گرفتی ساعت ۱۰ شب برو تست بگیرنقل قول:
دیشب شدید اختلال داشت
امشب بهتر شد ولی سرعت تک خیلی افت کرد درکنارش تایم اوتم کنارش بالا رفت
پینگ یذره کوچولو بهتر شد ولی همون طوری مونده فعلا از ۱ بعد از ظهر شروع میشه میاد تا هفت همینجوری افت میکنه هفت اماده میشه برا خیزش ۱۰ شب میترکه
نمیدونم چ مرگشه واقعا
شکایت شاتل + 195 شکایت .وقتی 100 نفر بشیم مجبورن درست کنن سرویسشونو
دو بار تا حالا شکایت کردیم فرمودند چون مشکل خارج از شبکه شاتل هست جبران خسارت صورت نمیگیره :mellow:یعنی همینه که هست.
جهت اطلاع شما از بیست روز گذشته عصر از ساعت 6 تا نیمه شب سرعت روی یک مگ افت میکنه
سرویس خریداری شده 16 مگ 360 گیگ
شکایت فایده نداره دوست گرامی
مث اینه که بری پیش داروغه شکایت حاکم رو بکنی 195 ماله خود وزارت ارتباطات و وزیر جوان هست
باید تو همین سایت چقلی کنی و براشون حرف دربیاری کاری که همه میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه خبره؟
پینگ به سرور خود شاتل 70 عه:/
کاملا مشخصه مشکل تو شبکه خودشونه. چند وقتیه بازی نمیکنم بخاطر همین از اوضاع پینگ خبر نداشتم بیشتر وقتم تو یوتیوب میرفت
دیشب دیگه اوضاع رفت رو مخم همش بافر مینداخت یادم رفت تست بگیرم که رفت تا ساعت 2...
دروغه از داخل مشکله یه tracert میفهمی .باید زنگ بزنی بگی اگه مشکل ندارین چرا اینقدر پینگتون داخل بالا هست من تا امریکا پینگم 40 (8.8.8.8) هست اونوقت سمت شما120 یعنی سه بار اطلاعات میره امریکا بر میگرده خر که نیستیمنقل قول:
ما که پیر شدیم بس که گفتیم امیدواریم که فایده ای هم داشته باشه.نقل قول:
دقیقا بحثم با اپراتور سر همین بود که پینگ سرور خودشون چرا اینقدر بالا میره. حتی زمان قطع اینترنت این نبود.نقل قول:
فرمودند شرایط الان با اون موقع فرق میکنه و خود سرور DNS نیاز داره از یکجا ریسپاند بگیره.
البته من که قانع نشدم و قرار هست با مسیولین رده بالاتر صحبت کنیم.
مورد بعدی اینکه قرار داد خود زیرساخت با شرکت ها هم شامل جبران خسارت میشه و شرکت ها از زیرساخت بابت این مشکلات خسارت دریافت میکنند.
البته از جایی که تمام ای اس پی ها این مشکل رو دارند من حدسم این هست که از طرف زیرساخت پهنای باند رو کاهش میدن به همین علت پینگ نوسان داره و سرعت هم کم میشه. علت بالا رفتن پینگ سرور های خودشون هم همین میتونه باشه به علت فشار زیاد روی سرور ها
دقیقا بحثم با اپراتور سر همین پینگ سرور دی ان اس خود شرکت بود که گفتند خود سرور هم نیاز داره از یکجا ریسپاند بگیره برای همین پینگش بالا میره.نقل قول:
اما تا جایی که یادم هست موقع قطع کامل اینترنت پینگ دی انس های شاتل پایین بود.
از جایی که تقریبا همه اپراتور ها این مشکل رو دارند من فکر میکنم پهنای باند رو از سمت زیرساخت کاهش میدن که اینقدر نوسان داره شبکه. این میتونه دلیل بالا رفتن پینگ دی ان اس سرور خود شرکت هم باشه.
اگر کسی بهتر اطلاع داره ما هم استفاده میکنیم.
ضمن اینکه خود شرکت ها هم قرارداد جبران خسارت با زیرساخت دارند و دلیلی برای عدم جبران خسارت ما نداره.
خلاصه ما که فعلا کوتاه نمیایم و منتظر تماس با افراد فنی رده بالاتر شرکت هستیم.
مصوبه 177 سازمان تنظیم مقررات میگه حدکثر پینگ شبکه داخلی هر شرکت باید 80 باشه همین یعنی شکایت و خسارت گرفتن
پینگ من خوب شده
ولی مشکلم اینجاست سرعت و تایم اوت پیدا کردم
به نظر من یه افزایش کیفیت هرچند مقطعی رخ داده از امروز چون الان چند وقته حتی صبح ها هم زیاد خوب نبود و نوسانی بود از لینک خارجی ، احتمالا مربوط به این خبر باشه ........
من چند تا تست تو تاپیک دیده بان گذاشتم چند وقت بود اصلا سرعت بالای 7 یا 8 مگ اونم صبح نمیداد تو تست ولی امروز بهتر شده ...
بله من که تا جایی که توانم باشه کوتاه نمیام بقیه هم بهتره شکایت کنند. حتی به ضرب العجل وزیر هم توجه نکنن و باز شکایت کنن. باید تحت فشار قرار بگیرن.نقل قول:
این قضیه هم مثل بقیه چیز هاست نمیکنن قبل ایجاد مشکل پهنای باند رو افزایش بدن. نمیکنند قبل امدن کورونا موجودی ماسک و الکل رو افزایش بدن چرا؟ چونکه اصلا مهم نیست براشون.
اون هم تنها یک دلیل داره اینکه مردم اعتراض نمی کنند و متحد نیستیم.
اپراتور ها از زیرساخت خسارت میگیرند ما هم باید خسارت بگیریم. بنده جبران خسارت نکنند سرعت پایین تر میگیرم اما اگر کس دیگه ای هم این کار رو نکنه فایده ای نداره :laughing:
من adsl های دیگه چک کردم مشکل ندارن .مشکل پهنا باند خودشونه تو ساعات شب پر میشه و سرویس که خریداری کردیم نمیدن باید شکایت sla با شرعت به 195 کرد.من انجام دادم هنوز یه هفتس شاتل کاری نکرده خوبه باعث جریمشون میشه
واس منم الان نوسانیه تا همین یه ساعت پیش کامل میداد الان نصف شده سرعت
از دوتا لینک حارجی بین 950 یا 1150 کیلو میده داخلی 1800
دیده بان
من از دیده بان دارم شما چجوری تست کردی میگی مشکل نداره ؟نقل قول:
سرور خارجی تا همین یه ساعت پیش 1800 کیلو میداد الان 950 میده ، همه شون یه آشغالن این شرکتای جکومتی دزد......
هر شب داستان .... پینگ من به 4.2.2.4 شده 400...
سرعت دانلود من با مرورگر از سافت 98 و یاس دی ال که داخلی هستن 80KB است.
در صورتی که باید 500KB باشه.
با idm هم حداکثر 300KB بزنه.
الان چجوری می شه شکایت کرد؟ و آیا جواب می ده؟
سلام
دیروز کیفیت اینترنت گند تر از قبل شده بود و یه نیم ساعت هم قطع شد،زنگ زدم به پشتیبانی شهرم، جوری با ادم حرف میزنند انگار عقب مونده یا سس خلی چیزی هستیم ، بمن میگفت وقتی شما اینترنت تون اختلال نداره مشترک دیگه داره و زمانی که شما اختلال دارید یه مشترک دیگه نداره
،من موندم این شرکت چطوری همیشه رتبه اول را بدست میاره؟؟؟
دو حالت بیشتر نیست : یا شرکت های دیگه داغون تر از شاتل هستند یا اینکه زد و بند بازی شاتل بیشتره
دیروزم دوستم از تی دی ایرانسل اسکرین داده ، سرویس 8مگ رو میگیره از سرور خارجی 16کیلوبایت دانلود داره از سرور ایرانی 1200 کیلوبایت
خونه ما خطش بیشتر از 4 مگ نمیکشه ، اینا هم اختلال توش میندازن قشنگ میاد رو 1 مگ یا پایین تر
سلام
برای تماشای iptv با سرور خارجی بدون مشکل اینترنت چند مگ میخواد؟
۱۶ مگابیت راحت میشه کیفیت ۱۰۸۰ دید منتهی چون همش در حال اختلال هست این مملکت و سرعت تک کانکشن رو محدود کردن adsl رو توصیه نمی کنم فوقش یک ماه باید بگیری تست کنی مثلا شاتل رو اگر هم دستت بازه مثل همراه اول و وایرلس و zi-tel و فیبر اینا که از اونا استفاده کن.
195.ir یا زنگ به 195
گند زدن به پینگ !
من پارس دارم پینگم 80 4.2.2.4 داخلی 10 ساعت شلوغ .شاتل خودش مشکل داره پهنا باندش پر میشه زیاد فروخته ری... قشنگنقل قول:
لینک از امارات و لندن برگشت به المان که خوب بود هر موقع دوباره خراب شد بازم شکایت کنین تا درست شه !
شما یا کارمند پارس انلاین هستی یا مشکل شخصی با شاتل داری که همه رو تشویق به شکایت میکنی.نقل قول:
هفت ماه پارس انلاین داشتم فقط دو ماهش بدون مشکل بود. دقیقا هر شب همین مشکلات الان رو داشت. سرعت دانلود روی 8 با اینکه 16 مگ داشتم پینگ هم نزدیک دویست.
از وقتی های وب خریدش داغون شد.
شاتل با اینکه این مدت مشکل پهنای باند داره اما باز یک سر و گردن از بقیه بهتره مخصوصا پشتیبانش. پشتیبان پارس انلاین داغون! نمیدونن Annex چیه.
بنده مثال زدم ..بنده 10 سال پارس دارم اصلا مشکل نداره موقعی که شاتل مشکل داشت ...
(شاتل با اینکه این مدت مشکل پهنای باند داره اما باز یک سر و گردن از بقیه بهتره مخصوصا پشتیبانش ) بفرمایید الان پهنا باندش که مشکل داره پشتیبانی هم 2 ماه مشکل داره چی گفته جز اختلال الکی که به خاطر نداشتن پهنا بانده نه عزیزم شما مشکل داری کارمند شاتلی پاسخ بی ربط میده
اگر پارس مشکل داره زنگ بزنید شکایت کنین تو بخش روم خودش تا درست شه
:angry:
این چ وضعشه نامووووصا؟؟؟
اینترنت قطع کامل با ------ اسیاتک اومدم بالا
اپدیت 1 ساعت بعدش اینترنت بطور کامل وصل شد
جالبیش اینجاس رادار اروان از راداری ک هواپیما رو زد هم ضعیف تره برید(شایدم حکومتیه) نگاه کنید اصلا اختلالی نداشته برعکس نت بلاکز در صورتی ک همه از قطعی تو تلگرام مینالیدن الان ک وصل شده
من اون تایم کلا اینترنتم از بین الملل و بعضی سایت های داخل کلا قطع بود
ویکی پدیای فارسی رو هم در سکوت خبری فیلتر کردن:cool:
به کجا داریم میریم ما
تا زمانی که تمام شبکه توسط زیرساخت کنترل میشه وضع همین هست. شکایت هم فایده ای نداره. تخلیه شرکت هم فایده نداره. پارس انلاین رو تخلیه کردیم فرقی کرد. تازه طرفدار هاش بیشتر هم شدن انگار :laughing:نقل قول:
راهش اینه که شرکت های خارجی و واقعا متخصص وارد کار بشن که اون هم بعید هست.
ویکیپدیا با دی ان اس شاتل باز میشه با دی ان اس گوگل باز نشد. با doh هم باز میشه برای اینکه کارتون راه بیفته اما بله در شرایط عادی فیلتر شده.
پارس انلاین چندسال پیش خیلی خوب بود اما این اواخر هست که بد شده بود. البته الان هیچ فرقی نمیکنه کلا همه مشکل دارن.نقل قول:
پلرس آنلاین آشغال به تمام معناستنقل قول:
شاتل قرارداد sla مصوبه 177 شکایت کنین اگر پینگ داخلی (داخل ایران) بالای 80 هست .217.218.127.127 پینگ بگیرین dns داخل ایرانه باید 5-10 باشه
مصوبات كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مصوبه شماره 2 جلسه شماره 1 .
تبصره: حداكثر ميزان تاخير مجاز time=80ms براي شركت ارتباطات زير ساخت (Latency) مي باشد. دوره اندازه گيري بصورت 24 ساعته مي باشد.
یعنی باید 24 ساعته جوابگو باشند اگر گفتن یه هفته یا یه ماهه جواب میدن گول نخورید
خسارت هم شامل 25% هزینه میشود که باید برگردونن که اگر شکایت نکنین خیری نیس
شاتل 8 شب شروع پینگ بالا :grrr::grrr: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس: :cool::cool:
systec هم وایفای دارم پینگش 70 هست :cool::cool:
حالا خود قضاوت کنین