استان تهران که واقعا تعطیل شدهنقل قول:
یکی از دیتا سنتر های شرکت ایرانسل تو رباط کریم هست
البته شرکت ایرانسل تا 27 اردیبهشت ماه افتتاحیه خاصی تو کشور داره بخصوص تو استان تهران
Printable View
استان تهران که واقعا تعطیل شدهنقل قول:
یکی از دیتا سنتر های شرکت ایرانسل تو رباط کریم هست
البته شرکت ایرانسل تا 27 اردیبهشت ماه افتتاحیه خاصی تو کشور داره بخصوص تو استان تهران
سلامنقل قول:
مگه میشه غیر ممکن باشه؟!
خودم سرعت استاندارد 3G که 21مگ باشه رو تجربه کردم.4G هم سرعتش دقیقا به پهنای باندی که بهش تخصیص داده میشه ربط داره...
---------
اگه قرار باشه که کاربران 4G در ایران زیاد بشن حتما از میانگین انگلیس هم پایینتر میاییم...الان شبکه خلوته که سرعتا مثلا خوبه.وای بحال روزی که شلوغ بشه...
یک سوال . من وقتی گوشیمو میذارم رو حالت WCDMA به کل آنتن میره و قطع میشه چون منطقه ای از تهران هستم که پوشش نسل سه نداره اما وقتی تو قسمت جستجو شبکه میرم ایرانسل 3G رو نشون میده. هرچی هم روش کلیک میکنم اما باز آنتنی بم نمیده.اگر شبکه نسل سه ایرانسل وجود داره پس چرا آنتن ندارم؟
رضا جان ممنون از پاسخت. از دیروز تا حالا من ۳جی همراه اول رو در خونه به زور میگیرم! تا دیروز ۵ تا انتن فول بود و سرعت بالای ۹ مگ اما الان شده ۲ تا انتن و حتی بزور به ۲ مگ میرسه. مشکل کجاست ؟
شیراز-جهادسازندگی
لطف میکنی پیگیری کنی.
احتمال داره دکل دیتا نداشته باشه و هنوز بطور کامل راه اندازی نشدهنقل قول:
یا اینکه سیگنال خیلی ضعیفه
فاصله شما با سایت ایرانسل یکم زیاده بخاطره اونهنقل قول:
اقا رضا در مورد 3G فومن و ماسوله خبری دارید کی نصب میشه با توجه به توریستی بودن منطقه ممنون.
شاید یه مقدار به موضوع تایپک بی ربط باشه اما میپرسم شاید جوابی گرفتم
گوشیمو تازگیا به اندروید ۵ ارتقا دادم.قبل از اینکه ارتقا بدم تو حالت شبکه سه تا حالت gsm wcdma و Lte وجود داشت اما الان فقط دوتا حالت 2G و 3G وجود داره
برای چی حالت lte رفته
درضمن گوشیم htc one e8 هست و تو تنظیمات خود گوشی هم ارتقا دادم
تا جایی که من میدونم چون نسل چهار هنور تو بعضی از کشورها نیست شرکت های سازنده تو همه ی آپدیت هایی که ارایه میکنن گزینه lte رو نمیذارن. که شاید یه مدت دیگه یه آپدیت واسش ارایه بشه و اضافه بش مثل گوشی خودم که اول گزینه lte نداشت بعدا اضافه شد. البته تو گوگل بگردی حتما جوابی پیدا میکنی.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اينجا تو پونك چند روزه بعد از ظهر به بعد سرعت رو ١ مگ قفل ميشه. انگار محدود ميكونن!!!!
بقيه شما دوستان هم اين مشكلو دارين؟؟ خيلى بد شده.
منم توی پونک ساکنم و چند وقتیه سرعت نتم پایین اومده اما به طور متوسط 4-5 مگ سرعتو دارم. (4G)نقل قول:
كجاى پونك 4g دارى؟؟ جاى دكلشو به من ميگى.
من به 3g وصل ميشم ولى چند روزه سرعتم خيلى بد شده.
عجب، پس جنابعالی خودتون عازم خارج از کشور هستین و اینطوری برای بدبختایی که اینجا گیر کردن خط و نشون میکشید و خوشحالید که دسترسی شون به همه چی بسته میشه:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام میشه شاخه های 3g رو یکی برام توضیح بده ؟:n13: الان hsdpa بهتره hsupa?
Hsdpa = downloadنقل قول:
Hsupa = upload
جفتش باهم میشه hspa و نسخه ارتقا یافتش میشه hspa+
پ. ن: گوشی من همش در حال سوییچ به 3g h h+ نمیدونم این مشکل S4 یا کلا مشکل شبکس؟
بنده روی حرفم هستن هنوز حتی اینترانت هم قابل دور زدنه :n10:نقل قول:
منم موافقم با شمانقل قول:
در دنیای کامپیوتر کار نشد نداره و هر جور سده راهیی براش پیدا خواهد شد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
منم موافقم با شمانقل قول:
در دنیای کامپیوتر کار نشد نداره و هر جور سده راهیی براش پیدا خواهد شد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
برای من رو گوشی سونی اینطوری میشه هم همراه اول هم ایرانسل. نشان از کیفیت بد پوشش و ثبات اپراتورها داره که مرتب بین دکل ها و نسل ها سوییچ می کنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم موافقم اینا کاربرای ایرانیو دست کم میگیرن.نقل قول:
منتها هزینه رد شدن از فیلترینگ شدید اعصاب و روانمونه.
مگه اینکه کارو به جای باریک بکشونن که اونموقع سر دیشو میدیم بالا.
اونوقت ببینم همین دوزاری که سر از کارمون در میارن بازم میتونن.
همونجوری که ویدیو تو چادر و چمدون بقا پیدا کرد اینترنتم میکنه.
چه ربطی به پست بنده داشت مدرک ایشون ؟نقل قول:
به فرض هم که متخصص باشه ، تخصصی که در راستای صدمه زدن به دیگران باشه پشیزی که ارزش نداره هیچ ، نفرین و لعنت مردم رو هم به دنبال انسان میاره.
اصلا بحث اینکه میشه دور زد یا نزد نیست...نقل قول:
مزاحمت هایی که برای مردم به وجود میاد ، تمام پول هایی که از جیب مردم خرج میشه و ...
از اول سال تا حالا اینترنت رو به شدت دچار اختلال کردن ، یک قرون هیچ کدوم از ISP ها به مردم غرامت دادن ؟ سر موقع پولشون رو نگیرن اینترنت قطعه . اینترنت که چه عرض کنم .
اقا 20 گیگ شبانه من پرید نمیدونم چیشد...
همین الان داشتم میرفتم نت بعد یهو نت قطع شد بعد دیدم 20 گیگم پرید...
تاحالا این اتفاق برای شماها افتاده؟
دزدی که خیلی میشه ولی یهو 20 گیگ؟
(حیف تو صف adsl ام وگرنه سمت این ایرانشِت نمیومدم)
سلام. بله تعدادنقل قول:
سایتها افزایش مییابد.
رضا جان قردیس کرج خیلی داغونه هم سرعت بسیار کم هم انتن دهی ضعیف.قبلا انتن گوشیم رو 3g پر بود الان شده 2 تا از4 تا.سرعت هم که روی 60 تا 100 هستنقل قول:
بله اکثرا 4g است.نقل قول:
سلام. ان منطقه مشکل پیدا کرده است. قراره به زودی لینک جدید اضافه بشود.نقل قول:
میشه مشکلشو بگید.کمبود پهنای بانده؟کی مشکلش حله؟خسته شدیم.همراه اول تا 10 مگ میده سرعتنقل قول:
سلام. حق با شما است. پیمانکار کار را نصف ونیمه رها کرده دیروز صحبت ان منطقه بود. قرار است کار را به پیمانکار جدید تحویل دهیم. تا 30 روز دیگر وضع بهتر میشود.نقل قول:
بله هم کمبود پهنا و هم مشکل راک وجود دارد. یکی از پنل ها از کار افتاده است.نقل قول:
سلام . تا اخر هفته قول دادند حل شود.نقل قول:
فقط راک عوض شده . شما در بالای سایت چیز جدیدی نخواهید دید. تا اخر ماه پنل هم عوض میشود .نقل قول:
هم 3g و هم 4g است. نگران نباشید.نقل قول:
اقا رضا بعد برنامه ای برای 4g توی فردیس کرج هست؟نگفتید مشکلش کی حله؟
سلام . مشکل کوچکی انتن ماکرویو است. با تعویض ان مشکل حل میشود. فعلا با این شرایط خودتان را تطبیق دهید . تا مشکل حل شود.نقل قول:
سلام . فومن و ماسوله تقریبا تمام است. مشکل لینک داریم. باید سایت جدیدی نزدیک فومن ایجاد کنیم.نقل قول:
اگه مشکلی نباشه تا اخر این ماه فردیس هم تجهیز و راه اندازی میشود .نقل قول:
امروز پیگیری میکنم.نقل قول:
سلام. تصمیم به استفاده از سایت رایتل یا همراه اول در ان منطقه هستیم. این موضوع در دست بررسی است.نقل قول:
در سفر کاری که امروز به قم داریم. تمام مشکلات بررسی میشود.نقل قول:
همدان این ماه تجهیز خود مرکز استان و شهرستان ها سرعت میگیرد. امیدواریم 4 شهرستان دیگر را پوشش کامل دهیم.نقل قول: